MONTIGNAC (120 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Dana,a fost foarte bine in conced,doar ca ne-a cam plouat vineri dupa amiaza,iar de sambata nu mai zic,ca a plouat torential de cand ne-am trezit si-a tot continuat sa ploua pana ne-am hotarat si am plecat,desi trebuiasa stam pana mai dupa amiaza,am inteles ca abia pe la 6 seara s-a oprit ploaia!Da asta e,datile trecute a fost mai soare!Acum mi s-a pus pata pe istanbul si sper in septembrie cand mai are consortul concediu sa ma plimb in marele bazar la cumparaturi.
Ymca,ai incercat vreodata dovlecei prajiti cu mujdei?Ia incerca!Eu nu eram si de fapt nici nu sunt fanul lor,eu si cand ii fac umpluti,nu-i mananc,doar continutul!Da prajiti,alaturi de niste ciuperci si cu mujdei de usturoi mananc de nu ma recunosc!Si i-am bagat in seama tot asa,ca inlocuitor de cartof!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

deja Andrei nu mai suporta dovleceii ... atatea feluri am facut cu dovlecei .... zice ... iar dovlecei ??? ... iar dovlecei ????

cartofii mda si la noi in casa sunt mit .... am facut aseara poentru azi mancarica .... cartofi noi pentru prima oara anul asta fierti in coaja , decojiti si taiati cubulete si cu ciuperci si frunze de patrunjel plus o lingura de ulei de masline ... f bun a fost ... nu prea 100% monti , adica ma rog cica fierti in coaja nu e prapadul chiar asa de mare , ar fi indicele 65 la ei , nah asta e .... am mancat si eu acuma la pranz din ei vreo trei linguri da sotul meu exclamaa de zor ... vai de cand nu am mancat cartofi
si-acuma am papat niste zmeurica ... a aparut deja, pacat ca-i scumpa rau

ieri am mai facut gem de capsuni .... intentionam sa nu pun gelatina, dar deja cand m-am plictisit de fiert la el m-am suparat am pus gelatina si am pus in borcane si basta nu prea am rabdare la treburi de genul asta .... la mine trebe sa mearga repede , nu-s cu timp ... deci am vreo 25 borcane de gem de capsunici facut cu fructoza nu-s prea incantata ca nu sunt 100% naturale da asta e , tot e ceva , poate sunt mai putine Euri decat la alea cumparate ... zic si io ... vb aia ma-mbat cu apa rece

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 20 kg, mai am 10 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Eu n-am vazut zmeura inca!E adevarat ca in ultimele 2 saptamani n-am fost in piata!Iar a mea la mosie,e inca mica,nici gand sa se coaca curand!
Dana,sa stii ca si eu dau iama in cartofi,destul de des chiar,d'aia nici nu slabesc asa cum trebuie evident,dar sunt moartea mea!Ca sa nu-i mai fac prajiti,ii fierb,scurg apa,pun o lingura de ulei,condimente si usturoi tocat,mai las un pic pe foc amestecand,ca sa se combine toate cele si bag la ghiozdan cu salata!Sau ii fac "prajiti"la cuptor,tot asa cu o lingura de ulei,miam miam!Piei ispita,ca mi-e o foame acum dupa salata de la pranz!
Voi sa nu faceti ca mine,da?????

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Andanii, felicitari pt bucatareala. Dar ai facut gem nu gluma. Ai pus ceva conservant? Apropo de cartofi, sambata ziceau la televizor Menicicopski si Bilic cat sunt de hipercalorici si ca e indicat sa se consume doar fierti si cu coaja daca se poate ca cica acolo sunt toate vitaminele. Menicicopski zicea ceva si de indicele glicemic. Cred ca astia il plagiaza pe Monti

Bun venit fetelor noi

Ymca, esti mortala cu retetele tale de paste si orez

Melany, LMA pt fetita. Deci abia la 6 ani o sa scap de scutece?

Vali, dovleceii prajiti asa simplu sau pane? Ca suna tare bine mai ales cu mujdei

Androix, daca termini cu examenele iti amintesti si de colierul si bratara mea? Bafta in continuare

Ieri am reusit sa mananc conform dar toate mesele au fost lipidice: gen mezeluri, branza si rosii.

O zi frumoasa si conforma

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana1705 spune:

sanse,mazarea era congelata pentru ca oricum nu imi place cea din conserva.androix multumesc pentru ca mi-ai spus cu ce am gresit la meniul de ieri.Va dau si eu datele mele inaltime:1,53,greutate initiala 66kg,IMC:28,20,greutatea tinta 53kg.meniul de azi;MD:ceai,o felie paine neagra cu gem de caise dietetic,cafea.P:un mar(pauza),ciorba de coasta(ramasa de ieri),file de pangasius la gratar cu salata.C:branzica cu rosii si castraveti,dupa o jumatate de ora o grefa!!

va pup pe toate si daca am gresit iar cu ceva va rog sa imi spuneti,sper sa nu fie asa ca altfel nu mai slabesc eu!!

Mergi la inceput

Oana,n-ai gresit cu nimic,e foarte bune meniul,doar grefa aia daca se putea ori cu jumate de ora inainte de masa,ori la cel putin 3 ore dupa masa!Monti zice ca singurele fructe pe care le putem manca dupa masa sunt capsunii!
Puisorule,asa simpli prajiti,nu pane!Da sa pui si cateva ciupercute langa,yami!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neta!

Valentina ciuperci proaspete sau din conserva?

Puisorule poate esti mai norocoasa si scapi de pampers inainte de 6 ani , Vlad al meu face 4 ani in septembrie si cu toate stradaniile nostre nu a fost chip sa il scapam de pampers, de vreo saptamana face pipi la wc daca il intrebam noi, nu sa ceara el, da eu sunt optimista si sper ca pana la toamna sa scapam de pampers.

de raport nu ma intrebati nik.

Mergi la inceput

Alina proaspete!Eu nu mai folosesc de ani de zile ciuperci din conserva,nu-mi mai place gustul.
Si nu,nu te intrebspui tu singura!
Azi n-am nici ce-a mai vaga idee ce sa mananc,am inceput cu un covrig,nemonti evident, ca a cumparat o colega si cand i-am vazuit asa fierbinti cu mac muult pe eiDa las c-o sa compensez c-o salata mare si ma duc sa-mi iau si niste pepene!Diseara cred totusi ca-mi fac niste paste cu sos de rosii si ciuperci!
Melany,LMA copilului!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata!

Eu inca ma feresc de cartofi... nu stiu cat o sa rezist, dar incerc.

Eu aseara am mancat supa de care am scris, dar nu m-am simtit satula si am mai mancat si 2 cremwursti fierti. Sper ca n-am sarit calul.

Acum dimineata am mancat capsune iar dupa cafea fara zahar (inca n-am mancat decofeinizata + 1 iaurt mic degresat + 2 felii de paine neagra.

Tot zic ca o sa ma cantaresc abia luni, cand o sa implinesc 1 saptamana de dieta, dar tot ma sui in fiecare dimineata pe cantar.

Imi puteti scrie daca gasesc paste fainoase acceptate in dieta si sub ce forma? Sau orezul?

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Gety, paste integrale sau orez integral.Gasesti si la supermarket si la Plafar.Le mananci cu sos facut din legume si doar la sfarsitul fiertului poti pune putiiinn ulei.Nu prajesti in ulei.

Fetele multumesc de urari.

Eu azi am musafiri de peste tari, ca mari nu-s, am o zi de relash sa zic asa.
Sa va zic ca am cumparat bomboane cica sa-i serveasca copilul...cam jumate de kil?

Ieri am facut din nou dovlecei marinati si am bagat si niste vinete printre.O minunatie.

Va urez o zi minunata.Si...ganditi a dieta, da?

Eu mai am 10 zile si gata, plec in concediu!!!

Mergi la inceput