Pralinute belgiene 37
Raspunsuri - Pagina 11
carmita_baby spune:
Roxi, intr-o perioada eram chiar activa pe la umanitare, insa in ultimul timp nu mai intru acolo deloc, asa ca daca nu ai fi fost tu nu as fi vazut in veci subiectul. Vreau sa donez si eu niste bani, cum facem? Ti i-as putea trimite direct in contul tau.
Ardeiash, nu cred ca te-am felicitat cu ocazia celor 15 ani aniversati. Sa mai traiti inca 100 impreuna si sa fiti fericiti!
Veronica, Pisoi3, imi pare rau ca nu ne vom cunoaste, probabil ca ne vom intalni dupa ce va trece vara in cazul asta, pentru ca majoritatea fetelor vor pleca pe undeva in vacanta. si insanatosire grabnica Pisoias.
Danielana cred ca a fost un moment tare emotionant sa simti inimioara copilasului tau batand. Sa fie sanatos bebicul
Taniuca, te speriasei? Credeai ca am dezertat si nu vom mai veni la kara? Pai cum se poate asa ceva? De cand asteptam sa ne mai destrabalam un pic asa cum stim numai noi. Si chiar ca vom fi destul de multisoare
Mady, sper ca poti veni, da si mie un offline pe mess daca vii.
Ma voi duce si eu o saptamana in Romania prin iulie, mi-am luat deja biletul.
Mello motanelul iubit
Antoanela23 spune:
Buna fete,
Incerc si eu sa ajung diseara, dar nu pot sta mult ca maine lucrez de la 7 dimineata. Am incercat sa-mi schimb tura si nu s-a putut, am si interviul pt evaluarea anuala, asa ca asta e. Dar sper sa pot veni sa va vad un pic inainte de vacantele de vara.
Pupici,
Poze 2009
Poze 2008
Bepii spune:
Beatrix, este crunt prin ce trec Sebi si parintii lui. E strigator la cer! As vrea si eu sa donez niste bani. O sa vorbesc cu Carmen diseara sa vedem cum facem. Frumos gestul tau de a incerca atat cat poti sa ajuti si sper ca apelul tau sa gaseasca cat mai multe ecouri.
Ardeiash, cum de-am sarit mesajul in care spuneai de aniversarea voastra? N-am stiut dar cum niciodata nu-i prea tarziu, va doresc din toata inima sa fiti sanatosi alaturi de puiul vostru si sa va iubiti la fel pana la adanci batraneti.
Pisoi, insanatosire grabnica si sper sa ne cunoastem la urmatorul kara. Ai mers la doctor? Ai grija cu gripa .....
Madi, ar fi super daca ai putea veni diseara!!!
Carmen, mah, m-am speriat si ma suparasem ca nu mai dadeati vreun semn pe-aci. Acum mi-am revenit si ma bucur ca diseara o sa va vad in numar destul de mare. Te astept la mine pe la 21.30?
Pup toata cutia si va doresc un weekend super.
veronica75 spune:
Fetelor - distractie placuta la kara si we placut tuturor.
Sotul m-ar fi lasat la kara - nici o problema, in schimb, azinoapte am avut pr. cu Alice care s-a constipat rau si probabil a durut-o burtica ca ma tras de tzitzi toata noaptea si eu nu aveam nik in casa pt rezolvat constipatia la bb...Abia dimineata am rezolvat-o dupa ce am fost la farmacie. Ea a dormit azi, da eu chiar sunt obosita.
Pisoi- insanatosire grabnica
Pupici la toti
P.S. - vreau si eu sa vad pozicile de la bbq - se poate????
Fotografii noi si vechi
http://b1.lilypie.com/fsVKp2.png
simonette spune:
Salutare pralinutze!!!
Vad ca v-ati destrabalat aseara!!!!!
Brava voua!
M-am gandit sa mai dau cate un semn mic ca tot sunt intr-o pauza mica la servici!
Sunt bine, sarcina evolueaza fain! BB creste frumossi deja s-a facut simtit......asaaaa, mai mult ca o gadilatura, dar lasa ca prinde puteri si vad io!
Sunt supi putin ca nu a vrut sa desfaca piciorusele ca sa vedem ce ascunde acolo.....cine stie cat trebuie sa mai astept, ca aici nu se fac ecografii la cerere
Cred ca imi trag o programare in ro imediat cum ajung, ca nu mai pot de nerabdare.
Sa stiti ca am citit doar pe diagonala din urma insa sunt cu gandul si cu sufletul aproape de voi! Atat ca treaba s-a cam imputit la servici si stau tare prost cu timpul! E si o parte buna ca in sfarsit avem We libere.......nu mereu, dar se intampla, sapt trecuta am fost libera sambata, sapt asta sunt libera duminik si we viitor il am liber tot
Gata iubitele......va si va iubesc!
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
13+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
Bepii spune:
Simona, ma bucur ca ieri te-am auzit la telefon si ca toate sunt bine cu tine si cu bebe. Mi-e dor de tine si sper ca intr-o buna zi sa reusim sa ne vedem. Pana atunci pupici apasati si toate cele bune
Cat depsre kara..... ieri am fost in mare verva si implicit in mare forma: m-am simtit super, am dansat pe rupte, am ras, sporovait cu fetele..... ce mai, a fost super de super. Ma intreb, ce m-as fi facut fara voi? Probabil viata aici ar fi fost mai trista si plictisitoare. Toate ati fost niste frumoase si nu exagerez cand zic ca mai sexy ca oricand.
Am ajuns acasa pe la ora 3.30, pana am facut un dus, una, alta, deja auzeam pasarile cantand de dimineata. Dar am dormit ca un nou nascut cu zambetul pe buze.
Curand voi pune si pozele pe contul nostru. Acu nu stiu daca mai sunt in stare ca abia am ajuns acasa dupa o zi intrega de shopuit si apoi luat masa pe o terasa cu prietenii. Am avut o zi super si azi!
Va pup si va doresc numai bine.
miri_mik spune:
oricat vi se pare de incredibil... e adevarat... am uitat de kara:((
am lucrat in split (6.30-10.30 si 15-20.00) vineri si de la 4-6 sambata dimineata... mi-a iesit din cap cu totul. imi pare rau ca v-am ratat si ma gandesc ca icnep sa daur ateuri grave daca am uitat!
sper sa nu uit luni (adica maine, trebe sa-mi repet ca e maine) sa merg la zumba. ultima strigarte inainte de plecarea in vacanta.
va pupez si special pt danielana... te-am visat azi noapte. poate-mi dai un bip sa te sun inapoi:)
pusici:)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
anamana123 spune:
am vazut pozeleeee!
ma doare soldul drept, abia mai calc in picior; sper sa-mi treaca repede ca vad ca ma rablagesc rau....
nora!!!!!!! spune doo vorbe, m-am tot gandit la tine zilele astea!
danielana, simo, pupe si abia astept sa va vad burtii!
miha, merci pt "bubuluza de aul". a lipit-o pe usa salonului. pupa moni de la noi, tare draguta!
mai, la kara, ca de obicei - destrabalare!
ma bucur mult ca v-am vazut
aveam de zis mai multe da' tre sa fug
pup
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
Mihaela1171 spune:
'neatza
Praline la kara - super in forma, dansat, ras, ras ,dansat si....baut ; eu mi-am cam depasit ratia si s-a vazut, eram cam ametita....; dar ne-am simtit bine si asta conteaza ; vancanta placuta tuturor si sa ne vedem cat mai curand ;
Anamana multa sanatate cu soldul drept si pupic dulce sa te simti bine ; incearca poate merge la piscina;
Apropo, am fost si noi ieri la Sportoasa, ne-am facut abonament family ca si voi; a fost super: eu am bagat bazine si apoi bule bule , copilul cand la tobogane cand la sarituri in piscina, foarte fain; dupa aceea ne-am plimbat si am mancat in centru, nu mai fusesem niciodata in Leuven - foarte frumos.
Gata, fug la munci, spor la treaba tuturor
MadyG spune:
Buna dimineata,
nu am avut timp sa scriu pana acum,dar vreau sa va spun ca a fost superb la kara si pt mine a fost extrem de reconfortanta compania voastra, va iubesc pe toate!
Miha,multumesc pentru tot,m-ai luat de acasa ca o pe lady, mi-a facut mare placere sa povestesc un pic cu tine,te pup dulce !
Anto,tu si sotul tau ati fost niste draguti sa faceti turul orasului in miez de noapte ca sa ma duceti acasa,va multumesc din suflet!
Mai,mi-am pierdut inimioara , cred ca am lasat-o pe masa,eram convinsa ca am bagat-o in poseta si ieri cand am cautat-o nu era,o vreau inapoi!Daca ati gasit-o cumva,va rog dati-mi-o , ofer recompensa!
Vero,fetita ta cea dulce seamana cu Marie-Dominique a mea,pe mine m-a frapat asemanarea cand am vazut pozele, si din cate povestesti nu seamana doar fizic,cam asa a fost si ea,la san tot la 2ore jum.
treb sa plec ca plange ,ii ies masele in spate de tot avem probl