Pralinute belgiene 37

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

La multi ani, Pisoi!Am vazut ca a fost ziua ta la sfarsitul lui iunie,iti doresc sanatate si toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Buna ziua sunt foarte in urma cu evenimentele se pare ..... deci:

Noricic un mare LA MULTI ANI ! , sa fii sanatoasa so fericita alaturi de familie, sa ia parte numai de bucurii si sa treceti cu bine peste toate necazurile ; ma simt extrem de prost si imi cer iertare caci noi am vb. la tel. chiar de ziua ta, dar cu musafirii mei nu am mai avut timp sa intru pe forum de multicel si nu am stiut sorrrrrryyyyy
Drum bun in RO, succes si sa fie bine.

Nina La Multi Ani si lui Reiji, cu aceleasi scuze din partea noastra ! Am fost tot pe fuga ultimele zile, si nu ne-am mai gandit la nik
Imi pare rau de necazul cu masinutza, mai ales ca era noua nouta, dar bine ca ai obtinut declaratia de la badaran si o faci pe asigurare; nu pot sa cred ce magar a fost ! bine i-ai facut!

Antoanela cu intarziere () La Multi Ani si Soniei, sa va traiasca si sa va bucurati de amandoi!

Simonette drum bun in RO si sa va distrati; sa ne spui rezultatul de la eco, abia stept !

Tania bine ai revenit !

Danyelana iti doresc succes la pregatiri, sa iasa totul bine si sa sa va distrati! Felicitari si casa de piatra !

Fetelor noi am deschis sezonul de musafiri: prima tura a venit de saptamna trecuta si vor sta pana pe 19.07, pe 17.07 a 2-a tura, pana pe 24 ! Iar pe 24 pleaca TOTI in RO, inclusiv ai mei ! Yupiiiii!

Bon, in WE, asa cum am spus, am fost in Germania: Cologne shopping si apoi la Rhein on Fire: 5 noppti, in diverse locuri pe Rin, sunt spectacole de arficii si procesiune de 50 vaporase pe RIN, toate castelele si bisericile super luminate in rosu; Sambata asta a fost la Bingen, si a fost absolut magnific, nici nu am superlative sa descriu: 1 ora non stop artificii din diverse locatii pe Rin, procesiunea de vaporase a fost impresionanta, faleza Rinului foarte animata, lume, terase si restaurande deschise pana dimineata, extrem de frumos. As vrea sa mai mergem in septembrie, dar de data asta tot WE si cu bilet pe vaporas in seara cu pricina , caci pe vaporas sunt petreceri faine, iar in dreptul focurilor de artificii ele se opresc, deci vezi totul: faleza luminata, focurile, castelele luminate, si mai si dantuiesti .

Acum back to work......by the way, de chiauna ce sunt, astazi mi-am uitat laptopul acsa....mi s-a intamplat pentru prima data.........si mi-am trezit soata din somn (era 7.30) si l-am chemat de urgenta cu.....geanta....

Pupe intregii cutii de praline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

coucou

vad ca am ratat cam multe pe aici

Nora si Reiji : multa sanatate, fericire, dragoste va doresc !

Pui mic de anto sa cresti mare si frumoasa.. la multi ani si tie ...

Miha ce misto... eu nu am citit mailul tau la timp , deci am ratat "afacerea" rinu'.. sa inteleg ca si in septembrie se repeta .. sau a fost numai un we , we trecut? merci mult

Danyelana: casa de piatra! sa aveti o nunta super reusita .. va tin pumnii sa nu aveti emotii

.... mamici , burtici, viitoare mamici si viitoare burtici va pupam dulce apasat si va uram soare , soare si iar soare!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ardeiash

Miha ce misto... eu nu am citit mailul tau la timp , deci am ratat "afacerea" rinu'.. sa inteleg ca si in septembrie se repeta .. sau a fost numai un we , we trecut? merci mult
......

Ardeiash asta a fost abia a 2-a noapte; urmatoarele 3 sunt in Aug - care este si cea mai mare, intr-o locatie superba - Koblenz, iar ultimele 2 in Septembrie. Eu nu pot in Aug caci sunt in RO, dar in sept chiar vreau sa mergem un WE. Uite aici link-ul iar programul pdf este la sfarsitul paginii.

http://www.rhein-in-flammen.com/index.php?id=746

Pupici, M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Nora si Reiji LA MULTI ANI cu intarziere, va doresc numai fericire, dragoste, sanatate si muuuuuuuuuuuuulti gologani alaturi de familiile voastre care va iubesc!

Anto, sa iti traisca Sonia printesica mica si draga! La multi ani!!!

Mikule, sa stii ca nu am greturi. Sunt norocoasa din punctul asta de vedere. Daca pana acum nu au inceput, cred ca am scapat de ele, Sper!

Maducule va pup si va multumesc mult pentru ajutor, pe 15 ne vedem. Burticutul creste, incet dar sigur.

Sanda iti multumesc de urari! Sa dea Domnu` sa fie asa! Drum bun in Romania si poate ne vedem pe taramuri mioritice Sa nespui si noua cum o sa fie decorata camera bebelusului tau, roz sau bleu

Taniuca, Pe cat spuneai tu ca vei pleca in vacanta?

Eu deocamdata am avut doar o singura programare la doctor, iar bebe meu avea doar 2-3 mm. Am facut analizele de sange si pe 15 voi avea rezultatul lor. Cred ca voi auzi si inima lui, abia astept, este un moment atat de emotionant. Inca nu imi vine sa cred ca o minune mica creste in burtica mea

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Carmen, noi deocamdata nu plecam in concediu, abia in august pe la jumatate, asa ca mai e destul.... Tu cand ziceai ca pleci in tara? Daca ai timp da o fuga pe la mine sa mai stam de vorba ca-i cam multicel de la ultima intalnire. Ma bucur ca esti bine si ca n-ai greturi. Tine-o tot asa si sarcina ti se va parea usoara de-ti vei aminti cu drag de ea dupa o vreme.
Mihaela, chiar ca la tine e sezonul de musafiri!!! e placut sa ai oaspeti dar parca si unu' dupa altu'.... eu una cred ca m-as fi saturat si as fi tanjit dupa putina intimitate la mine acasa. Nu stiu cum e la tine... Iti doresc distractie placuta si rabdare cat cuprinde pt a-i multumi pe toti.
Danielana, draga viitoare miresica (si mamica), cum iti mai este? Cand va avea loc fericitul eveniment? Va doresc multa fericire, casa de piatra si copii frumosi si sanatosi. Si apoi vrem poze muuulte.
Miri, desi ti-am vazut deja Panseluta, vreau sa te felicit si aci pt ea, s-o stapanesti sanatoasa, sa te fereasca Domnu' de incidente si la cat de multi km in siguranta. E o bijuterie de masina.
Simona, ma bucur sa aud ca esti bine, la fel si baietasii nazdravani. Va doresc drum bun in tara, sa petreceti frumos si s-auzim numai de bine despre "Samburel". Dupa ce te intorci sper sa ne vedem. O sa fac tot posibilul sa vin la Brussel numai sa te vad odata.
Scumpi, ce face Sebastian al nostru? Cred ca-i deja baiat mare ca de frumos nici nu mai zic, iti fura inima pe loc. Pupici la baiatul dragalas.
Antoanela, uite ca trecu ziua Soniei si noi ne-am trezit cam tarzior cu urarile. Dar ne ierti ca ne-a molesit de tot caldura din zilele trecute. Sa-ti traiasca minunea de fata, sa creasca mare, frumoasa si sa aiba noroc cu carul. La multi ani si pupici pe obrajori.
Morgane, de tine chiar ca n-am mai auzit nimic in ultima vreme. Ce mai faceti tu si Bianca? Sper ca sunteti bine si ca profitati din plin de zilele de vara si mai ales de solduri. Poate veniti si pe la Mechelen asa macar sa facem un tur prin magazine.
Oana, nici de tine nu mai stiu nimic. Mai zi-ne despre tine si despre Whisky. Se intrevede vreo vacanta la orizont sau intri direct in paine la noul servici? Chiar, cand ziceai ca incepi? Iti doresc multa bafta.
Rorutz dragut, cred ca intr-o zi imi iau picioarele la spate si vin in Antwerp. Sper sa te vad atunci, macar la o cafea in pauza de masa. O sa te sun si poate vine si Scumpi si Carmen daca pot.
Ana, Mady, Ardeiash, Nora, dragi fete si de voi mi-e dor tare da' nu stiu daca se intrevede vreo intalnire prea curand.
Esme, nici tu nu mai spui nimika de la o vreme, ce-ti face mandretea de fata? Plecati pe undeva in vacanta?
Va salut si va imbratisez pe toate, la fel pe fetele noi care de la o vreme iarasi s-au dat la fund, nu mai auzim nimic deci nu-i de mirare ca nu le pomenim aici, sper sa sunteti ok si s-auzim numai de bine pe viitor.
Si desigur Ninush, uitasem de tine dar nu-i bai, maine ne vedem, abia astept sa stam la taclale si sa-ti vad copilasii.
Pupici la toata suflarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

saliu!
sunt plina de adrenalina dar nu din motivele cele mai frumoase de pe terra. cu riscul sa va fac capul patrat, va scriu cam cum m-am simtit io azi cand un arab tampit m-a facut in toate felurile in terminal pt ca nu puteam sa-i dau informatii despre zborul lui intarziat, si cand i-am explicat ca nu lucrez pt compania care opereaza zborul....da-i si lupta, (putaine, rien de merde, va te faire... je crash sur ton visage, je t'emmerde) bon... acu, cu minime cunostinte de franceza, va dati seamaca ala nu fu generos. si n-a vrut sa se potoleasca. i-am zis ca sun la politie, a continuat. pana au venit baietii se linistise, si statea latit pe o bancheta, vezi-doamne, in criza de glicemie diabetica...l-amlasat cu politia, dar eu am fost varza. inuniforma n-avem dreptul sa comentam. cel mult sa-i ignoram, dar... n-a functionat...deci...sunt un pachet de nervi, prea ambalati, si azi amhotarat ca as renunta.
amvenit acasa, am icnercat sa dorm. n-amreusit. nu foarte mult in orice caz.
pe urma mi-a zis beatrix ca pe terenul de joaca aia-s niste putori si ca nus e poarta frumos cu copiii... iar am vazut negru in fata ochilor...

bepii, mersi pentru gandurile frumoase, si eu zic ca e biju.
carmen, ma bucur ca totul decurge frumos. asa si trebuie de fapt. bucura-te demomentele astea unice si iti doresc sa fie ce si cum vrei tu.

simonette, drum bun lui bobitsa in tara. sa veniti cu vesti proaspete si roz:)

nina ce misto planuri de vacanta aveti!

nu mai scriu,micii sunt calare unul peste altul, demoleaza casa!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Buna, fete, sunt bine si eu si fata. Nu ca am facut cine stie ce progrese, dar suntem pe linia de plutire. Bianca urmeaza saptamana asta un camp de teatru, iar vineri are show, artista, ce mai.
Oricum sunt in al noualea cer ca plec la mama duminica, cu Wizz Air. Mai e careva pe avion? Boce e parcat la un amic din Gent, care are un papagal si putina ecperienta cu cutzu. Si eu si el speram sa nu se dea la papagalul din dotare, care zboara liber si nesilit de nimeni prin toata casa.
Dupa ce vin din tara, peste o luna, as vrea sa merg direct la un karaoke :-)
Pupici la toata cutia si multumiri ca imi sunteti aproape,
Luci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Morgane, drum bun catre Ro, vacanta placuta si baterii incarcate la maxim cu energie de-acasa.
Nina, tie de asemeni drum bun catre tara, distractie placuta si sa va intoarceti cu bine acasa ca s-o punem de-un karaoke asa cum zicea si Morgane. Ieri dupa ce-ai plecat, la nici 2 min a aparut Swa si cand i-am zis ca doar ai plecat a fost dezamagit ca n-ai mai stat putin ca sa te salute.
Ana, tot ieri mi-a parvenit prin intermediul Ninei acel "ceva mic" dar care este foarte frumos. Iti multumesc mult si sa sti ca-mi va fi util. Pupici apasati.
Va pup pe toate si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Repede ca trebuie sa plec....Tania,multumim mult pt ziua de ieri!Cit despre acel "CEVA",sa stii ca este de la Carmen...care l-a lasat la Ana,apoi de la Ana l-am luat eu ca stiam ca ne vedem!
Gata tre sa fug,revin mai pe seara.
Pusici la toata gashka!

Mergi la inceput