Gravidute&Mamici de IASI (93)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

Stiti ceva de gradinita nr 23 (parca asa) de vis-a-vis de lic. Cantemir?
Sau de grad. nr. 11 din P.Ros? As vrea sa o inscriu de pe acum la gradinita ca am auzit ca e bataie mare si deocamdata ma interesez de astea din P.Ros ca sunt mai aproape de mine.

Nu-ti primeste nimeni dosarul de pe acum. Inscrierile se fac in anul in care va merge la gradinita.De pe acum poti insa sa-ti cauti vreo piloanta cu care sa-ti poti face intrarea si sa strangi bani pentru "sponsorizarea gradinitei".

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inutsa

Salutare si de la noi! Suntem in mare graba ca maine e examenul si mai am de repetat. V-am citit pana acum dar nu am avut timp sa raspund.
ralu nush de unde impresia ca sunt la medicina. sunt la contabilitate si audit

Cred ca deja e cam tarziu sa-ti zic "bafta!", dar sper ca ai facut bine la examen
Nu stiu de unde stiam eu ca esti la Medicina. De pe aici, cu siguranta, ca doar nu mi-a zis nimeni in particular

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anilansa
va servesc cu o si un ceai ferbinte ca e tare naspa afara azi

Eu ma inscriu la ceai, merci!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc
Amira face progrese in fiecare zi...mananca singura,face si cere la olita de cateva zile ...E foarte hotarata si incapatanata A inceput sa spuna multe cuvinte destul de clare,dar pana la perlute mai avem. In schimb face fel de fel de figuri haioase,incat ti-e imposibil sa nu zambesti macar.

Mai Miha, ai d-rica mare, ce sa mai zic? Ai scapat de-o grija. Vad ca mananca chiar bine, nu da pe ea, nu baga si degetele prin farfurie. Super...
Si da, evident, cocheta... se vede...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

Eu am inceput sa-mi caut job dar pana acum nik...daca auziti de ceva liber in domeniul resurselor umane sa-mi dati de stire

Daniela, mai uita-te in Evenimentul. Am zarit, printre altele, si cate 1-2 job-uri de astea. Cine stie, macar trimiti un CV. Poate, poate...

Citat:
Un week-end placut tuturor; noi ca de obicei in week-end petrecem, azi mergem la ziua unui prieten care schimba prefixul

Distractie faina!

Mergi la inceput

Si-n alta ordine de idei...

- duminica, 31 mai, de la 17.30, la Palat concert pt copilasi. In deschidere corul "Luceafarul". In partea a doua: CLEOPATRA si PAVEL STRATAN.

- duminica, 31 mai, de la ora 20.00, in parcarea din fata Casei Studentilor (la Fundatie), concert VOLTAJ!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralnied1
Alina, sa-ti traiasca sotul si tie. Cum se simte la schimbare de prefix? Al meu a tratat oarecum cu indiferenta. S-o fi consumat interior si nu mi-am dat seama?

M-ai facut sa rad cu consumul pe interior! Se simte tare fericit cu minunile pe care le are! I-am pregatit o masa cu ce-i place mai mult plus tort, care a fost surpriza totala! Multumesc! Sa ma intrebi si pe mine in august cum ma simt, da?!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Cateva poze noi:
http://family.webshots.com/album/572090065izzgBO?start=60

Miha bravo AMirei! Se vede ca fetitele sunt mai precoce!
Dani succes la operatiunea "fara pampers"! La noi e fara succes pe moment! face frumusel in chilotel tot tot!

David ma striga din baie "Aly, Aly"! Azi a zis "atat"! L-a scos matusasa din baie in halatel! Eu alaptam si el lipa lipa in bucatarie, isi da jos hainuta si fuguta gol prin casa!! E superb cate face!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Alina, lasa ca tu mai ai un pic de asteptat pana schimbi prefixul Te intreb atunci.
Am vazut pozele si ma tot intreb: eu de ce nu te nimeresc niciodata prin cartier? Nici inainte nu dadeam peste tine... Vad ca iesiti, nu stati in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Salutare!
Lacra si Alynta LA MULTI ANI SOTILOR!!!

Alynta matei e tare dragalas. sa-ti traiasca baietii mi-a placut sezlongul, si eu vreau ceva de genul asta ca sa legan bebele in timp ce alaptez

raluca se accepta "bafta" si de la celelalte fete, merci cred ca trec de examenul asta, ca asta e obicetivul meu, sa iau sesiunea din prima, fara restante. multumesc pt anuntul cu concertul de la palat, mergem cu sotul sa o admiram pe cleopatra

daniella merci si distractie placuta!

sper ca nu am omis pe nimeni

---------------
Inesa [ 34+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput