Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(90)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Dupa inca o noapte dormita din 2 in 2... intru repede sa va pup, sa va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut.

La multi ani sarbatoritelor noastre de azi si tot la multi ani pentru prima luna a lui Darian si Dragos, cu intarziere de o zi pentru bebe Darian. Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si veseli.

Fatuca asta a mea are o zi buna si 100 proaste, ma zapaceste, nu stiu cum de nu-si formeaza inca un program.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Neata!

Ganesha, si eu am mainele umflate dimineata de nu pot sa inchid bine pumnul. Ma si dor putin, dar n-am gasit remediu.

Clody, eu am avut un soc la inceput cand ma depaseau mosnegii pe strada ... acum m-am obisnuit. Ia-o incet cu curatenia ... ce atata curatenie ... ai grija de voi.

RalucaOana, Anuta24, la multi ani!

Noi avem azi musafiri dragi noua, asa ca ma duc sa bucataresc un pic, nu mult sa nu ma obosesc, oricum ma ajuta si sotul. Acum e la piata.
Am observat ca dimineata sunt alt om, nu ma doare nimic, nu am junghiuri, numai seara ma apuca ...

O zi buna! Aveti grija cu caldura, iar se anunta calduri mari.

Andreea 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

happymum voicu_bebi a nascut o fetita pe 18 mai de 3100 o asteptam si noi cu vesti

serialbastre sa ai o zi minunata alaturi de oaspeti si stai linistita ca nu pot sa ma obosesc prea tare nici daca vreau fac asa ca sa fiu cat de cat impacata ca nu a trecut ziua de curatenie si eu nu am facut nimic pupici si sa iasa papa bun

bebe beca sa ai si tu un week-end placut si bebe sara sa isi faca programiorul repejor

37+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
38 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Neata fetele!
Ma primiti si pe mine la cafea?
LA MULTI ANI pt DARIAN SI DRAGOS!!!!!
LA MULTI ANI si pentru Raluca Ioana si Anuta!
Bafta Cris si Lavinia!
Fetele, nu vrea sa radeti de mine dar va intreb si eu ceva care ma cam sperie : burta mea a coborat cam mult, adica imi intra palma sub sani, si pumnul. Se calculeaza intr-un fel chestia asta? Ca nu vrea sa vina Maria mai devremeAlte simptome nu prea am, doar o secretie de vreo saptamana care miroase ciudat ( cum zicea yoanna la un moment dat, a lichid seminal, dar fara firicele maro sau rosiatice....).
Ramona, cand intri, baga un morocov mare si pentru mine.

stupul!!!!!!!!!!!!!1

34 + Maria Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Fete dragi, sunt suparata si stiu ca voi ma intelegeti...
Tineti minte ca eram stresata acum vreo 2 luni ca nu stiam cine va sta cu Saby cand plec sa nasc? Atunci ma asigurasera nasii Sabinei si ai celei mici ca vor veni repede acasa sau la spital la orice ora din zi si din noapte, imi facusem un plan in functie de ora la care va trebui sa ajung la spital si ma mai linistisem.

Acum imi spun ei cu seninatate ca dupa 15 iunie pleaca la mare si la munte, ca asteapta sa ia vacanta copilul si sa mearga la o nunta, apoi pleaca, nici nu s-au gandit ca eu trebuie sa nasc in perioada aia. Asta inseamna ca, daca bebita mea sta pana la dpn, sunt in aer. Nici n-am chef sa le amintesc de finutza lor, daca ei nu s-au gandit nu are rost .

Carla, s.36 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

offffff carla ce rau imi pare oare de ce nu au luat in considerare si cuvantul dat ce sa iti spun poate totusi gasesti o solutie imi pare tare rau

37+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
38 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Of Carla ce ma mai enerveaza unii oameni. Au mai si spus ca vor sta cu Saby. Mai bine taceau din gura.....................
sa-ti treaca nervii.

34 + Maria Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Da, fetelor, nici macar n-am nervi, doar lacrimi si nici o solutie.

Cand le-am propus sa fie nasi si alta pereche de prieteni, au spus ca ei au facut deja pregatiri pentru botez si nu vor sa fie a 15-a roata la caruta, deci sau boteaza singuri sau deloc... si le-am spus ca atunci raman ei nasi, ca noi avem cuvant.

Carla, s.36 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Pai bine ca ati avut voi cuvant ca al lor valoreaza 2 bani.........
Trebuie sa existe o solutie pana la urma.

34 + Maria Ioana

Mergi la inceput

Scuza-ma ca sunt asa virulenta la adresa lor dar ma enerveaza fantastic genul asta de oameni.................
Clody, tu cum esti?
Nici o veste despre Cris sau Lavinia?
Maria si Darius ce or face?

34 + Maria Ioana

Mergi la inceput