Incurajari!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Spui ca ai teama asta incontrolabila de la Emma incoace... Intr-ul fel e normal sa te marcheze nenorocirea unui copil, oricare dintre noi se pune fara sa vrea in locul mamei si-si vede copilul in pericol, dar de obicei reusim sa evadam repede din scenariul asta. Tu ai ramas in el. De ce? A agatat ceva din subconstientul tau, ceva de care te temi foarte tare. Numai tu iti poti da seama ce, eventual cu ajutorul unui psihoterapeut.
Nu mai acorda temerii tale valoarea unui presentiment. Nu e asta. E mai mult ceva din trecutul tau, decat ceva din viitor.
Numai bine iti doresc

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui tyaa
Vreau sa inteleg de ce mereu imi apar imagini cu fiica mea moarta.....

Pt. ca asa gandesti tu despre fiica ta, te temi de moartea ei.
Visele nu prezic nimic, doar reflecta starea noastra de spirit. Atat.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patou spune:

Citat:
Vreau sa inteleg de ce mereu imi apar imagini cu fiica mea moarta.....

cred ca ai preluat prea multe probleme asupra ta, de aceea ar fi bine daca ai putea imparti din responsabilitati. Prinsa cu atatea griji cred ca ai uitat de nevoile tale, ai uitat sa mai ai grija de tine, si stresul pe care l-ai acumulat te face sa ai ganduri negre.
stiu din proprie experienta cat de greu poate sa fie uneori sa ai grija de tine...dar trebuie s-o faci (evident ca si eu imi repet asta zilnic si rareori reusesc).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

acum am vazut ca e din mos stramosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anutza_26 spune:

Tya, trebuie sa te aduni, copilul tau are nevoie de tine sanatoasa. Odihneste-te si asculta fetele vis-a-vis de prioritatile pe care trebuie tu singura sa ti le trasezi.
Fetita va fi OK ai sa vezi, da-i sa manance multe frucrte si legume, citeste mai mult despre nutritia copiilor si incearca sa i dai sa manance cat mai sanatos.
Spune-i mamei tale ca iti este greu, si incearca sa te impaci cu gandul ca nu le poti rezolva tu pe toate. Lasa-l pe sot sa se ocupe de firma si tu concentreaza-te pe copil.Incearca sa te detasezi de restul.

Stii tu cum e cu necazurile, toate trec, exista o solutie undeva acolo si poate ca nu o vezi pentru ca nu esti destul de relaxata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Topicul e din 2009...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Scuze pt neintelegere, am sters de la semnatura link-ul spre poze si alte detalii.
Intre timp am lasat firma, casa si ne-am mutat in alt oras. Tot ce po spune e ca ne descurcam foarte greu financiar. In rest....mai nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

of...greu financiar ne e tuturor....copilul e bine?

CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Da, multumesc. Fata e ok, multumesc lui Dumnezeu! e un copil normal, cat putem incercam sa mancam mai sanatos.
O seara faina tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

multa multa sanatate va dorim!banii da-i inclo..ca nu ei ne fac..noi ii facem cumva cumva!

CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo

Mergi la inceput