Gravidutze si mamici de Cluj - 123

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana13

Soanso, e libera ziua de Rusalii? Lunea? Sau numai la voi?

e liber prin lege!la stat e valabil! 1 Mai si de Paste,1 Decembrie, Craciun,revelion...vreo 10 zile in total!

in 5 mai nu am liber dar imi iau o zi sa am un weekend prelungit de leneveala

alina,ai mai papat cirese??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Neata Anca[soso]

Ioana uite o solutie...du-te la Starbucks, ia un chessecake din ala cu zmeura...da vreo 15 lei sau cat el...savureaza-l, hai acasa...si promit ca te ambitionezi sa il faci a o prajitura de vis!!! nu e greu de facut, doar ca se face in etape si se papa a doua zi...dar ce e bun...tre sa stea, si Tirammisu, de ex:P nu stiu cum am ajuns sa vb de prajituri asa de dimineata

Gabi ma bucur sa aud ca piscotela si-a revenit cu papa si mai mult...s-a indragostit...vai vai...eu vad si parte egoista a problemei...Mishu cu o predendenta mai putin;), Patrick cu un rival in plus:P sunt curiasa de gusturile fetei in materie de baieti:)

Alex am gasit untul minunat...adica ceva president in cutie albastra cu 40% grasime...nu e chair asa de moale ca margarina, dar se poate intinde mai bine ca un unt gras...e cutia albastra, de plastic, ovala, la standul de unt:P

{b]Adriana, Magdutza spor fetelor!!!!!

O zi minunata tuturor si mai alesElenei. Te asteptam cu vesti!
Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Co, stiu eu cit e de buna, numa ca nu am avut inca tupeu de a face...

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

salutare!

noi pe la casuca, piti dormiteaza dupa ce a mancat 2 portii de felul doi(pireu cu gratar si compot) si supica, hihi,a papat ca sparta. rar asa ceva. de o vreme compotul e ceva indispensabil la noi, tare mult ii place.la orice felul doi vrea.

ma duc sa-mi fac niste abdomene, cine mai pofteste?

noi mine plecam in Austria, e ceva festival de weekend, daca nu mai intru va pup, sa aveti un weekend fain cu mult soare si voie buna.pe piti o duc maine la pranz, asa mi-e de groaza, ma doare deja sufletul ca o dau, de mult n-a mai fost lasata si cumva mi-e greu.dar tot zice ca vrea bumbi si bumbu, hihi, deci va fi bine,sper.

Elena-asteptam vesti de la tine si buuuune!

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Meli, distractie frumoasa in austria, va admir ca va faceti timp si pt voi! Si eu la asta tanjesc dar uite ca nu am bunicii aproape! Maine insa vine mama pt o saptamana, asa ca am de gand sa ma mai relaxez!

Alex, voi ce faceti, fetelor? Hai mai zi-ne de gradi!

Anca, iar racita Sorana? Offff! Cand ma gandesc ce ma asteapta...Altfel, voi, bine?

Magduta, pai ia mobilizeaza-te si puen niste poze cu puiul mic!

Andreea, am vazut o tabla cu tot felul de instrumente la Auchan, 99 ron!

Co, eu tot n-am gasit tava pt briose, asa ca inca nu am facut, si desi am strigat pe aici, nimeni nu mi-a zis de unde a cumparat, o fi secretEi lasa, poate mai slabesc si eu!Cat despre Mishu, sa stii ca Sara e foarte buna prietena cu el, si nu putm trece pe strada lui fara sa-l salutam, ca se lasa cu plans si jale!

Elena, hai cu vesti bune!

Ioana, asa e cu tatii de baieti, lasa ca nici la voi nu e timpul pierdut pt o printesa!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Gabi, ce m-ai amuzat, auzi ca e secretEu am spus de unde am luat tava: in piata Mihai Viteazul, la tarabele cu oale si alte ustensile de bucatarie. 10 lei tava cu 6 forme. Si Alex a luat-o din Metro. Si Elena a luat-o dar nu mai stiu de unde.

Meli, distractie placuta!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marietarat spune:

Salutare!!!

Alex: Mie imi place culoarea asta...dar si cea mai inchisa te prindea bine...frumos v-ati mai distrat la nunta...super locatia..

Gabriela: Abia astept sa vad cum creste si mamaruta mea......
Chiar ca a trecut repede timpul...Sunt tare dragute pozicile...

Meli: Distractie frumoasa in Austria...ce bine ca puteti merge si va puteti face timp si pt voi...

Elena : asteptam vesti bune ...iti tinem pumnii

Apropo de mancare ce pofta mi-ati facut...oricum abia astept sa ajung acas de la job sa savurez o supica de salata...am facut aseara si abia am gustat-o...

O pt fiecare si un

Marieta +28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

am ajuns, se pare ca t oate merg pe dos , prima data am fost sa cumparam mobila si pana ne-am hotarat s-a vandut , apoi aveam parcarea nr 1 aporbata cand sa o platim cica a fost o gresala si a dat-o la altcineva , si tot asa.........

am fost la dr Cruciat mi-a facut 4D, copil dezvoltat normal, totul e perfect insa inimioara are ceva , are ceva calcifieri care lasa de dorit plus ritmul cardiac care e cand bun cand nu, lichidul e tot mai putintel
deci m-a trimis la dra Oprita de la institutul inimi ca sa isi de-a verdictul, am dorit sa ma programez si abia pe 4 aug are loc la particular, la institut abia pe sf lui noiembrie

horor, ziceau asistentele ca nu o impresioneaza cazurile grave, si nu i-a peste programari , decat martia si miercurea cate 10 pacienti

am vb cu matusa mea cae a apelat la cineva si astept un telefon sa vedem daca ma poate rezolva, sper sa nu fie doar vorbe in vand ca e ceva decisiv

pana acum nu am fost nici cum insa acum ma apuca un plans de toata frumusetea

cand ajung la scara blocului o vad pe vara-mea in negru, a murit un var de-a lui tata.............vad ca toate merg numai in jos

va multumesc pt griji si o sa va tin la curent, sper sa se rezolve sa ajung la aceasta domnissoara dr Oprita cat mai repede posibil

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Elenuta, citeodata asa se strig, muulte! Gindeste-te ca Dragos e sanatos, cuminte si fericit la buni, iar mobila, parcarea se vor rezolva... lasa-l pe sotul tau cu astea. bb din burtica

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

elenuta,imi pare rau de vestile tale tristeeee, unde isi desfasoara activitatea dr. la care vrei sa ajungi???

gaby,de data asta nu a luat raceala de la gradi, ci din prostia mea,iam cumparat inghetata si nu am supravegheat-o in timp ce manca , se pare ca a muscat si ia afectat gatul,nasul.

azi a iesit afara cu buni, eu fac mancarica-musaca de cartofi- e bunaaa dar necesita mult timp de preparare.

nu ma laud cu nimik...is in ceata cu privire la viitor...aveam unele planuri dar se pare ca se "naruie" si vine crizaaaa peste noi!

deocamdata asteptam concediul si porma om vedea,sanatosi sa fim.

Mergi la inceput