Gravidute&Mamici de IASI (93)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata

iulia ... mersi de cafea.. azi sunt zombi...
Aly... ce mai faci mamica? ce iti fac printii?

asera iam facut singurica paie lui Darius in cada mare ...pina acum singura ii faceam baie ori in cadita mica... care nu o mai folosim de o luna si jumatate... sau in chiuveta.. dar asera m-am enervat si iam facut singura... a fost bine tinund cont ca Darius nu sta o clipa locului nici macar cand doarme
nu prea am dormit bine nici unul asera... pe sot il durea capul si spatele, Darius era marait de la dintuci... si eu obosita si cu o durere de cap de 2 zile

va doresc o zi frumoasa..pt copilasi

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Ani nu i-ai mai facut baita in cada pana acum?! David facea baie cu tati sau cu mine in cada de la 1 luna si ceva! Tare ii mai placea!
Ani, Lacra multumesc de intrbare! Baietii sunt bine! matei e mai friguros din fire. Daca prinde un aer mai rece imediat sughite si-i tremura barba! Fratesau il "iubeste" tragandu-l de mana, piciorus! David zice toata ziua "baca", adica bunica! De cand am nascut s-au rotit bunicile cu statul la noi! Acum e mama mea! Rau nu mi-a fost pana acum, dar ma enervez ca nu fac ele cum as vrea eu- in materie de curatenie, calcat etc ! Adesea tac, dar mai si comentez! Mama mea are aparat auditiv si nu-l prea poarta! Ma apuc sa-i zic ceva si nu ma aude- eu ma enervez din nou! Mama imi zice azi" draga dar pretentioasa mai esti!" Dupa ce ca ma ajuta mai si comentez!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Aly... darius a facut baita in cada mare de la 3 luni.. cu tati impreuna sau singurel si il tinea tati ...cada noastra are forma cam asa... http://www.hidromasaj-cazi.ro/html/venus.html bineinteles fara masaj si de asta nu prea am avut curaj.. dar ii place ff mult si acum sta singurel

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Buna,burtici si mamici!
Ce mai faceti? Mi-a fost dor sa mai intru pe aici....noi am calatorit,am ajuns in Romania pe 1 Iunie,din pacate am fost asteptata cu o inmormantare....s-a dus matusa mea preferata.....
Acum sunt in Iasi,azi ar trebui sa hotarasc la ce medic merg,sa imi fac o programare.....problema e ca abia ma misc....am o lene atat de mare!!!
Inutsa,felicitari pt nunta,abia astept sa vad pozici!!!

DN 08.12.1976 UM 07.02.2009 DPN 14.11.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Salutare si de la noi!
Mai am cateva ore inainte de examen dar am intrat sa mai "scarpin" limba

Alina nu am experienta cu creme solare pt bebei, dar stiu ca dermo-cosmeticele sunt foarte bune. Astea nu sunt cosmetice obisnuite, le gasesti in farmacii, gen Vichy, Avene.
Pielea mea, de ex, doar pe astea le tolereaza. Poti cere sfatul farmacistei despre ce dermo-cosmetice au pt protectia solara pt bebe. Sunt mai scumpe, intr-adevar, dar eu zic ca-si merita toti banii. Dupa plaja, dar si in timpul ei este foarte buna apa termala Avene, mie mi-a recomandat-o medicul cand aveam probleme cu pielea. Este foarte hidratanta, special pt pielea sensibila. Are multe minerale bune in ea. Este buna nu numai pt tratament, ci si zi de zi. Incearc-o pt bebe si o sa vezi ca si tie o sa-ti placa. Poti cauta pe net ce scrie despe apa asta si o sa te convingi.
Eu nu ma mai despart de ea de cand am descoprit-o, chiar daca nu mai am probleme. Cred ca ar trebui sa ma plateasca Avene pt reclama care le-o fac.

ralu tot '2 in 1' suntem, merci, uneori zic ca suntem 3 in 1, asa de tare se zbantzuie bebelusha in burta

Aly bine ca ai ajutoare, chiar daca nu fac cum vrei tu . Si ceva poze noi cand ne pui?

Lumi in sfarsit, inca o pe forum, ca ramasesem singura. Condoleante pt matusa!
Poze de la gasesti la semnatura

Lacra pe Stefy. Si eu eram ca ea cand eram mica, plangeam tare de mila personajelor bune.

---------------
Inesa [ 35+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Salutare!

Byu- multumesc frumos Locul de joaca e defapt gradinita si after school, se numeste Casuta din povesti si e pe str sfantul Andrei.

Lumi Richard - bine ai venit! Inspira-te de pe prima pagina si fa-ti programare prin telefon e mult mai usor

Michelle 14+ si DOMINIC 15.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

In alta ordine de idei, ieri ma apucase panica ca nu reusesc sa invat, dar m-am calmat intr-un final si m-am rasplatit cu o portie mare de cirese. Stie cineva, ciresele au cumva efect diuretic? Ieri pe la 7 seara am mancat vreo jumate de kg de cirese [bine, poate mai mult de 1/2 kg] iar pana la 1 noaptea am mers pe putin de 6 ori la baie. Ma gandeam deja sa-mi iau si perna si plapuma la WC
Acum de stresata ce sunt pt examen, mi-am dat unghiile cu oja . Eeeee... mai am timp 2 ore sa repet.

Mamici, ce spuneti, daca bebe are doar cateva saptamani [maxim o luna] poti calatori cu el cu masina timp de 1-2 ore? Am vrea sa mergem la mine la tara dupa ce nasc, la aer curat, dar nu stiu daca e bine pt bebe, daca sunt contraindicatii... In Iasi putem sta doar pana pe vreo 20 iulie si trebuie sa ne luam catel, purcel si sa mergem in alta parte...

---------------
Inesa [ 35+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Noi am fost dimineata si am repetat analizele. Sper sa iasa bine de data asta.
Bineinteles ca Robert s-a pus pe bocit dinainte de a intra in cabinet.Oricat l-am incurajat ca n-o sa-l doara,ca e barbat si e puternic si nu trebuie sa se teama de-o intepatura..."Si ce daca sunt barbat...eu ma tem si am sa tip cat am sa pot".
Si Amira a plans cu niste lacrimi mari mari dar i-a trecut cand am iesit si i-am dat ceva de mancare.
Din spirit de solidaritate cu ei mi-am luat si eu sange,pentru o analiza de Ca si Mg. Zilele trecute mi-a fost cam rau...

Am palavragit destul...ia sa ma duc sa-mi caut ceva de treaba...desi n-am nici un chef...

Inutza,ciresele au un SUPER efect diuretic.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Salutare si de la noi.

Miha tinem pumnii sa iasa analizele bune.

Alynta te inteleg, nici eu nu suport ca la mine in casa sa se faca lucrurile altfel decat le fac eu...stiu ca sunt putin exagerata, dar asta e...

Lacra si noi am luat cartea cu 1001 dalmatieni si Ami e f. incantata...bine ea e innebunita dupa catei.

Michelle ce face bebelina din burtica? dar Domi?

Byu imi pare rau ca o duceti greu cu banii...

Operatiunea "fara pampers" decurge bine, a inceput sa ceara olita....e asa comica, strange piciorusele si spune kk (ea spune kk si la pipi si la kk) ...mai are si "scapari" dar eu sunt multumita; nu-i mai pun pampers decat seara la culcare si cand plecam de-acasa.

Eu am o stare cam aiurea..nu stiu ce am; cred ca am nevoie de cateva zile de relax...desi o tinem tot intr-un chef de sambata incoace, iar sambata acum avem iar nunta....daca am duce-o mai bine cu banii ce bine ar mai fi...Dar cu toata saracia cred ca tot tragem o fuga la mare luna asta

Ieri a fost ziua fratelui meu si am ajuns tarziu acasa, pe la 12 noaptea, Ami s-a zbantuit atata pe acolo ca a cazut rupta de oboseala cand am ajuns acasa si a dormit pana azi la 12 si pe la 16 iar a luat somn, de asta bantui eu pe aici linistita

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Anilansa lasa ca acus plecati la mare

Inesa si aveti unde sa va mutati? sau o sa stati cu parintii?

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput