Pralinute belgiene 37
Raspunsuri - Pagina 16
Nora spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamana123 LA MULTI ANI, NORA! sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate, tarie si credinta, sa te bucuri de ai tai!...si sa poti fi alaturi de mama ta... te pupam cu mult drag ana, mama Mariucai (11.03.2007) varsta mariei |
Anusko, mi-au dat lacrimile! Merci mult si va imbratisam cu drag!
Nora spune:
Hehe, cine mai e nascut azi!!! La multi ani Reiji, multa sanatate si sa te bucuri 1000 de ani de familia ta minunata
Bepii spune:
NORA, un calduros si din inima LA MULTI ANI !!!
Iti doresc multa sanatate, fericire si impliniri pe toate planurile alaturi de frumoasa ta familie.
E o zi minunata de sarbatorit!
Reiji, sot (ideal) de Nina, LA MULTI ANI, sa-ti traiasca barbatul, sa fiti fericiti alaturi de copilasii vostri si sa va iubiti la fel pana la adanci batraneti!
Iar pe celelalte pralinute, va pup pe toate si va doresc un weekend super de super
scumpi spune:
LA MULTI ANI NORA! Sa fii fericita alaturi de dragii tai dragi! Multi pupici si o zi minunata!
LA MULTI ANI REIJI! Sa-ti traiasca barbatelul Nina, sa va iubiti si sa va bucurati forever de minunatii vostri copilasi!
Weekend super tuturor !
Sebastian, minune mica
miri_mik spune:
la multi ani! nora, iti doresc sa ramai la fel se insorita sis tralucitoare ca ziua de azi, sufocant de bine dispusa, de calda si de binevenita oricand! o binecuvantare! sa te bucuri de ziua ta, fiindca, dupa mine, e cea mai importanta zi din viata unui om, care ar trebui sarbatorita in fiecare zinu numai o data pe an..sa fii fericita langa ai tai, sa continui sa-i inspiri sa-i motivezi si sa-i entuzasmezi! si cand o fi sa fie greu, sunt convinsa ca stralucirea ta de la mama natura te va ajuta sa mergi inainte.
well, in case reiji is reading our forum: happy birthday! may you float on clouds of wellbeing and success! may you and your family enjoy a wonderful anniversary that stay alive and vivid in your memories as one of the nicest days in your lives! ps. nina: keep an eye on him, he's too sweet of a treasure to leave it unattended:)))
daniela, deja acasa? ma gandeam la tine ca mai e o saptamana!numai una! greturile trec, neplacerile cu somnul, la fel, desi pun pariu ca e caldura si emotiile la mijloc... plus ca lipseste mj...bon, dar peste o saptamana veti fi niste fericiti toti 4! abia astept eu, d-apoi tu:) ma bucur ca lucrurile sunt clare, nete, bine delimitate, fara echivocuri si alte alea, stii tu la ce ma refer:)
sanda? si tu in curand sprecasa. cred ca esti nerabdatoare. la cafea sa vii nu-ti trebuie oocazie speciala. spune cand vrei si facem cumva!
carmen, cum te simti? au inceput greturile?
lucica... al lang geleden... hoe is't?
scumpi, sebastian e flacau in toata regula... 1 an???? deja???? unde zboara timpul asta frate?
ror, cum fu la consultatie? care fu verdictul?
anto, cu intarziere, la multi ani sofiute. cum n-am prea scris, am tot uitat sa spun ca stim ca gonguta taa crescut mare! sa speram ca sunteti bine sanatosi si ca va bucurati de vara:)
anito, a inceput countdown:))
nina, s-a rezolvat cu mashina? am palpitatii de cate ori ma gandesc ...
ardeiash, tu cam taci... suspect de mult... te-a oncalzit soarele si-ai iesit din barlog?
tania, ma bucur ca ne-am vazut ieri:) prinde bine cafeaua la terasa:)
oana, vad ca mai nou ne vedem in fuga la munci, si intre doua tacuri... cand om pica in bot amandoua, ne-om treimite smssuri d ela nebuni:)))
madi, voi cum suportati caldura?
am incheiat pomelnicul,
ma duc la solduri:))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
anamana123 spune:
vai de mine, a fost ziua soniei in 22 si n-am stiut....adica stiam ca-i nascuta in iunie da' nu-sh cum naiba am uitat sa verific data! ce ciuda miii!!!
anto, sa-ti creasca printesa mare, sanatoasa, sa aiba noroc!
te rog sa ne ierti pt intarziere
si sa ne pui si noua pozuci de la aniversare
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
ror spune:
Draga Nora, La multi ani, la multi ani, la multi ani!!!! Sa-ti fie bine tie si familiei tale, multe bucurii, sanatate si fericire.
Reiji, Happy birthday to you!!!
Ror
ninaM spune:
Fete,va multumesc pt urarile adresate lui Reiji...s-a simtit (si a fost) super rasfatat azi!Planuisem sa iesim undeva la restaurant,dar pt ca abia s-a intors azi din Dusseldorff si era tare obosit,am zis pas...dar am petrecut ziua in parc,cu copii si pe seara am mers la film.
NORA,LA MULTI ANI!!!!Sa fi fericita,implinita si sa dea Domnu' ca tot ce-ti doresti sa devina realitate!Te imbratisez cu drag!
Anto,cu intarziere ai uram si noi Soniei un La multi Ani calduros,sa cresca mare si cuminte si sa va aduca numai bucurii!
Taniuka,ne vedem sapt viitoare...te pup si inca o data merci frumos pt pachetel!
Mirik,sa stapanesti sanatoasa "Panseluta" si astept sa-mi faci cunostinta cu ea...poate ne vedem sapt ce vine la stage!
Cit despre a mea masina...s-a rezolvat!Am completat hirtiile cu nesimtitul si le-am trimis deja la asigurari.Acum astept vesti de la ei.
Asa,sa va zic si voua...acum citeva zile mi-a zgariat un nesimtit masina...era parcat in spatele meu,in fata casei,si cind a plecat a vrut s-o ia si pe a mea....un mare dobitoc!Norocul meu ca l-au vazut vecinii si i-au luat nr.Cind am fost la el sa-i spun ce a facut a zis ca nu el ...ca nu-si aminteste sa ma fi lovit...dar si-a amintit perfect cind i-am spus ca merg la politie si ca mai am si 2 martori care l-au vazut.Eeee,pina la urma am rezolvat-o...a cooperat individu' si acum astept sa ma sune cei de la asigurari.Nu e cine stie ce lovitura,e doar zgariata putin ,dar m-a enervat asa de tare ca nu-l iert!
Ok..gata,va las acum ca mor de somn...va pup pe toate si va doresc un Week-end frumos in continuare!
Paaaa
Nora spune:
Dragelor, multumesc frumos pentru urari, la fel va doresc si eu voua, inzecit!
Noi am petrecut frumos, pana dupa pranz acasa, cu mic dejun frantuzesc in gradina (chifle si croissante calde, de la cuptor), balaceala in piscina si tolanit la soare!
Spre seara am plecat la Knokke Heist, sa bem sampanie pe plaja! Copiii au intrat in mare (!) si le-a placut la nebunie, apoi am fost pe "Titanic", adica un resto sic de pe faleza unde am mancat scoici (pentru prima oara, d-adevaratelea, pana acum am tot gustat impreuna cu alte alea, dar acum chiar mi-am comandat, mancat si placut galeata d-aia)!
Frumos.
Va pup pe toate si va iubesc!
Vineri seara zburam in Ro, eu si copiii, inca nu stim daca Bogdan va putea sa vina, cand si cum, si chiar daca vine se va duce la Cluj unde sunt ai lui pentru radioterapia de dupa operatie tatalui sau.
Asa ca va trebui sa ma descurc in canicula, intre Floreasca si Militari, cu copiii dupa mine, fara masina si sa stau tot timpul cu mama... hmmm... nu-mi dau seama cat de greu va fi, dar... cu Dumnezeu inainte, le las pe toate in grija Lui, asa cum facem mereu, cu totii.
Mai vorbim pana atunci.
Mult drag,
MadyG spune:
Nora,iti doresc si eu cu mult drag un mare ,mare "La multi ani!" ,cu sanatate si bucurii alaturi de ai tai,sa iti dea Domnul putere multa si sa faca sa fie bine pentru mama ta,pentru socrul tau si pentru voi toti!
Ninuta ,sa-ti traiasca sotul drag multi ani fericiti ,sa va bucurati unul de altul pana la adanci batraneti!Happy birthday,Reiji!
Nina,iubita,imi pare rau de incidentul cu masina,bravo tie ca nu te-ai lasat!
La multi ani,Sonia Gabriela!Sa cresti mare ,sanatoasa si norocoasa,papusica dulce!
Anto,ce mai faceti voi?Sper ca sunteti bine si ca puilor le-au trecut virozele.
Carmita,ce face burticutul?Va pupam dulce!
Ana,vorbim la telefon sa vedem cum reusim sa ne vedem,ca in ultima vreme zici ca stam unii-n Iesi ,unii-n Focsani.
Danyeluta,sper ca esti bine,ca te-au lasat un pic greturile si ca te bucuri de pregatirile dinaintea marii zile,iti doresc numai bine!
Simo,iti tin pumnii pentru echo si va doresc amandurora sanatate!
Taniuta,bine-ai venit ,sper ca ai tai sunt bine ,tare as fi vrut sa fiu si eu pe une ai fost tu!
Miri,felicitari pentru masina cea noua,sa o stapanesti sanatoasa si sa te bucuri de ea!
Am primit vederea, multumim frumos ca v-ati gandit la noi!
Alra, sa-ti traiasca micuta crestina,felicitari pentru botez si pentru fetitele tale minunate!
Pupici intregii cutiute de praline, va doresc sa va bucurati de o dupa-amiaza placuta!
Madi si iubita mica , Marie-Dominique (09.10.2007)