Incaltaminte care strange
Mi-am cumparat de curand o pereche de getute din piele, Guban. Ma strang ingrozitor. Si ce nu am incercat: le-am dat cu spirt, am umblat cu ele prin ploaie, le-am dat cu fel de fel de creme emoliente. Degeaba. Strang la fel de cumplit. Aveti idee ce as mai putea sa fac sa le largesc putin?
Arhistefy
Raspunsuri
lilach spune:
Incearca sa le duci la un pantofar sa ti le puna pe un calapod special care poate sa -i largeasca...eu am procedat asa de cite ori.
"Un sfirsit e un inceput..."
ella& laura,andrei,andra
Alina spune:
Incearca sa le stergi in interior cu apa calduta in care ai adaugat putin otet si apoi sa le incalti vreo jumatate de ora.La mine a functionat f bine.
Spirtul le strimteaza...eu asa stiam.
Da,si ideea cu pantofarul e buna si eu am procedat doar o singura data asa dar pantofii se largisera prea tare,ii scapam din picioare .
Succes!
Alina
camelia-daniela spune:
Eu am un spray, cu care dau pe pantofi, merg cu ei vreo 3 minute si sint gata!!!
Se numeste "Dehn Spray" ( dehnen= a intinde ) si este de la firma Centralin, dar nu stiu dacä se gäsesc in Ro.
Cami.
lorelei_19 spune:
ia uite ce idee, Cami. chiar n-am stiut ca exista asemenea spray. si am un noroc la incaltaminte, mama-mama. imi iau pantofi pe care apoi nu-i port purta. dar de acum stiu. mersi!
mamica dulce spune:
camelia ..de unde cumperi spreiu' ca pe mine ma strang si papucii de casa
plus ca am vreo 5 perechi in dulap care ma macina psihicde ciuda ca nu.i pot purta si ca ...in cazul in care ma risc sunt ca
de la dm?schlecker?
lexi spune:
O idee apropiata de cea a Alinei, care la mine functioneaza mereu: incalta o pereche de sosete (in functie de cat de mult vrei sa se largeasca incaltamintea, alegi grosimea sosetelor) pe care in prealabil le-ai inmuiat in apa si stors binisor. Trage-ti ghetutele si mergi prin casa pana cand sosetele sunt aproape uscate pe picior.
Atentie sa nu dai in extrema cealalta, adica sa le faci barcute...
Da' varianta surorilor cenusaresei n-a dat roade?
Arhistefy spune:
Sunteti niste scumpe! Tare m-ar interesa daca se gaseste in Romania spray-ul de care vorbeste Cami. Stiti ceva de asta?
Arhistefy
mirelam spune:
Da nu inteleg dragele mele de ce nu va luati incaltaminte mai mare?
Nu-i mai usor asa decat sa va chinuiti dupa aceea sa le largiti?
(5 ani si 6 luni)
camelia-daniela spune:
Sprayul ästa se gäseste la drogherii, sau la magazinele speciale de incältäminte, care au si auxiliare ( sireturi, calapoduri, tälpi interne...)
In Ro, nu am idee...eventual poate avea vre-un smecher care reparä pantofi!!!...dar e posibil sä-l foloseascä pentru uz intern ( nu pt. el personal!!!, ci pentru magazinul lui )
Sau la Metro???
Cami.