Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(90)
Raspunsuri - Pagina 13
anda_magda spune:
lauraa ii poti face baie bebelushei in orice om al zilei, nu neaparat seara.
A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare 
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/
philip spune:
laura si maria, bine ati revenit acasa, v-am vazut bebelusii, f frumosi. va mai asteptam cu povesti.
oanaalex, mergi la un magazin naturist si intreaba acolo, sunt sigura ca sunt ceaiuri si alte chestii pt lactatie. uite aici un link pt tine:
http://breast-feeding.adoption.com/nursing/breast-feeding-miscellaneous.html
carla, distractie placuta
cris si lavinia, ce-ati facut?
eu m-am cam luat cu familia, venirea soacrei si n-am avut timp de scris.
va pup pe toate si pe bebelusi si mai si
Philip
Nicholasin3days
Mommy
ganesha spune:
buna fetelor,
Laura si Maria bine ati venit acasa, sunt ffff frumoase pozele cu bebeii vostrii

.
Laura multumim de intrebarile puse, asa ne mai lamurim si noi cele care asteptam primul bebel.Chiar daca nu am nascut inca eu te inteleg perfect atat in legatura cu toate nelinistile cat si cu micile depresii, si eu ma gandesc cum o sa reusesc sa ma descurc singura cu bebelul. Si ma mai gandesc si la mofturile hormonilor care ne provoaca aceste mici depresii, mai ales ca am mai avut prietene care au facut depresii postnatale.
Clody tu cum ai sa te descurci daca sotul va fi plecat o perioada atat de lunga, are cine sa vina sa stea cu tine? Eu am o prietena care in primele luni dupa nastere a fost singura si nu avea nici macar cine sa-i cumpere paine, noroc ca ne duceam doua pritene pe la ea sa-i mai facem cumparaturi sau sa stam cate o perioada scurta cu bebelul ca sa poata iesi, cand avea cate o urgenta gen dr.
Kiralina stai linistita si bebelul meu la 35 se sapt si cateva zile avea aproape 2100gr si isi incetinise cresterea in perioada de la ultimul control. Am fost f suparata ca era mai mic si am incercat sa ma odihnesc cat mai mult iar apoi dupa 11 zile cand am fost din nou la control luase mai bine de 500 de gr, asa ca ei pot recupera f mult intr-un timp f scurt acum in ultimele sapt. Din cate am citit eu in Larousse singura modalitate de a-l ajuta pe bebel sa recupereze este repausul mamei cat mai mult la pat.
37+
Stefan Amir
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#
Relusha spune:

Alessia-Georgiana, bebe de Baby-first 

ancy_2405

LA MULTI ANI, sanatate, fericire si tot binele din lume 

37+ 
AMR 3
clodyac spune:
buna dimineata dragutele
ca de obicei va invit la o 

La multi ani!!! ancy_2405 sa ai o nastere usoara si bebe sanatos si frumos 
Nu mai retin care burticuta ma intreba ce fac singurica dupa ce nasc
sper ca dupa nastere neuronul sa isi faca treaba iar ![]()
raspunsul : va veni una dintre mame (de preferinta mama mea) pt cate 2 zile maxim cred sa ma ajute pt ca ea sta la tara la 80 de km distanta unde are animale si mai e si tata bolnav asa ca asta e programul cred ca va aveni si mama soacra dar la fel are animale si nu poate sta mult
Eu azi-noapte am visat numai prostii doamne de abia astept sa vina razvan si sa ma linistesc cu grijile astea
Tati a ajuns aseara tarziu si ce fericiti am fost amandoi
dar marti cand pleaca cred ca se lasa iar cu 
dar macar am 2 zile
Maria si laura cand povestiti imi vine sa
il vreau si eu pe razvan ca sa simt tot ce simtiti nu mai am rabdare

Sa aveti o duminica frumoasa 

37+ cu
Razvan Andrei (dupa UM)
38 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
dani3lla spune:
Neata gagici,ce fac fetele azi?
flobaby la mine toata sarcina mi-a intrat pumnul sau mana sub sani dar acum parca a coborat si mai mult dar eu zic sa nu te sperii daca nu ai alte probleme...aaa si scurgerea aia o am si analiza la cultura de col a iesit buna
carla nasii Sabinei sunt.....de mare angajament,cum or putea unii oameni sa fie asa?Eu zic sa te distantezi usor usor si sa-i pui nasi pe ceilalti care si-au manifestat interesu.Macar aia stii ca o fac din suflet
clody eu stiu ca tatii beneficiaza de 5 zile libere cand se naste copilul.In plus poate lua de la medicul de familie ceva...nu stiu exact ce si i se mai acorda inca 10 zile libere de la stat.Sau nu poate sa-si ia concediu de odihna?
cris eu nu cred ca e vreo problema sa aiba 2 perechi de nasi la botez.Atata timp cat la nunta se poate ,la botez de ce nu?Aaaaaa sa nu cumva sa aiba mai multi gineri ca atunci e de rau![]()

anda frumos sta printesa cu fundu-n sus..zici ca e o broscuta mica
kiralina stai fato linistita si lasa-le incolo de ecografii.Pe vremea lu mama nu facea nimeni ecografie si ieseau copii sanatosi.
si lasa fata ca are timp sa creasca...de fapt vorbim cand nasti sa vezi atunci ce greutate are
maria si lauraa bine ati venit acasa,am vazut bebeii dar...vreau mai multe poze...sa va traiasca sa va bucurati de ei
si gata ca iar plang
Si pt ca am vazut ca sunt singurica si prima in dimineata asta fac eu cafeaua in locul lui clody 

si va invit pe toate la cate o cafeluta
DANA
37+ cu
mumos Denis Andrei
BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
NASICA MEA PREFERATA
AlexSiMatei spune:
Lauraa, Maria, bine ati venit acasa, ne-a fost dor de voi! Aveti amandoua niste bebici superbi!
Lauraa eu zic ca e foarte normal sa te simti un pic depasita de situatie si chiar deprimata, e o responsabilitate enorma si cred ca pana la nastere nu avem cum sa ne dam seama cat de tare o sa ne afecteze...oricum, vad ca pana acum va descurcati foarte bine, iar pentru orice intrebari ai vazut ca fetele cu experiente sunt pe metereze! In cateva saptamani o sa fi super-experta si o sa te mai linistesti... 

pt tine si bebica frumusica! A, si pentru tati cel implicat! 
Kiralina si eu sunt de acord sa nu te ingrijorezi, in primul rand pentru ca din experienta recenta ecografiile nu sunt precise de nici un fel - uneia din cele mai bine prietene ale mele i-au facut cezariana mai repede pentru ca erau ingrijorati ca cica bebe nu se mai dezvolta, pentru ca dupa ecografie avea inca 2,900 ca si cu vreo doua saptamani inainte. Bineinteles ca au scos copilul afara si el crescuse saracutul ca la carte, avea 3,200 si ar fi putut sa mai stea o saptamana-doua la caldurica fara probleme...In plus, nu trebuie sa avem toate copii de 3,600 (parca asta e media, nu?), unii bebei se nasc mai mari, altii mai mititei...atata timp cat sunt sanatosi e totul foarte bine! 
si nu fi suparata...
Carla nasii respectivi sunt mega-speciali, mai ales la faza cu refuzatul celei de-a doua perechi de nasi...pai in zona de unde a familia mamei mele in Ardeal fiecare bebe are cel putin trei perechi de nasi, altfel e rusine! Trebuie sa recunosc insa ca cei mai tari au fost "nasii" aceia care s-au razgandit ca nu le placea numele...nu mai stiu care dintre fete a povestit de ei dar sunt antologici! Distractie placuta la mare si sa uiti de toti nervii si toate necazurile!
Alex
35+
[Stefan] Victor
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink
CarlaV spune:
Noi am venit de la petrecere la 1 noaptea, Saby a dormit de la 10 seara pana la 9 dimineata, nici nu s-a miscat cand am luat-o din masina si cand am pus-o in patut.
Acolo am avut noroc cu pda-ul nasului cu internet, ca trebuia cineva sa-l tina ocupat in timp ce altii topaiau, asa ca m-am sacrificat
.
Noi plecam ceva mai tarziu, mai avem cate ceva de rezolvat (in afara de bagajul sotului, ca ma tin de capul lui sa-l faca si mereu intarziem din cauza asta
).
AlexsiMatei,
, nasii care s-au razgandit ca nu le placea numele ar fi trebuit sa o boteze pe Saby
.
Chestia a fost ca vorbisem cu ei de prin luna a 4-a si erau foarte multumiti, au inceput sa cumpere lucrusoare pentru bebe, sa facem planuri... Noi nu ne hotarasem la nume, dar stiam clar de la inceput si le-am spus si lor ca fetita va avea un singur nume, au zis ca e ok, ei nu au pretentii sa-i dam numele lor. Dupa ce am venit de la mare (cu 6 saptamani inainte de nastere) le-am spus ca o va chema Sabina si initial au strambat din nas, apoi au zis ca e ok, dar se gandeau ca-i punem un nume care ne place noua si inca unul de la ei
. Dupa discutia asta au disparut complet, ca magarii in ceata, n-am putut sa-i mai gasim sa vorbim macar.
Carla,
s.36
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
clodyac spune:
carla ma bucur ca a fost totul ok la petrecere si iti doresc drum bun la mare si distractieeeee placuta 

37+ cu
Razvan Andrei (dupa UM)
38 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya