Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (07)
Raspunsuri - Pagina 5
gigelica20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin Buna ziua fetilii!!!!!! Eu ma duc maine la Baby Expo, mai merge cineva???....Gigelicooo ne vedem maine dupa-amiaza acolo???? 14+ Mariana Mazarica |
Daaaa, la ce ora? Da si tu un PM, te rog.
Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)
30 martie 2009
http://picasaweb.google.ro/luciapirlog
Ayla21 spune:
Olga esti la raport?
Iar facem chef?
Ai mei deocamdata dorm.. toti 3 in pat.
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
olishka spune:
Noi ne facem bagajelul, maine plecam la munte si ne intoarcem duminica.
Maine o sa ma simt in sfarsit femeie, am programare la coafor de dimineata (trebuie sa ma fac frumoasa caci duminica e ziua sotului).
voi ce crema protectie solara folositi pt bebelusi? Eu am luat nivea. Oare este buna?
Olga, mamica lui David iepurasul
olishka spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Olga esti la raport? Iar facem chef? Ai mei deocamdata dorm.. toti 3 in pat. _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Sunt la raport pt ca David are colici Nu l-am mai vazut niciodata asa. Plange si da foarte tare dion picioruse
olishka spune:
Am mancat azi putini cartofi copti. Poate fi de la asta?
olishka spune:
L-am dezvirginat si eu acum cu suzeta. Dar cand il doare burtica o scuipa.
Care suzete sunt mai bune, de silicon sau latex? Eu am una de la nuka si mai am de la avent de silicon. Care e mai buna?
simina_kin spune:
citat din mesajul lui olishka L-am dezvirginat si eu acum cu suzeta. Dar cand il doare burtica o scuipa. Care suzete sunt mai bune, de silicon sau latex? Eu am una de la nuka si mai am de la avent de silicon. Care e mai buna? Olga, mamica lui David iepurasul |
Ma bag si eu ca musca, scuze , da stiu ca latex-ul este mai placut bebeilor ca-i mai moale
14+
Mariana
Mazarica
simina_kin spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gigelica20
Daaaa, la ce ora? Da si tu un PM, te rog. Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul) 30 martie 2009 http://picasaweb.google.ro/luciapirlog |
Abia astept sa ne vedem...uuufff acuma stau si ma gandesc cu ce ma imbrac eu maine , na tre sa dau bine iar la cap haine stau fff prost acum
14+
Mariana
Mazarica
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
Ma bag si eu ca musca, scuze , da stiu ca latex-ul este mai placut bebeilor ca-i mai moale 14+ Mariana Mazarica |
Multumes Simina Eu am incercat si cu si cu, dar nu-i place niciuna. El o vrea pe mami
inapreda spune:
Novus si tie. Mie nu-mi sint buni NICI O pereche de pantaloni din perioada "de dinainte"; aseara "m-am probat" si facui si eu o criza de mama, mama De slabit, am slabit pentru ca, pur si simplu, nu am mincat; in plus, eu m-am ingrasat 35 de kg si stii ca se spune ca grasele slabesc mai usor Ultimele 10 kg cred ca o sa le dau jos ff greu. De 2 saptamini fac masaj, sper sa-mi si foloseasca; succes si tie!
Gina mami de bebe titi Ian Alexandru
Poze
Bebe Ian
camera bebe