MONTIGNAC (120 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eva@maria spune:

Buna dimineata la cafeluta fetelor!
Vad ca sunteti majoritatea la perioada rosie a lunii, bleah, si mie abia mi s-a terminat de 2 zile si pot sa constat cu mare mihnire ca am stagnat (bine ca nu am luat in greutate - ca recunosc pacate de genul pepene rosu si cirese de 3 ori in we - dar imi ploua in gura ).
Asa ca, cum credeti, daca merit porc asta e, mi-l asum insa dupa rusi nici nu m-as fi asteptat la altceva.
In rest, ma tin de dieta cumintica, si ma reapuc de miscare de-acum, acasa aerobic-pilates si innot cand o sa apuc sa ma duc.

Bine ati venit Gety si Oana1705 si spor la slabit!

Pupici fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Bine ati venit Oana si Gety!

O zi buna fetelor.

Eu ieri am alergat prin supermarket sa cumpar de toate pt retetele care o sa le prepar de ziua fetitei...e vineri, tambalaul sambata.

Mama ce furtuna a fost la noi...bine ca intrasem in casa cu 5 min inainte!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

hello!

melany, dovleceii aia ii calesc putin inainte? sau doar asa, cat se fierb in sosul ala? distractie placuta sambata si LMA de pe acum, pentru ca nu cred ca mai pot intra.

bun venit si mult slabit fetelor noi!

azi am la mine cotlet de porc la cuptor cu salata verde cu lamaie.

seara voi manca din pastele mele renumite, ca mai am o portie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Hello,
Mai intru si eu pe fuga cate putin. Inca nu am terminat cu invatatul, abia pe 3 iuloie ma linistesc. Dar n-o sa ma tina mult

Oana1705, micul dejun de ieri a fost gresit. Laptele trebuie sa fie MEREU 0.1% pentru ca este aliment glucidic, iar daca nu este degresat aproape in totalitate devine glucido lipidic ceea ce nu este bine. Fulgii de grau nu stiu la ce zici tu fulgi, dar sunt permise numai cerealele integrale din toate cerealele mai putin orez daca tin bine minte.
La cafea daca vrei poti sa pui fructoza, arata, gusta si se comporta exact la fel ca zaharul, mai putin excesul de insulina

Despre rusi eu sunt un pic in urma voastra, dar macar de-ar veni o data sa ma linistesc Am unele luni in care perioada de pofte si mancat in disperare ma tine si o saptamana, ca acum Chiar ma gandeam zilele trecute ca la mine luna e cam scurta: o sapamana bag in mine ca vaca, o saptamana spre 10 zile ma chinui sa dau jos ce-am pus in saptamana in care am mancat, mai raman aproape doua saptamani in care de obicei stagnez

Gata pauza mea, sa aveti spor!

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buna fetele!
Bun venit Oana si Gety!
Gety,meniul tau e foarte bine,al tau oana,ti-a explicat Andreea ce si cum!
Eu sunt in stagnare evident,nici nu aveam cum altfel si astept si musafirii zilele astea
Aseara am mancat niste ciuperci calite cu un pic de ceapa,un pic de costita,la care am adaugat niste usturoi si o gura de mamaliga(abatere)si jumatate de kil de cirese
Azi am in meniu asa:
1 feli de paine cu un pahara de iaurt degresat
2 felii de sunculita si o bucatica de branzacu salata de ardei,rosii si castraveti
caise
ardei umplut cu carne
Spor!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

si tu vali cu rusii suntem groaznice pe cuvantul meu

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 20 kg, mai am 10 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

OANA SI NOKOLETT dati-mi va rog datele voastre ca sa va pot trece in tabel

nikolett ai primit floricele si celelalte toate am primit porcusori

gety esti trecuta in tabel ... gata .. de-acuma esti cu acte-n regula la noi .... bafta la slabit

vali cum a fost in concediu ??? nu te lauzi cu niste pozici??

androix bafta la examene

sanse abia astept sa termini scoala sa te vad mai des pe aici sa vad ce motiv o sa ai

ymca ma innebunesti cu pastele tale trebuie sa-mi fac si eu ca de nu mor in curand de pofta

eva las ca mai sunt si stagnari ... si io stagnez si nu disper ... dau 2 kg si-apoi stagnez o luna si iar mai dau si iar stagnez ... si tot asa

melany si ce meniu pregatesti??? cati ani face printesa????

latrishia pe unde esti???

puisorule

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 20 kg, mai am 10 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ymca

hello!

melany, dovleceii aia ii calesc putin inainte? sau doar asa, cat se fierb in sosul ala? distractie placuta sambata si LMA de pe acum, pentru ca nu cred ca mai pot intra.

Multumesc pt urare.

Dovleceii ii pui cand calesti/fierbi rosioarele..trebuie doar sa se inmoaie putin.Eu pe astea le fac un piculetz mai picante, adica pun mai mult piper alb.
Bine, eu mananc dovlecei la greu de cand cu Monti...cartofii sunt ceva..de vis.Adica nici ai mei nu prea au parte saracutii.

Andanii, am o lista luuungggaaa, nu monti in totalitate.Stii ca eu nu sunt cu voi, doar va iubesc in tacere..
Am 2 torturi insa.Unul la copii, unul la adulti.
Printesa face 6 ani...ce mai , am scapat definitiv de scutece!!

Merci de urari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Te pupa mama Andanitzo

Sunt o capiata...toata ziua bantui...

Intru pe seara.Promit..

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

OK. am inteles treaba cu dovlecii. eu mananc doar ciorba de dovlecei, in rest n-am indraznit sa-i aduc in lumina reflectoarelor, dar acum ma simt tentata sa le acord mai multa atentie.

gatesc rar, dar cand o fac tre' sa ma stie toata lumea.

pregatiti-va ca saptamana viitoare este saptamana orezului brun si intregral la mine-n ograda si sa vedeti atunci ce delicii.

delicii= orez fiert in steamer + acelasi sos de la paste

et voila, orez all'arrabiata!

Mergi la inceput