Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(90)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

pentru ca nu ma pot baza pe interenetul de la spital, vreau sa urez nastere usoara tuturor fetelor care vor naste zilele urmatoare. va pup si aveti grija de voi si de bebelusii vostri.
eu azi fac mancare, spal ce-oi mai avea de spalat, mai revad o data bagajul de spital si maine, la prima ora, am plecat.
va pup si daca nu ne mai auzim pana ma intorc, va dau un semnal vineri sau sambata.

Philip
Nicholasin1day
Mommy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Andreea incepem galeria. Pe cand mai exact o sa fie cezariana? Te internezi mai repede sau maine e deja marea intalnire? Poti da mesaj daca o sa fi in stare ca transmit eu mai departe.

Ganesha in caz de cezariana multi recomanda burtiera imediat dupa. Ajuta mult cand te ridici la plimbare. Eu am folosit la ambele nasteri, la prima mi-au pus-o ei automat si acum am cerut si mi-au dat ca au zis ca nu toata lumea e comod sa o poarte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

lauraa:am pus ceva filmulet pe mailul comun despre igiena organelor genitele la fetite.

am sa incerc sa pun tot CD pe mail comun dak vreti sa va mai documentati ,este vb depre CD ingrijireacopilului.ro

Yioanna 37+ Stefania Alexandra

http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna

AMR 3 saptamani pana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurraa
multumesc din suflet;

am avut anestezie generala; la ora 10 a inceput operatia, eu la 12.30 mi-am revenit; insa mi-a fost fff rau, mi-au pus tuburi peste tuburi, nu puteam respira, ma durea burta de ziceam ca-s taiata in 5, a fost f rau; seara pe la 8 am incercat sa la ridic din pat, dar nu am reusit decat sa ma ridic pana la usa de la salon indoita de la mijloc si m-au luat toate transpiratiile.

Luni dimineata la ora 9 dupa ce a fost dr la mine si mi-a schimbat pasamentul mi-a zis ca daca sunt puternica si vreau sa ma ridic el imi scoate sonda si dacapot merge singura la baie; am incercat iar dar nu am reusit decat pana pe hol si de fiecare data ma tinea infirmiera sau radu

apoi, dupa jumatate de ora mi-am zis ca TREBUIE sa-mi vad puiul pentru care am luptat atat si crede-ma nu stiu de unde am avut puterea interioara, dar m-am ridicat si am urcat la etajul unde era Maya (cu liftul); ma luase toate transpiratiile imi tremurau picioarele, dar am reusit; si apoi am cerut scoaterea sondei si sa plec cu fata caci era tinuta cu inca 2 bebe singurica, mi se paruse asa neajutorata incat nu am mai putut sta

vroia sa intreb ceva chiar :

- cand o pot scoate afara fiind in jur de 28 de grade?
- urechile cum i le curat?
- nasucu mi se pare ca e fornaita si nu-i pun decat ser fiziologic, altceva nu stiu; cum sa i-l desfund mai bine?
- ma storc seara cate o sticluta de lapte, unde il pot pastra si pentru cat timp lapticul? daca il pun la frigider si apoi ii dau la biberon fiind incalzit(in cazul in care ma duc la control si o hraneste radu) apoi il pot punde iar la frigider si reincalzi sau cum fac?
- este bine daca ii dau bonisan preventiv pt colici sau mi s-a parut mie ca se indoaie de burtica
- ce fac dupa ce ii cade buricul? il dau tot cu baneocin sau las asa?
- la puta cand o curat (in spital au zis cu apa calduta si dau cu Bepantene si gata) o curat si la puta propriu-zis sau doar pe langa? ca mi-e teama sa nu ii intre inauntru ceva
-daca se irita la incheieturi ii dau cu bepantene sau creme de iritatii de exemplu Klorane ca am toata ganma?

MULTUMESC INZECIT

Distractie placuta la mare

pupici

mami fericita de Maya Teodora binecuvantarea si minunea noastra
Maicuta Domnului si Sf. Stelian ne vegheaza
Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

draguta mea, te-ai descurcat de minune!
si eu am cezariana..are 13 cm..si mie mi-a fost ff greu..de fapt cel mai "crunt" moment mi s-a parut datul jos din pat! acum nu stiu ce sa spun..poate ma avut eu noroc de fetele de la reanimare care mi-au tinut moralul sus..imi spuneam mereu ca sunt f puternica..si ca tot ce se intimpla este pt ca imi doresc ff mult sa fiu linga bb si cu bb.
mie mi l-a adus - sa-l vad- pe MATEI a 2-a zi pina sa ma ridic din pat, tocmaio in ideea de a ma intari si ma face sa ma duc la el, sa ma riudic din pat mai repede si sa scap de reanimare ..si am reusit...eu am cazut direct cind am pus piciorul prima data in pamint!

si acum draga mea, sa iti raspund la intrebari:
- noi l-am scos pe Matei cam la 12 zile de la nastere..pe la 7 seara, cind nu mai era soare..si am mers la plimbarica cam 15-20 min atit..pe o strada linistita cu case la curte..ideea e sa nu te duci in parc unde e galacie sau praf...acum iesim afara in fiecare zi si stam cam 2 ore dar tot asa..evitam aglomeratia!
- legat de urechi, noua pediatra nu ne-a spus nimic inca..deci nu i le-am curatat inca!
- legat de "fornaiala", ideea e ca toti fornaie pt ca au polipi iar nasucul lor e ff mic..noua ne-a spus sa ii punem cite o picatura de ser fiziologic in fiecare nara -cu seringa- iar dc vedem mucisori sa ii luam cu pompita- noi i-am luat pompita cu supapa de aer de la Primii Pasi..este super..ma gindeam sa imi iau si eu una pt mine..eu avind o rinita alergica care imi da de furca
- lapticul muls poate fi tinut la rece 24 ore..si cind il dai lui BB il incalzesti in bain-marin, dar doar pe cel care il papa..odata incalzit se pare ca nu mai poti sa il pui la rece iar ca dupa sa il incalzesti iar...se brinzeste :(. daca alaptezi, fereste-te de biberon..da-i lapticul- tu sau sotul tau- cu seringa picurindu-i in gurita. sunt si copii pe care ii pacalesti si iau si biberon si tzitzi, dar decit sa risti..
- pentru colici eu beau baby calm de cind am venit acasa. imi fac o oala de ceai de 2l si il pun la rece..il beau pe post de apa..se pare ac bb nu a facut colici..se mai incrinceneaza el, dar se pare ca e normal..adica tine de "adaptarea lui la mediu"
- buricutul: noua ne-a interzis chiar si betadina..doar tamponat cu spirt; lui Matei i-a cazut buricul dupa fix 14 zile, iar dupa inca o zi am facut prima baita..si nu il mai dam cu nimic de atunci!
- pentru spalatul "pasaricilor" sau "puticilor" se poate spala cu apa calduta - noi am luat nivea cel special pentru toate zonele- si dupa tamponat cu prosopel ff fin- se poate irita si de la un prosopel mai aspru-. cremuta noi folosim crema de galbenele..este fff buna..are Matei un poponet de poza. si apropos...aveti grija ce "chilotei" foilositi..Matei s-a iritat de la Happy..el vrea numai Pampers

cam atit draga mea..si capul sus..esti cea mai tare!

ana-maria, mami de Matei-Darian

http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Buna fetelor,
raportez si eu o noapte plina de dureri de burtica, e prima noapte cand nu dorm din cauza durerilor, dar nu au fost contractii regulate asa ca nu-mi fac griji ca vine bebica, mai ales ca burtica mea nu este lasata deloc si nici urma de dop. Chiar vroiam sa va intreb daca este o regula lasarea burticii inainte de nastere?
Astazi am facut si scanarul la bazin, dar nu stiu inca daca e de bine sau nu, ca ma uit ca mata la calendar la plansa iar maine dimineata mergem la doftora sa vedem ce ne mai spune.
Vreau sa va spun ca nici eu nu mai am rabdare, mi se par asa de greu pe ultima suta de metrii.
Maria felicitari pt sot, pe al meu nu stiu daca a-si avea si mai ales daca ar avea el curaj, sa iasa prima data singur cu bebelul afara.Am una bucata sot mai aerian si neindemanatic

37+ Stefan Amir
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

LauraOana............bondarasul tau se lasa asteptat nu gluma...dar poate ca se va declansa si nasterea in curand

yioanna...........multumesc..despre smechera mea ce sa zic in afara de faptul ca isi arata de pe acuma caracterul?Felicitari pentru cele 37 de saptamani

laurraa.............multumesc o sa fiu nasica (ce-i drept mai dureaza..dar cel putin e sigur)...pitica mea se tine "cu dintii" acolo asa cum spune tatie foarte nehotarata..ba sa vina,ba sa nu vina

38+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

AMR cred ca cel mult 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

oana, la 6 ma duc acolo, la 7 jumate intru in cezariana, cica pana la 9 as fi gata, apoi vom vedea. te sun, daca-mi dai numarul. pup.

Philip
Nicholasin1day
Mommy

Mergi la inceput

philip..........cand e marea intalnire..maine?

38+MIRUNA-ALEXANDRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Nu am mai intrat, dar credeti-ma ca nu mai pot... David are febra cu fisoane si tot tacamul de vineri noapte! Chiar si sub antibiotic face de 3-4 ori pe zi febra 39-40! Cand zicem ca e mai bine, iar il apuca... Acum e cu taicasau la pediatra! Cel mic e bine! E cumintel! Papa san si doarme! Plange doar cand e prea flamand!
Eu am inceput sa pot sta pe fund, ca am avut o saptamana si ceva cat am mancat in picioare, alaptat la fel! Am uitat de mine cu boala baiatului! Dar cred ca daca as fi linistita as dormi o zi continuu!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

cred ca in timp ce eu inca scriam tu deja postasei mesajul..pai sa scoatem agitatele atunci

si cezariana usoara..sa te refaci cat mai repede

38+MIRUNA-ALEXANDRA

Mergi la inceput