Gravidutze si mamici de Cluj - 123

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Andreea, ce sarbatorit dulce am vazut eu acolo!

ADriana, cum merge studiul?

Elena, las-o mai moale cu treaba!

Alex, si noi recurgem des la trucuri la masa, dar asta doar de un timp, azi a batut toba cu un tel pe oala de m-a durut capul, dr macar a mancat felul2!CE face mamaruta? Cum e la gradi?

Ne-am intalnit azi in cartier cu Bea, asa dulcica e !

Revin cu intrebarea, unde pot gasi tava de briose?

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Elenuta, chiar, mai incet cu atita treaba! Parca luasesi hotarirea asta in rma cu o saptamina

GAbi, 100% bio numai eu il fac(sau mama) dar noi nu sintem prea bune finisatoare, dar ma voi stradui, ca am gasit pe net o metoda care pare rezonabila Si cred voi comanda si o forma draguta... sa impresionam copilu'!

Ce faci Adriana? Inveti? E gata lucrarea? Cind e licenta? Ioi cite intrebari ti-am pus

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

stati linistite mai fetelor ca nu ma stresez asa tare , incet incet
am spalat vasele , acum vizionez un film apoi sa fac papica

alex sa imi lasi scris pe mess daca esti multumita

cum s-a comportat mamaruta azi la gradi?????

adriana

cum ii cu invatatu?mai poti pe cladurile astea

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Elena vreau doar sa iti zic, in caz ca nu te-ai apucat de lucru, ca eu de ceva vreme, folosesc exact cantitatea dubla pentru 12 briose, asa ies mai frumoase si mari ca cele de le McD. Poti sa pui si gen, doar ca nu ami mult de jumatate de lingurita/bucata sau orice fructe proaspete:)
Pofta buna si spor la treba

Ioana eu mai degraba as merge pe ceva facut de mine...cel putin pentru acasa, daca nu pentru invitati, de exemplu, weekendul asta eu o sa fac iar cheesecake-ul, care se poate orna cu orice fructe si e oricum sanatos, indiscutabil fata de cele din comert..uite o sa pape si Carina in cinstea scumpului de P o feliuta de praji:P sau 2:P

Gabi nu ma laud nici eu cu performante deosebite la mancare cu asta mica, dar ce e drept la lapte nu ma plang, min 600 ml/zi (dimneata si seara), plus cereale si iaurt, care le papa oricum si ceva carnita, dar uite legume sau supica mai slabut zilele astea...ce e drept am, vazut deja coltul caninilor si dau vina pe asta...probabil si piscotzela are ceva maselute restanta..

Adriana spor mare, sper ca nu te gandesti la o nota sub 9:P

Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Mai fetelor, respir...si inca mai traiesc...Azi am avut un examen (ma gandesc sa nu iau sub 9, Co)Sambata am Cambridge-ul, de asta mi-e cel mai groaza! Si saptamana viitoare 3 examene. Si dupa astea sper sa ma pot duce sa-mi vad puiul...Si licenta trebuie predata pana pe 25 iunie, Ioana. Elena, Gabi

Alexia e bine, o mai apuca dorul din cand in cand dar am rarit discutiile la telefon fiindca duminica am sarit calul si seara statea suparata, nu a plans, statea botoasa..sa vina mama sa faca nani, nu bica, sa vina mama. Si o mai apuca din cand in cand.. "hai bica sa mergem la mama la scoala". In rest ma bucur ca e sanatoasa, ca mananaca bine si ca sta mult afara, se joaca in voie si e fericita. In schimb verisorul ei mananca tare rau si mama, respectiv bunica sunt tare suparate din acest motiv. Tot timpul a mancat asa rau dar acum, facand comparatia cu cat mananca Alexia, li se pare ca sta nemancat toata ziua. Probleme n-are dar asa e el...nu mananca. Si nu mai e vorba de pacalit ca are aproape 3 ani si nu se mai lasa asa usor pacalit.

Eu citesc zilnic ce scrieti, mai fac cate o pauza

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

IOana, in cazul asta, clar e mai buna varianta ta! Sunt sigura ca va arata si senzational!

Co, ne-am mai redresat cu mancarica si vestea buna ca accepta laptele nou, nu mult, dar e un inceput! Asa dulce e Carinuta in poze!

Adriana, bine ca e fericita si se simte bine mamaruta!

Noi avem o noua pasiune, vecinul de 6 ani, Simi, un baietel minunat, cu mult bun simt si extraordinar de destept! S-au inversat rolurile, si Julieta il striga pe Romeo la balcon, copiii se adora, asta e clar! Sara primeste flori, castele de nisip, baloane, in schimb ea il striga si plange cand pleaca!
Se joaca asa frumos amandoi, azi au desenat cu creta si au sarit sotron, Sara a fost tare haioasa, au modelat plastilina si au contruit castele de nisip! Maine e invitata la picnic! Tati e in alerta! Maine pun poze sa vedeti pretendentul!

Somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

IOana, in cazul asta, clar e mai buna varianta ta! Sunt sigura ca va arata si senzational!

Co, ne-am mai redresat cu mancarica si vestea buna ca accepta laptele nou, nu mult, dar e un inceput! Asa dulce e Carinuta in poze!

Adriana, bine ca e fericita si se simte bine mamaruta!

Noi avem o noua pasiune, vecinul de 6 ani, Simi, un baietel minunat, cu mult bun simt si extraordinar de destept! S-au inversat rolurile, si Julieta il striga pe Romeo la balcon, copiii se adora, asta e clar! Sara primeste flori, castele de nisip, baloane, in schimb ea il striga si plange cand pleaca!
Se joaca asa frumos amandoi, azi au desenat cu creta si au sarit sotron, Sara a fost tare haioasa, au modelat plastilina si au contruit castele de nisip! Maine e invitata la picnic! Tati e in alerta! Maine pun poze sa vedeti pretendentul!

Somn usor!

gaby,ce m-a binedispus mesajul tau, asa de dimineata...asteptam cu nerabdare pozici!

va poftesc la o cafea,ca de lucru chiar nu mai am chef avand in vedere ca nus daca imi iau salarul intreg luna asta(cica nu sunt suficientibani de salarii).

mami_alexia,tinem pumnii sa scapi cu bine de examene si sa le iei cu note mari!

Sorana a fost racita,a tusit ...de la o inghetata!!!!!!!!
vineri de la 16 avem serbare,va fi buburuza,abia astept!

aaaa si mai astept zilele libere cea de 5 iunie ziua invatamantului-educatoarelor...ceva de genul si 8 Iunie zi libera de Rusalii, si binenteles 12 iunie plecarea in concediu.

enenuta,tinem pumnii azi la control!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

salut dragelor. am intrat macar sa va salut. nu am timp sa intru decat foarte scurt si la obiect. Sper ca sunteti bine sanatosi si cuminti . Noi suntem deocamdata Va puuuuuuuuup

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina

DPN 20 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Soanso, e libera ziua de Rusalii? Lunea? Sau numai la voi?

Gabi, ce tare ai fost cu "tat in alerta!" Ce ma distreaza tatii de fete... bine ca am baiat, ca cred ca R ar fi zbir, am salvat o fata facind baiat!

Adriana, licenta acum consta doar in lucrearea de licenta? E super daca e asa! O sa iei 10!

Co, eu inca nu am avut curajul sa ma apuc de cheesecake Dar am una cu brinza cu piscoturi, nes, frisca si stafide, care e tare buna si usor de facut.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

salutare dragele mele
Adriana bafta multa la licentza.10 o sa iei
Andreea27 ai un blondin superb si tie mami
Elena sa ai grija de tine si de bebelina
Alex iti sta super bine asa vopsita iar Tiadris e o dulce
Gabi gata te face Sara soacra mica
eu va citesc dar cu scrisu mai greu
o sa pun mai tarziu cateva poze noi cu noi doica sa ne vedeti
Victor e f bine la mami, papa ca un urs si alearga toata ziua
va pup pe toate si poate facem cumva sa ne si vedem