Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(27)
Raspunsuri - Pagina 14
simina_kin spune:
Simo...am o itrebare, poate imi raspunzi tu...pofte o sa avem toata sarcina???????
Eu cand sunt nemancata as manca orice
...si ma gandesc ca o sa ma duc in vacanta la ultra all inclusiv...si o sa fiu precum vaca scapata in capita cu lucerna
cand o sa vad eu atata mincare intinsa in fata mea
...mie ca ma fac tripla in 7 zile![]()

15+
Mariana
bebe
simonette spune:
Simi despre pofte, ce-i drept ele cam persista toata sarcina spre deosebire de greturi! Acuma...depinde de organism... nu e musai! Parerea mea este sa nu te abtii de la nimic dar sa iei din toate cate putin ca e pacat sa nu te rasfeti daca esti in concediu
si iti zic de pe acum sa ai o vacanta de vis!!!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in
10+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
monis5 spune:
Simina - m-ai rupt cu biletul de la doctor pentru zbor...
o sa-l intreb sa vaz ce zice... am mai auzit de barbati care nu vor sa zboare.. curajosii
. Si cica e cel mai mare vis al omului ![]()
![]()
![]()
Simonette - merci. Nu mai ai nici tu mult, pe al doilea bebe pe la cate saptamani l-ai simtit?
Ce vrei sa spui cu data nasterii? Adica inteleg eu ceva
, dar sper sa nu fie asa... ca eu data probabila pe 6 nov, si daca e cum zici tu, bebe a miscat pe 21, oare pot sa ajung sa nasc pe 21 oct? sau nov? hm... de meditat la asta
. La tine s-a aplicat?
monis
16+
monis5 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lauradi
Inca n-am indraznit sa caut ![]() ..ce tampit suna! Nu,dar chiar nu m-am ocupat de asta,dar o sa imi amintesc/caut linkurile pe care le vizitam la prima sarcina si te anunt.Pana atunci uite asta: http://forum.7p.ro/CLUBUL-PITICILOR-INDEMANATICI---LUCRU-DE-MANA.aspx?g=topics&f=58 ;eu l-am rasfoit mult pe-atunci. si spor la tricotat!Laura, ![]() (11+) a lui Radu Mihai |
Merci de link, tinem legatura... eu cel putin mai incolo, ca acuma-s asa de aglomerata ca nu ma pot concentra la andrele, dar sigur ma apuc

monis
16+
danangie spune:
Buna ziua si de la noi,
CAMY mult curaj si rabdare. Cand mergi la Tg.Mues? Nu ti-a spus care ar fi motivele de ce placenta s-a atrofiat? 
MONIS multumesc de urare,sper sa gasesc cat de curand, ca ma sufoc in casa asta.
Chiar nu mai auzisem de chestia asta cu data nasterii,,,,cand il simti.....tre' sa socotesc sa vad daca la Ale a fost asa.
DANA si
ALESSIO , 07.06.2008 si speram, samburica din burticaS-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
simonette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 Simina - m-ai rupt cu biletul de la doctor pentru zbor... o sa-l intreb sa vaz ce zice... am mai auzit de barbati care nu vor sa zboare.. curajosii Simonette - merci. Nu mai ai nici tu mult, pe al doilea bebe pe la cate saptamani l-ai simtit? Ce vrei sa spui cu data nasterii? Adica inteleg eu ceva monis 16+ |
Pai...al doi-lea bb la mine a fost primul natural, primul meu baietel fiind adoptat de fff mic! Pe Iannis l-am simtit destul de trz dar nu imi amintesc la cate sapt, in orice caz dupa 16 sapt! N-am tinut minte atunci data si nu stiu daca s-a verificat, dar am prietene care afirma ca la ele asa a fost! Si apoi asta e asa de amuzament ca cel mai imp este sa fie sanatos oricand s-a hotara el sa vina pe lume

mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in 10+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
simina_kin spune:
Monis5 intreaba la agentie sau mai bine direct la aeroport .Mie 2 pers diferite mi-au spus ca se cere aviz de la medic dc esti gravi
15+
Mariana
bebe
simina_kin spune:
Si la urma urmei nu-i marelucru sa-ti scrie doc un bilet ca nasti la da x si ca nu exista pericolul sa nasti in avion
15+
Mariana
bebe

Nu,dar chiar nu m-am ocupat de asta,dar o sa imi amintesc/caut linkurile pe care le vizitam la prima sarcina si te anunt.Pana atunci uite asta: http://forum.7p.ro/CLUBUL-PITICILOR-INDEMANATICI---LUCRU-DE-MANA.aspx?g=topics&f=58 ;eu l-am rasfoit mult pe-atunci.