Gravidute&Mamici de IASI (93)
Raspunsuri - Pagina 14
inutsa spune:
Azi a fost zi de relax dupa examen. In seara asta o sa dorm neintoarsa de la atata oboseala. Si am avut niste contractii azi... sau ce o fi fiind, dar simteam de parca ma taie cineva jos, nici in fund nu puteam sta ca lumea
Si bebelina a fost din cale afara de activa azi, nu a trecut ora fara sa se miste, parca prea activa totusi... Oare sa fie din cauza ca am cateva zile de cand beau frappe? Fetele care ati baut cafea in timpul sarcinii, ce spuneti, ati observat agitatie la bebe din cauza cafelei? De cand am ramas insarcinata, nu am mai consumat cafea, decat poate de 1-2 ori. Dar de cand cu caldura si mai ales examenul asta greu, am zis ca un frappe nu strica. Daca stiti ceva, va rog sa-mi spuneti si mie.
Fug la somn acum.
Noapte buna!
---------------
Inesa
[ 34+] cu
Bianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/
iulia-stefy spune:
Salutare!
O
si un ceiut...
Ani, si voi? Eu deja sunt satula... cu piscaturile... Singurul care a dat rezultat a fost Advantan, dar contine cortizon....
Miha, multumim. Ti-am admirat cocheta... E asa de dulce...
tuscut, imi pare rau ca n-am gasit nici mesajul aici si nici telefonul nu-l aveam la mine ca a ramas la incarcat... Poate data viitoare.
Alina, ma bucur ca David e mai bine. Nu stiu de la ce mi se trage, dar am zile cand simt ca pic.... Nu stiu cum te descurci tu cu doi, ca eu cu unul...
Multi ani sotului tau.
Ralu, multumesc de "incurajare"
Daniela, multumim. Gradinita e 18, scoala e 23. La gradinita de vis-avis de Cantemir am sa o duc eu pe Stfey din toaman lui 2010, ca anul asta nu mi-o primeste ca are 2 ani si 9 luni si nu 3 ani. Dar e cu cantec aici. Daca poti in alta parte... eu zic sa o ocolesti... Dar nu iti primeste dosarul acum daca nu merge in toamna asta la gradinita...
inutsa, multumesc. Eu zic sa renunti la frape.... Cofeina nu-i face bine bebelinei. Poti inlocui cu o bautura energizanta facuta din 2 lingurite de miere si doua de otet de meresi miere la un pahar cu apa plata rece sau cu gheata. Eu asat am baut pe perioada sarcinii, ca apa simpla imi era greu sa beau...
Poze din mai 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
inutsa spune:
Neata!!!
Azi eu dau
si un ceai pt burtici sau cine mai doreste![]()
Aly dupa ce am vazut ieri pozele cu bebe Matei ce crezi ca am visat? Ca eram la maternitate deja
Ard de nerabdare sa vad bebelina dar mai tre sa stea la "cald" macar inca 3 saptamani![]()
Afara e soare, deci o zi numai buna de plimbari. Distractie placuta tuturor!
---------------
Inesa
[ 34+] cu
Bianca
inutsa spune:
Lacra pana am scris eu mesajul, mi-ai luat-o tu inainte cu cafeaua pt mamici![]()
Merci de sugestia cu bautura respectiva, o sa o incerc ca nici eu nu prea pot bea apa plata iar la minerala am renuntat de curand daca ati zis ca nu e buna mai ales pt alaptat... am lasat-o de pe acum
---------------
Inesa
[ 34+] cu
Bianca
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inutsa Merci de sugestia cu bautura respectiva, o sa o incerc ca nici eu nu prea pot bea apa plata iar la minerala am renuntat de curand daca ati zis ca nu e buna mai ales pt alaptat... am lasat-o de pe acum |
De ce nu e buna apa minerala pentru alaptat?

Multumesc de complimente dragelor!

Alina,sa-ti traiasca minunile,sa fie sanatosi! Ce dor mi se facu de-un bebe mic!

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
inutsa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
De ce nu e buna apa minerala pentru alaptat? ![]() Multumesc de complimente dragelor! ![]() Alina,sa-ti traiasca minunile,sa fie sanatosi! Ce dor mi se facu de-un bebe mic! ![]() Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
Miha, au zis fetele ca nu e buna apa minerala. Alynta a zis ca dupa ce a baut ceva acidulat si a alaptat, bebe a facut kk spuma de la gaze. Cam asta ar fi motivul
---------------
Inesa
[ 34+] cu
Biancahttp://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/
inutsa spune:
Salutare!
Am fost azi in Agronomie, Copou in parc si am vazut puzderie de bebei si copilasi
La anul pe timpul asta o sa fiu si eu cu bebelina pe acolo
. M-am uitat daca recunosc vreo mamica de pe forum, dar nu am vazut pe nimeni![]()
Am fost si la concertul Cleopatrei, dar am prins doar ultimele 2 melodii ![]()
Voi ce ati facut azi?
---------------
Inesa
[ 34+] cu
Bianca
inutsa spune:
Miha am vazut blogul cu retete. Maaaaamaaaaaaaaaa, da ce bine arata
Felicitari!!! Poate fac si eu cand am timp.
---------------
Inesa
[ 34+] cu
Bianca
alynta27 spune:
Ralu, Inesa, Miha, Lacra multumesc!
Ralu sa-mi spui pe unde treci sa-ti ies in cale!
De obicei iesim dupa ce vine Bogdan, in jur de 6!
Inesa eu am baut cate o ceasca de cafea in sarcina si acum nu ma abat de la ea! Nu e de rau sa stii! Contractiile pot fi de la oboseala, stres!
Acusica vine si bebica voastra!
Atunci tu vei posta poze si eu voi avea CE ADMIRA!
Miha ti-ai adus si tu aminte de cand aveai copilasii bebelusi?! Nu-i asa ca e ceva de vis?! Eu ma topesc dupa copii mei!
Lacra si eu mai am perioade cand oricat a-si dormi sunt obosita! Fii mai intelegatoare cu tine si ia-te mai incet!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
iulia-stefy spune:
Salutare!
Va ofer o
, ca eu is zombi... de oboseala.... Si un ceiut...
Aseara am fost la concert cu Cleopatra... pentru Stefy a fost nebunie... De dimineata de cand i-am spus ca o duc la Cleopatra, mi-a cantat numai Ghita si.... a vorbit doar de Cleopatra. Am nimerit chiar langa dubita lor cand au deschis geamul, asa ca are Stefy poza cu Cleopatra si Pavel Stratan... La sfarsit s-au extras premiile si ea a primit o masinuta.... de la Cleopatra.... La concert am tinut-o pe umeri si acum sunt... rupta... ca tati n-a putut sa mearga... A dansat pe umerii mei... s-a batait...a cantat.... a aplaudat... Pentru ea a fost super. Si ma bucur nespus ca am dus-o.
Iar pe ei i-am vazut de apoape si mi s-au parut niste oamnei simpli... si cu mult bun simt.... De obicei multe vedete ridica geamul cand sunt descoperite de public.... Trebuie sa recunosc ca si pe mine m-a impresionat. E primul concert cu Cleopatra la care merg....
Intalnit acolo pe Anymony si pe Oana ....
Acum dimineata am umblat in disperare dupa 101 Dalmatieni de la Adevarul.... mama ce agitatie e... toata lumea vrea cartile... si se aduc asa putine...
Poze din mai 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)