Gravidutze si mamici de Cluj - 123

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Alex, imi place mult cum iti sta asa, ati fost tare frumosi la nunta!

Elena, bravo mami, asa si trebuie sa fii, optimista!

Andreea, cum a zis si Alex, in jur de 8 mil/luna.

NOi suntem tot dezastru cu mancarea, ma gandesc insa ca o fi o pasa, ce sa fac...macar mananca fructe multe! Lapte aproape deloc nu a mai baut, decat vreo 100 ml dimineata, asa ca de azi dimineata am trecut pe UHT, Mili, vad ca a baut 100 ml, poate o sa avem mai mult succes cu asta!

Ioana, nu se poate sa fie bio si sa arate si bine? La varsta asta deja conteaza cum arata, ei se bucura mult...Deci, da, sunt meseriasi cei nascuti pe 1 iunie.

UNde ati vazut bucatarii de fetite, mari si frumoase?

V-am pupat, o zi minunata!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Buna fetelor,

Multumim din suflet celor care s-au gandit la noi si Anca multumim pt urari!

VA pup reppede pozele sa nu se trezeasca printul.La party a fost superrr,cu toate ca nu a fost foarte cald cum vroiam ,ne-am simtim foarte bine,Eric a fost foarte cuminte si s-a simtit super.A primit si o gramada de cadouri frumoase.ma vin cu amanunte mai incolo.Va pup
Aici sunt pozele daca vreti sa ne vedeti http://family.webshots.com/album/572411352uSGnMc?start=0

Andreea , de Eric (31 Mai 2008)

Evolutia lui Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

NEATZA

vad ca sunteti matinale si eu pe la 6 jumate m-am trezit insa nu m=am ridicat din pat, acum vreau sa fac ceva papica pt barbatelul meu si fratele lui care a venit inapoi sa i l ajute , mai bine zis sa ne ajute

andreea superbe pozele , ai un copilas superb insa am vazut si domnisoare foarte frumoase pe Sara si BEia
frumoasa locatia, mi-a placut mult , cadourile sunt fff frumoase, m=ar interesa si pe mine caleasca cea gonflabila de unde pot sa cumpar unsa sau ceva de genu sa pun in gradina daca ne mutam
tortula fost superb dar cred ca si

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 23+

Mergi la inceput

fetelro am uitat sa va spun pt cine e interesat , este oferta la pozele de la carrefour sau pe net cu 0,19 ron bucata pana in 31 maI

https://asp.photoprintit.de/microsite/11183/index.php

Elena , mamica lui http://picasaweb.google.com/elenus82/ZIUAMEASINUNTALOR#/" target="_blank">Dragos Stefan si http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=9&day=11&babycount=1" target="_blank">23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

neatza si multumesc fetelor
ELENA spor la treaba si LA MULTI ANISORI mamei tale
multumim de pont
GABI e f bine daca papa fructe piticuta ,iar cu mancarea noi stam f bine la capitolul ciorbite darrrr la felul doi is de rasu lumii ,ca sa l pape trebuie sa o pun pe masa sa i dau si eu un bol si cam asa merg lucrurile , sa te fereasca sfantu ce mizerie imi face ....asta e ,trecem noi peste toate
ANDREEA f frumoase pozele ,bine ca v ati distrat si ca totul a fost ok

Tiadris a fost ok in diminteata asta nu a mai plans mititica lui mami,ma surprinde ca stie deja numele copilasilor

Mergi la inceput

alex ms mult insa e ziua bunici mele , familia si toti apropiati ii spun Mami

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

M-am uitat la pozele de cand era Ionut de cateva zile, uite ce mic a fost: aici avea o saptamana, iar aici avea 6 luni si uite ce mare e acum
doamne ce mai trece timpul!

POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

SMS 858 - doneaza 2 EURO pentru ASOCIATIA INIMA COPIILOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Andreea. foarte frumaosa petrecerea...e tare dulce Eric! sa va traiasca! La multi anisori!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

gata cu leneveala, am facut spaghete milaneze, am fost sa vedem ceva canapele si fotolii pt Floresti iar acum ma pun pe treaba sa imi strang casuta ca parca a venit razboiul aici

am papat cirese tare gustoase au fost, iar acum fug sa strang si sa gatesc o tocanita de cartofi si sper sa am chef sa fac briose insa nu mai gasesc reteta

cine ma ajuta cu briosele lui Co sa imi puneti adresa , plissssssssss

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Reteta: (pentru 12 bucati)
Ingrediente + Metoda
1 ou mai marisor + 100 g zahar( se bat bine cu mixerul), se adauga 1 iaurt de 150g (eu am pus nutriday)+ 100 ml de ulei (sau unt topit)+ putin suc de lamaie. Dupa ce s-au amestecat se aduga treptat 200 de g faina in care am pus aproape un pliculet de praf de copt si cu coaja rasa de lamaie. Aluatul iese destul de consitent.

Visinele erau din borcan, le-am tavalit prin faina sa nu lase lichid si le-am adaugat dupa ce am pus aluatul in forme. Tava am uns-o in prealabil cu unt + faina si cuptorul preincalzit la 180 de grade. Le-am lasat fix 30 '.
Cred ca se pot face cu price fructe de genul asta. dara viitoare incerc cu fr de padure.

Concluzie: foarte rapide (aluatul se face cam in 1o', foarte pufoase, si delicioase) Data viitoare o sa pun mai putin zahar, cam 90g, pt gustul meu au fost putin dulci, dar e adevart ca si oul nu a fost foarte mare....

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput