Pralinute belgiene 37
Raspunsuri - Pagina 12
anamana123 spune:
ne bate gandul sa merem in vacanta in spania, pe langa barcelona (costa brava) la mare neaparat. care aveti habar, ne indrumati undeva fain?
arde-i, primit azi off-line; am deschis pagina forumului rombel.... ce trebuia sa vaz?
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
Bepii spune:
Si eu mi-am pus aceeasi intrebare cand am primit offline-ul....
Ana, cum e cu soldul, te simti mai bine? Spania e super indiferent unde ai merge.
Va pup ca-s la birou si am treaba muuuulta ca maine decolez sper Romania !!!
Mihaela1171 spune:
Anamana super destinatie Spania, bafta la alegerea locatiei; nu prea te pot ajuta, nu am ajuns la mare la ei; si obrajori de Mariuca
Bepii spor la treaba si drum bun in RO! sa te distrezi si sa te rasfeti acasa in sanul familiei !
Ardeiash si eu m-am intrebat acealsi lucru
Miricutz mai ai putintel si pleci si tu ;zumba diseara? da-mi de stire daca ajungi, caci am un coletzel de livrat ;
O zi buna tuturor, M
morgane spune:
Ana, eu iti recomand, Lloret de Mar, la 30 km de Barcelona. Un loc superb, cu viata de zi si de noapte si cu plaje mirifice.
Pupici la toate pralinele,
Nora spune:
Bonjourici, dragutelor!
N-am mai scris demultisor...mama nu-i bine... nu stiu la ce sa ma astept,de fapt stiu,e doar o chestie de timp...si mila Domnului...
A fost in spital vreo 10 zile in incercarea de a recupera piciorul si mana stangi prin fizioterapie dar nu a facut nici un progres. Nu mai misca mana deloc, piciorul stang nu-l mai poate folosi, deci nu mai merge...si totul se complica.
O sa merg acolo dar nu stiu inca cum si cand...
Taaare trist...as fi crezut ca o sa fiu mai pregatita, dar nu-s deloc...
Anuska iubita, noi am fost 2 ani la rand in Ampuriabrava, foarte aproape de granita cu Franta, imediat cum intri in Spania de fapt. Am inchiriat un apartament cu tot ce trebuie intr-un complex cu piscina (asa, intre 2 cladiri), foarte frumos a fost. Daca te intereseaza, pot sa-ti mai dau detalii.
Va pup pe toate si mi-e drag de voi!
miri_mik spune:
nora draga, imi pare rau ca necazul nu va ocoleste. capul sus si... cu mil Domnului inainte! soarele rasare in fiece dimineata... uneori e o binecuvantare, alteori un blestem. iti tin pumnii sa ai curaj sa infrunti ce te asteapta si sa nu te lasi invinsa! ai o familie superba care te iubeste si care au nevoie de super mami a lor! muuuuuah!
ps. drum bun maine tania! si sa ai parte de soare si zile superbe acasa.
Ps;2 da, zumba. acu ma pregatesc de plecare.
pusici gramada
PS3, nora, poate ca ne-ar i!nteresa si pe noi spania din mom ce a picat faza cu statele, desi ne bate gandul d eitalia mai tare si mai mult...
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
anamana123 spune:
nora, imi pare sincer rau; niciodata nu suntem pregatiti pt asa ceva dar cel mai bine e sa nu te gandesti la ce urmeaza...e greu dar lasa lucrurile in voia domnului...
da, sunt interesata! dati-mi si mie ceva linkuri cu hotelu' etc. Lucica, da-mi si tu! mercic din suflet
mah, io cu soldu' tot cam asa: cand ma trezesc dimi si e odihnit, merge. dupa ce trebaluiesc shontacaie! si vreau si io zumbaaaaaaaaaaa!
taniuca, drum bun si sa ai parte de zile frumoase de vara! eu tot o astept pe vara asta; cred c-o sa ma trezesc in miezul iernii tot asteptand-o!
va pup pe toate
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
carmita_baby spune:
Nora imi pare tare rau sa citesc asa ceva. Tine-te tare! Asa cum bine a zis Ana niciodata nu suntem pregatiti pentru asta din pacate...
Ana, sa nu zici ca de la kara ti se trage u soldul.. In orice caz pup fata ca sa treaca
Taniuca, drum bun in Romania si distractie placuta!
Oana, welcome back!
M-am simtit minunat la kara cu voi!!!
Mello motanelul iubit
Nora spune:
Dragelor, multumesc pentru gandurile bune.
Scriu in graba de la birou, aici e un link cu rezidenta din Ampuriabrava/Costa Brava despre care vorbeam:
http://www.neckermann.be/envoiture/DetailPage.aspx?fh_DETAILfh_secondid=nvb_ans_scbv0bn_s09&fh_lister_pos=1&fh_location=%2f%2fpackages%2ffr_BE%2fpr_earlybookable%3e0%2fpk_active%3d1%2fpk_siteswitch%3e%7bnvb%7d%2fpk_vacationchannel%3e%7bcar%7d%2fpk_country%3e%7biso_es%7d%2fpk_city%3e%7bp4642a%7d&fh_eds=%c3%9f&fh_refview=lister
Va pup tare!
ninaM spune:
Neata fetele!
Nora,sunt alaturi de tine!Multa putere iti doresc,iar mamei sanatate multa!
Taniuca,drum bun in tara si relaxare maxima!La intoarcere poate aduci putin soare si pe aici,ca avem nevoie...
Fete,la kara ca de obicei,dezmatz!Da asa ne sta noua bine....vesele si nebunatice!M-am simtit super bine,si deja astept urmatoarea iesire... care banuiesc ca va fi dupa vacanta!
Eu sapt asta sunt "home alone"(adica cu copii) si deja imi iau cimpii!De ieri Reina e bolnavioara,face febra,tuseste,o doare burtica si nu mananca mai nimic...la medic a spus ca e in ordine,ca e doar o simpla raceala si sa stea acasa. Acum sper sa nu se ia si la Alex ca o iau razna!Aaaa...si unde mai pui ca tot sapt asta Alex are testele de evaluare la scoala...Ieri mi-a spus ca nu a facut bine la test(matematica),ca nu stie cum se fac divizarile iar doamna i-a dat punct rosuNu mai stiu cum sa-i explic,ce metoda sa gasesc sa poata sa inteleaga mai bine,ca de lucrat acasa lucram,dar....
Uff,asta e...va las acum ca Reina s-a lipit de mine si nu mai pot scrie...merg sa fac ceaiuri.
Va pup pe toate!