Gravidutze si mamici de Cluj - 123

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdutza24

neatza
am intrat sa va citesc si numai veti proaste am vazut
Elena scumpo iti tin pumni si ma rog la DD sa fie bine bebelina,te rog nu mai plange fi optimista mami.
am pus pozele promise

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Ce dulce e Victor! A crescut mult si se vede ca-i merge bine!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

buna fetelor..imi pare rau ca nu am avut timp sa citesc din urma sa vad ce si cum...dar ELENA succes. si multumesc mult.

As vrea si eu un pic de ajutor daca stiti careva un ORL-ist bun sa-l duc pe Eduard la un control. de aproape 2 luni avem probleme cu muculetii si nu mai trec. deja sunt disperata. doamna doctor zice ca are polipi dar eu vreau o a doua parere. asa ca daca stiti unde as putea merge, chiar si privat, va rog sa-mi spune-ti.

va doresc tuturor o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marietarat spune:

Buna fetelor!!!

Azi a fost o zi de groaza la job (un client nesimtit)...dar vad ca si voi numa cu vesti rele...

Elena: Imi pare tare rau ca nu ai avut vesti bune si atatea ti s-au dat de cap...dar nu dispera ca dumnezeu le va rezolva pe toate. Bine ca ai reusit cu D-ra doctor sa te primeasca...Doamne ajuta!! sa-ti dea vesti mai bune ca pana acum...Linistestete si nu-ti pierde increderea!!!

pozele cu Victor ce ne-au mai luminat ziua...e un dulce...

BB meu e neastamparat si sper ca e de bine asta..., cu fiecare miscare ma face sa ma departez de toate relele de zi cu zi...Doamne ajutane pe toate la bb sanatosi!!!

Marieta +28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

salutare
ELENA draga nici nu stiu ce sa ti spun ,imi este f greu sa cred ca ceva n ar fi ok ,oricum incearca sa fii tare si gandeste te la ce sot minunat ai si la baietelul tau adorabil
sa ajute Dumnezeu sa fie totul bine
ce mobila vreti sa va cumparati ?
GABI draga eu mi am cumparat tava de briose de la Metro si acolo am si vazut bucatarie pt fetitze ,f dragutze
si felicitari pt ginerica ce bine ca piticuta e asa fericita cu el
ai gasit pampers tip chilot?
MARIETA m mult ,prin toamna sigur iara l vopsesc
MAGDA si pe tine te prinde f fain tunsoarea ,unde te ai tuns?
iar puiu e tare scump ,ce bine ca ai tai stau la casa
CO chiar astazi am facut briose ,eu le fac cu branza dulce si asa se inmulteste aluatul ,poti sa pui doua linguri ,is super bune
si desigur pun si fructe :capsuni ,afine

la cresa, in afara de faptul ca am avut ceva "reclamatii "din partea educatoarei ca a fost trasa de par pt ca n a lasat o pe Tiadris sa pape creioanele,totul e f ok
s ar putea sa participam si la serbare nu stim sigur inca
ieri iara s a cam marait cand am lasat o si am observat ca face lucrul asta atunci cand stau mai mult cu ea in clasa ,asa ca am hotarat sa nu mai raman decat f putin
prima saptam a fost extraordinara dar acum cred ca incepe sa realizeze ca in fiecare zi o las undeva fara mine si cred ca asta i motivul pt care mai sunt si zile in care reactioneaza asa ,oricum ma bucur ca nu se lasa cu plansete si cu tzipete ,doamne fereste
ca si concluzie va pot spune ca sunt f fericita ca am ales varianta aceasta de a o duce la cresa ,in cazul nostru fuctioneaza f bine ,a inceput sa fie si mai vorbareata decat era ,sincer va spun ,vad schimbari si in comportamentul ei
de mare ajutor mi au fost educatoarele care, asa cum am mai scris ,sunt f dragalase si asta conteaza f mult pt mine

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=195486847
http://community.webshots.com/user/ALEX290178

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marietarat spune:

Mai fetelor la 3D sau 4D se vede clar ce va fi bb: fetita sau baiat? sau nu intotdeauna? Adica ma refer la 28 sapt pot face 4D si sa stiu exact ce va fi? Doctorul meu ..a 2-a oara zice ca pare fetita...da multa lume zice baiat... .....deci?????

Nu conteaza...numa sanatos sa fie...da problema e ca tare greu e cand vreau sa vb cu bb ... ca in rest hainute etc...sa zicem ca luam culori neutre sau combinatii...dar cu, comunicarea e tare nasol...

Marieta +28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!!

Elena ma bucur ca pana la urma ai rezolvat.Doamne ajuta sa fie totul bine.Ti-am notat numarul si am sa-ti dau mesaj sa te intreb cum a fost.Ca sigur toate asteaptam cu sufletul la gura.Va fi bine,ai sa vezi.Trebuie sa ai incredere,Dumnezeu te va ajuta!

Gabi azi mergem sa luam tricicleta.Multumim inca o data Sarei,ca a fost atat de buna cu Bea si i-a imprumutat tricicleta.

Marieta asa mai sunt unii,mai nesimtiti...n-ai ce face...important e sa nu-i bagi in seama si sa nu-i lasi sa te afecteze.Bebita ta e cea mai importanta si nu merita sa te inervezi pe nimeni.

Elena din pacate nu stiu nici un ORL-ist ...Multa sanatate piticului!!!

Magda tare dragut e Victoras.Ce bine ii prieste la bunici.

Am vazut ca a nascut Bahmuteanca,un baietel prematur,de doar 900g...Doamne ajuta sa fie bine.

Noi azi facem 4 ani de casatorie.Am facut un tiramisu foarte bun,si va servesc si pe voi cu o portie.
Sotul si-a gasit un loc de munca foarte bun,a fost la Bucuresti si a dat examen.Problema e ca vor fi multe delegatii...sper sa nu fie mult timp plecat.Oricum pentru inceput e foarte bine,mai ales ca e si bine platit.Macar am iesit si noi din criza asta.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ramo-nici n-am stiut ca Bahmuteanca a nascut, hihi, sunt pe dinafara cu toate,hihi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

Salutare la toata lumea...copilul meu doarme de pe la 1 jum,am dormit si eu ceva,dar eram si curioasa ce se mai intampla pe-aici,asa ca v-am citit din urma si acuma sper sa scriu pana se trezeste,,

ELENA sunt alaturi de tine,speram sa fie totul in regula.si mie mi-e tare greu sa cred asa ceva.te sun maine sa-mi spui numai vesti bune..

ALEX iti sta super cu noua culoare,ati fost niste draguti la nunta si la fel si viitoarea mamica.cand naste?ca am vazut ca are burtica marisoara.prin august?

RAMO felicitari pt noua slujba a sotului tau..

MAGDA iti sta f bine cu noua freza,te schimba mult.te-am vazut odata si in parc in grigorescu cu relu si cami,ati venit dupa toni.dar nu ne-ati observat si v-ati si intors.eram cam departe ca sa strig.se vede ca se simte victoras f bine la bunici..si a crescut mult.tatal ce mai spune?de cand nu l-a mai vazut?

MELI super ca plecati iar.dar ce faceti pe timp de vara acolo?

GABI ce m-am mai distrat cu faza cu SARA si pretendentul...abia astept s-o vad si pe sara a mea.tatal tau are un geama?am inteles bine oare?puteai face deci si tu gemeni,nu?sau ai putea?

ADRIANA spor la invatat si multa multa bafta sa treci cu bine peste toate si sa-ti vezi puiutul cat mia repede..

ANDREEA super pozele de la petrecere..ce a crescut eric...si ce multe cadouri frumoase

ANCAB spor la lucru si sa mia treci pe la noi..

IOANA13 ai si tu baiat mare....ce faina data de nastere are...

ELENA si noi stiam de cartea de luni,ne-am si achizitionat-o.am auizt ca s-au dat f repede,nu multi au reusit sa o ieie.dra v-a aparea mia incolo pe bani..si e super si cu oferta.iti faci poze acuma?

multe am mia vrut sa spun...dra s-a trezit pitica mea si trebe sa ma ocup de ea.mai intru deseara sa va mai spun de noi.deocamdata va pupam..

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Marieta, nu te necaji din cauza unor clienti, chiar nu merita, bucura-te de bebele tau unic.

Alex, multumesc mult, o sa incerc azi la Metro, mai ales ca avem babysitter. Ma tenteaza o bucatarie din aia mare pt Sara. CE super ca s-a adaptat asa de bine Tiadris, sunt convinsa ca progresele sunt extraordinare! N-am gasit Pampers nr 5, asa ca am luat Libero deocamdata!

Adriana, si tie iti multumesc pt promptitudine, era o gluma cu secretul, n-as putea eu sa ma supar pt asa ceva

Ramo, a fost placerea noastraDE-acum poate ne vedem mai des la curse de tricicleteFelicitari din suflet si la cat mai multi ani!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

Multumim mult pentru aprecieri
Alex m am tuns pe str Enstein langa restaurantul the feast s a deschis nu de mult un salon, si e o tipa super dragutza ea mi a ales freza care a considerat ea ca mi se potriveste cel mai bine si sunt super incantata si nici nu e exagerat de scump ptr ca am dat pe spalat, tuns si aranjat 43 ron
Ioana Sara da am fost intr o zi in parc , fostu meu sot nu si a mai vazut copilu de cand l am dus pe victor adica de 2 luni si nici nu a dat vreun tel sa vada ce face,un cretin.
va las ca ma pun la somn
Elena inca o data iti spun ca sunt alaturi de tine si asteptam vesti bune

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput