Gravidutze si mamici de Cluj - 123
Raspunsuri - Pagina 3
dariandra spune:
Imi cer scuze pentru intarziere, dar as dori s-o felicit pe sarbatorita noastra de ieri:
LA MULTI ANI, ELENA! SA FII FERICITA SI IUBITA DE DRAGOS SI DE BOMBONICA DULCE CE VA APAREA IN VIATA VOASTRA!AI INCREDERE SI CREDINTA!TOTUL VA FI BINE!
Gabriela77 spune:
IN primul rand, cu putina intarziere, dar cu tot dragul La Multi Ani, Elena!!! Si ai incredere ca va fi totul bine!!!!
Anca, bine ai revenit, success cu cresa lui Stefan!
Ramo, m-am distrat cu metoda apei la papa, dar cred ca functioneaza, o sa o testez si eu in momente de lipsa de pofta de papa!
Ioana, sa stii ca eu cunosc doua personae nascute in 1 iunie, si ambii(barbati) sunt minunati! Veseli, spirituali, generosi, extreme de sociabili! UNul din ei e tatal meu, cel mai special geaman!
Co, cum a fost excursia? V-ati distrat? La noi a fost minunat, scurt, dar intens si placut!
Andreea, e grozav daca poti amana momentul gradinitei pana la 3 ani! Partea cu socializarea nu mi se pare importantam devreme ce copiii nostril oricum socializeaza(vb vine) adica interactioneaza cu altii copii prin parcuri, afara! MI se pare mult prea mult spus a socialize! Daca as fi putut allege, as fid at-o pe Sara la gradi de la 3 ani! Sper insa sa trecem cu bine peste episode, sa ane adaptam usor, si mai ales sa scapam cu cat mai putine boli!
Alex, felicitari pt primele cuvinte in germana ale mamarutei, ce grozav!!!!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
marietarat spune:
Buna dimineata si de la noi!!!
Elena: Ma bucur ca Dragos se simte asa bine la buni...
La fel ca fetele te rog sa gandesti pozitiv,...si ai sa vezi ca totul va fi bine...Dumnezeu fie cu voi si sa va vegeze..sa vi cu vesti bune!!!
Paula: Bafta la examene!!!!
Andreea : Sper ca v-ati distrat la petrecerea lui Eric!!! Vrem pozeeee!!!!
Sa aveti o saptamana buna!!!
Marieta +28
bex spune:
Hello
Anca ne era dor de tine!!!!!!! Cum e in randul oamenilor muncii:PMerci si de urari, sunt binevenite pana la anul pe vremea asta;)
Gabi, Alex ff fain a fost weekendul asta, mai ales sambata. Am fost la golf, e bestial e fain, deosebit de relaxant, iar zona in care am fost (undeva langa sebes) este absolut superba:) Ieri am fost la tenis, dar dupa o ora Cari a cedat, era ata de muradarica de zgura ca am renuntat:) Urari bune sarbataritilor tai, gabi, iar pentru alex: Ai fost superba la nunta, iti vine f bine si culoarea de par!!!
Elena cum v-ati petreceut zilele astea? sper ca esti bine, te asteptam miercuri cu vesti minunate!!!!
Ioanacum va pregatiti de 1 IUnie? ce face domnisorul P? se mai gandeste la noi?
Va pupam fetelor, o zi frumoasa
Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
ploscariu spune:
Salut, fetelor!
Nu stiti unde as putea sa gasesc aripi de fluturas? ii trebuie Ioanei la serbare!
Eu am concediu de odihna 2 saptamani, yuuupiii, sper sa reusesc sa ma odihnesc putin, maine ma duc cu Ionut la O.R.L. si sa-i scot rezultatele de analize de la laborator si sa mergem miercuri la Institutul Inimii cu analizele facute.
POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut
www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004
dariandra spune:
GABRIELA - Eu am vazut aripi de fluturasi la Kaufland.
GABI - Iti dai seama ca nu numai comunicarea cu ceilalti copii este importanta, dar asa am hotarat cu D ca este mai bine pentru copilul nostru, desi facem si noi eforturi foarte mari neavand pe nimeni in Cluj.Iar de cresa particulara chiar nu poate fi vorba deocamdata, oricum tot la stat as fi dat-o.
Gabriela77 spune:
Andreea, bine ca ati gasit solutia, asta e important!NU v-am vazut nici azi in parc!
Gabriela, concediu placut si relaxeaza-te cat poti!
Co, frumos ati petrecut! Stiu terenul de golf de la Sebes, chiar e o zona frumoasa! Daca tot sunteti amatori si nu ati ajuns inca, recomand Lac de Verde, Breaza, complex de golf senzational! NU sunt eu mare jucatoare, doar am organizat ceva evenimente acolo, de mare succes!
Alex, unde sunt pozele cu tine la nunta?
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Ioana13 spune:
Co, se gindeste, cum nu, Patrick la voi dar ar cam trebui sa se si vada... ca ochii care nu se vad...desi e greu sa uiti asa ochi!
De 1 iunie facem acasa petrecere.. in 30 mai Ar fi fain sa mergem la bunici la munte, dar nu ii mai incarc (mama ar face cit o nunta daca ar merge si numai 5 persoane in plus) plus ca e si destul de departe.
Am fost vineri si simbata acolo, PAtrick nu mai voia sa plecam si a doua zi tot Bita(Bistra), Bita cinta prin casa, zicea ca mergem "muuine"(miine).
Cam cit costa un tort de ala sofisticat si frumos? Nu stiu daca sa fac unul bio-eco 100% si cam nearatos sau sa comand unu de ala meserias
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
antoni spune:
Gabriela-gasesti in polus la divertis shop cu siguranta. eu am vazut o gramada saptamana trecuta. adica ceva de zana, de fluturas, vezi tu
ALEX29 spune:
salutare
of tu fetelor astazi mi a plans piticuta cand am lasat o la gradi ,am stat cu ea vreo 40 de min si numai "batze mami"striga ,sper sa nu se mai repete faza asta ca ma doare sufletul sa o las plangand
e adevarat ca dupa ce am iesit din clasa n au durat 2 min si s a potolit iar cand m am dus sa o iau de la gradi am ramas in masina cateva min si m am uitat la ea ,se juca ,n avea nici o treaba ,dar ma termina cu oitza ei ,nu o lasa deloc din manuta ,pe topogan,pe hinta peste tot numai cu ea
CO mersi mult era necesar sa mi schimb culoarea ,e un saten f deschis ,am f multe fire albe in cap si nu mai suportam ca tot la doua sap sa mi vopsesc parul la radacina ,asa ca a fost musai sa i fac ceva
super fain locul unde ati fost iar copiluta ta ma zapaceste cu ochisorii aia ai ei
bravo pt tati ca stie golf ,trebuie sa aiba mare rabdare la un astfel de joc
GABRIELA ce super ca ai concediu ,savureaza l din plin
IOANA 13 deci v ati hotarat sa tineti petrecerea acasa ,super
apropo de ce face Patrik ,ieri i am spus lui Tiadris ca in week end mergem la buni asa ca intr una ma zapaceste cu "buni Blaj"si a luat si cojocelu s a imbracat si mi s a dus la usa si s a apuca sa strige "buni Blaj"
GABI multumim de felicitari ,e tare dragalasa
ma bucur ca v ati distrat la mami acasa
ce a mai facut Sara cu verisoarele ei ?cred ca a fost in culmea fericirii
pozele de la nunta
http://picasaweb.google.com/sanda252003/NUNTALUISILVIASIEDI#
Marieta tu cum mai esti ?ce face bb?
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=195486847
http://community.webshots.com/user/ALEX290178