Gravidute&Mamici de IASI (93)
Raspunsuri - Pagina 19
inutsa spune:
Neata si de la noi!
Alina merci de ceai
Amuzant tare sotul tau

. Nu ma puteam opri din ras
. Trebuia sa-i inmanezi "arma" magica: carpa de sters praful
.
pt mamica muncitoare
Noi mergem la invatat iarasi.
O zi buna!
---------------
Inesa
[ 35+] cu
Bianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/
Anilansa spune:
inutsa ... spor la invatat
in general facem curatenie amandoi... ne impartim pe camere si facem amandoi.. dar sambata trecuta a avut ore pina tarziu si eu am facut cat am putut... ca mai am si copil de crescut
...asa ca a uitat ca am sters praful... mai are momente cand ma si tachineaza.... sa ma enerveze un pic
... dar am momente cand nici nu il bag in seama si se enerveaza el![]()
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moldoveanca Am fost si noi la concert dar s-a speriat de multime si muzica tare asa ca am stat doar la primele 2 piese ale Cleopatrei si apoi am fugit pe Copou la joaca. |
Noi am fost la Moldova Mall,era un spectacol cu un magician.Si cum Robert e mare amator de magii

Asa ca...tot in Copou am ajuns si noi.

La plecare sotul meu s-a salutat cu sotul Alinei (Anilansa),dar Alina a fost prea fudula
si nu m-a bagat in seama.
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Anilansa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Noi am fost la Moldova Mall,era un spectacol cu un magician.Si cum Robert e mare amator de magii ![]() Asa ca...tot in Copou am ajuns si noi. ![]() La plecare sotul meu s-a salutat cu sotul Alinei (Anilansa),dar Alina a fost prea fudula si nu m-a bagat in seama. Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |

deci pe bune ca nu stiam... acum m-am uitat la poze si mi-am dat seama

Alina
cu
Darius Gabriel http://community.webshots.com/user/Anilansa
alynta27 spune:
Salutare!
Inesa am sa redactez experienta nasterii la semnatura!
Ani ce-ti pasa tie...Acusica "tusti" in apa!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
iulia-stefy spune:
Salutare!
inutsa, eu am ascultat toata sarcina Cleopatra...si Stefy e inebunita dupa ea....
Ani, multumesc pentru
. Eu am folosit crema Elmiplant...
Poze din mai 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Anilansa spune:
gata si mancarea....
.. mai am de facut cartofiorii noi si gata .. dar aia ii fac repede cand vine sotul... adica la 19.00
Aly... eu deabia astept... de acuma am vb cu sotul ca facem cu randul in apa... pe Darius nu stiu daca o sa-l bag in apa.. doar dupa amiaza cand va fi si apa mai calduta .. dar eu una deabia astept balaceala![]()
iulia ... mersi de raspuns.
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
ralnied1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia-stefy Ralu, am uitat sa-ti multumesc pentru anuntul cu concertul Cleopatrei. Stefy a fost foarte incantata. |
Cu placere, Lacramioara.
Eu n-am mai ajuns, din pacate.
ralnied1 spune:
Inesa, esti tot in formula completa? Sper ca mai stai asa![]()
Alina (Alynta) - da, ai retinut bine![]()
Miha, comic de tot Robert. Da' el pe-acasa nu are tendinte de a asculta muzica, sa dea tare? Sau chiar il deranjau boxele de la Palat?
iulia-stefy spune:
Salutare!
O
si un ceiut...
Miha, Robert e ... tot cum il stiu....
Alina, voi cum mai sunteti?
Am citit 101 Dalmatieni si apoi a vrut sa vada filmul... S-a lasat cu plansete ca "nenii lai fula caseii"....
Poze din mai 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)