Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(28)
Raspunsuri - Pagina 21
danangie spune:
SIMINA poate totusi te doare capul,nu de la deochi....eu nu prea cred in astea....poate nu te-ai hidratat destul ,saupoate ca si mine fierul din organism e naspa.....eu de cand iau supliment de fier....nu mai am dureri de cap ca inainte.....decat foarte rar.
RGAGAPIE,stai linistita.Ai vorbit cu medicul tau? Acum ar trebui sa faci triplu test.Si daca d-neeeee fereste si ala iese naspa ar trebui sa faci amniocenteza.Cat a masurat pliul nucal? Ca banuiesc ca ai facut si ecografie nu? Translucenta nucala...
MIANY la cat mai multe sapt panala termen.
DANA si
ALESSIO , 07.06.2008 si speram, samburica din burticaS-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
danangie spune:
SIMINA mie nu mi se intampla ceea ce ai tu.....pe doctorul tau nu-l poti suna sa vezi ce ar fi? Care sunt id-ul si parola ptr schimbat cap? As putea sa schimb si eu cand reusesc.
DANA si
ALESSIO , 07.06.2008 si speram, samburica din burticaS-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
danangie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RamonaCopot Mamicilor, eu cred ca am luat-o razna. De cand am aflat ca am baietel ( dintotdeauna mi-am dorit fetita) numai la "trasul ala de puta" ( scuze de expresie) ma gandesc. Ma refer la fimoza. Voi v-ati documentat, stiti ceva despre asta, ce parere aveti? Ma sperie gandul sa-l chinui asa de micut, dar si sa nu-l fac si sa i se infecteze..... Zici ca acuma nasc asa de stresata sunt!!! Mai bine ma duc si eu sa dau o tura pe la frigi...poate mai uit de asta! 17+ ![]() |
Stai linistita.Stresul asta il aveam si eu.Medicii spun ca pana la 2 ani sa nu umbli la putzulica.Eu iti spun din experienta mea si din experienta unei colge in particular,si a mai multor fete care le-am cunsocut aici pe DC, trage de putzulica.Suna dur....trage.E usor: la fiecare baita,va trebui sa tragi putin cate putin pielea care acopera putzulica...in jos.Azi asa,maine asa.....si uite ca putzulica lui Alessio a iesit "la lumina" cand avea 5 luni.A fost decalotata de o doctorita de am ramas cu Alin inmarmuriti.Ca noinu stiam ca deja se decaloteaza asa mult.Noi trageam putintel la fiecare baie.Eiii si de atunci il curat la fiecare baita.Adica....il curat=trag pielea in jos cand putzulica e in apa. Pe parcurs iti voi mai povesti despre ptania colegii mele.

DANA si
danangie spune:
Noapte buna BYA.
DANA si
cosmynik spune:
pentru monis5am facut antibiograma si ureaplsma e sensibila la doxicilina, pristinamicina, roxitromicina, azitromicina, josamicina. insa nu stiu de ce dna doctor mi-a prescris klabax adica claritromicina care nu e tocmai indicata in sarcina. am citit pe forum k multe gravidute cu aceeasi problema au luat sumamed care e pe baza de azitromicina. orikm ureaplsma trebuie tratata pentru ca afecteaza sarcina mica, asa mi-a spus si dna doctor....
vicroria28 spune:
Buna fetele....long time no seen

,ma bucur sa va revad prietene dragi cele care ma cunosc dar si celor care nu ma cunosc,ma bucur sa vad ca avem o listutaaaaa foarte lungggggggggaaaaaaaa

Camy ma rog ca totul sa fie bine si cu tine si cu bebelul
Puteti sa ma adaugati si pe mine cu un
MATTEO, ce sa va mai zic ma apuc de citit din urma si revin

pe toate si va rog sa-mi dati si mie parola la contul picasa.
Pupici Krelia
10+

.