Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(90)
Raspunsuri - Pagina 20
anamariacs spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria_bunica Buna feteleeeeee!! Azi la ora 14 am ajuns si noi acasa..suntem bine..bebe e cat de cat cumintel..foarte nervos insa pana a inceput sa curga ceva laptic de la mami..lua sanul in gura si nu se multumea deloc cu cateva picaturi de colostru..se enerva si incepea sa planga,ii tremura buza de jos de nervi Uff..mi-a fost asa de dor de voi..vreau sa va multumesc la toate pt urari si incurajari...mi-au prins tare bine..va multumesc pt sms-uri pe tel..dar chiar nu am avut cand sa raspund..mesajul Ioanei l-a trimis sotul..l-a trimis la prima fata care a aparut la mine in agenda..sunt foarte fericita si emotionata..inca ni se incarca ochii de la lacrimi si mie si lui tati cand il vedem pe bebe al nostru!O sa descarc ceva pozici sa facem cunostinta.. Pt listuta..datele complete..:"3670gr,51,4cm.scor apgar 9(dupa primul minut)si 10(dupa 5 minute de viata),38 sapt si 5 zile,nastere naturala cu epidurala.. 38+ Darius NicholasAMR 9 zile ![]() Buburuza noastra www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi |
iubita, bine ai venit acasa! felicitari pt bb DARIUS!!
refacere grabnica!

ana-maria, mami de
Matei-Darianhttp://picasaweb.google.com/anamaria.coroni
yioanna_s spune:
philip:nastere usoara si sa fie totul bn!

hai ANDREEA

Yioanna
37+
Stefania Alexandra
http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna
AMR 3 saptamani pana 
kiralina spune:
BebeBeca merci mult de incurajari. 
Pana la urma important e ca bebe sa fie sanatos si kg nu conteaza asa mult, e ceva relativ. Mai mult ne streseaza masuratorile astea :)
36+ saptamani cu
Ada Ruxandra 
alynta27 spune:
Carla iti inteleg supararea!
Stai mai linistita ca DD nu te lasa! La mine li s-a inmuiat inima bunicilor si au venit de au stat cu randul inainte de a naste si cat am stat in spital! Acum e soacramea la noi! Va veni si la voi solutia! Fii increzatoare!
In privinta nasilor....... Astia sunt oamenii.... Si eu am mari dezamagiri de la nasii celui mare! Sper sa nu dam gres cu nasii mezinului!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurraa clody, multumesc; Radu este sufocat. M-a asteptat in curtea spitalului la externare imbracat intr-un tricou pe care scris mare SUNT TATIC si cu 2 poze cu mine si Maya de imediat de dupa nastere si un buchet imens de trandafiri albi. am stat non - stop impreuna sa reusim sa o descoperim si sa fim alaturi de ea |
Ce dragut din partea lui tati!

Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
clodyac spune:
burticute si mamici fiti pe faza voi schimba capitolul
37+ cu
Razvan Andrei (dupa UM)
38 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
Ela2001 spune:
Lauraa eu cred ca fara aer conditionat pe caldura asta nu se poate. Oricum bebe va fi in scaunel pe bancheta din spate
a masinii, intors cu spatele la directia de mers. Sigur nu va fi nici o problema.
Philip sa ai o nastere usoara.
Off am o durere de spate in partea dreapta ca nici in pat nu pot sa stau.
Alynta sanatate lui Matei. Asa am patit si eu cu Diana acum vreo luna; la fel vreo 4 zile a facut febra mare in jur
de 39gC. APoi vreo 4 zile a facut febra pina in 38,5g. Si eu i-am dat antibiotic.
roxi2000_ro spune:
Acum am ajuns acasuca...Se pare ca mai amanam pana joi la 12 ca inca nu e pregatit colul pentru declansare.Asa ca m-am mai linistit, desi cred ca pe joi dimineata morcovu o sa fie pe masura!
A si ne-a zis de huta huta cat incape!![]()
va pup ca iesim la plimbarica
Roxi,
39 s,
Ruxandra Maria si Sebisor (14.10.2003)