Prietenie la plesneala 46 - Soacrele reloaded!
Raspunsuri - Pagina 3
Dodo-pui spune:
poftiti la 

si 

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
violeta69 spune:
'neata,Dodo,saru'mana de cafelutza 
sa va povestesc si voua ce-am aflat ieri ![]()
la kopiul meu in clasa dragele mele e amor mare...una dintre fetite gata a pus-o de nunta,a trimis invitatii la colegi cu ceva de genul:
" Maria si Alex va invita la nunta lor care va avea loc in data de...la biserica"...
asta n-ar fi nimic,dar in pauze fatuca respectiva il pupa pe baietzel intr-o veselie ....si lui "nici nu-i pasa"!!!
bey,eu ma gandeam ca mai bine cu Mihnea inca copil,ca ce ma faceam daca era mai precoce?!prin clasa a VIII-a punea si de-o nunta si de-un botez...
deci eu ma vaitam ca kupilu'meu e imatur,dar asta cu maturizarea copiiilor are si avantaje (ca merg mai bine la scoala) dar si dezavantaje ca uite ce patesc![]()
![]()
sau sunt io maica prea batrana si nu m-am adaptata vremurilor?!
sa aveti un weekend fain 
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
andata spune:
Daca eu nu am soacra, dar am socru, se pune?
Ca e mai rau ca o soacra si pe deasupra si sta cu noi. Si cica si eu sunt mama denaturata ca nu sar la 12 noaptea, cand li se nazare cupiilor ca le e foame, sa le fac sandvisuri si sa le duc la "botul calului". Ca ce daca au varsta pe care o au si pot sa-si ia si singuri. Cica e datoria mea sa stau dupa ei...
Si multe altele, ca mi-au ajuns atat de tare in cei aproape 18 ani de casnicie, incat nici nu credeam ca pot ura pe cineva atat de mult.
rhoneea spune:
Buna dimineata ![]()
Vio,bine-ar fi de-ai putea pune mana si tu pe-o invitatie de-aia sa o pui la naftalina si sa-i arati baietului cand creste cat de dorit e 
Oana ai terminat cele doua tzigari gata?![]()
La revedere![]()
![]()
![]()
![]()
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"
violeta69 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rhoneea Buna dimineata Vio,bine-ar fi de-ai putea pune mana si tu pe-o invitatie de-aia sa o pui la naftalina si sa-i arati baietului cand creste cat de dorit e ![]() Oana ai terminat cele doua tzigari gata? La revedere Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien age ![]() ![]() www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> ![]() *Miracolul nostru* ![]() ***SONIA - docs` did miracles *** Si Mihaita,are nevoie de noi!! **************************************************** "Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea" **************************************************** |
Irina,pe el il iubeste alta fetita,nu cea care a facut invitatia
cea cu invitatia il iubeste pa Alex

Alaturi de SONIA

si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA

si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
mihaela77O spune:
my new look
andata,merge si socru,daca soacra nu e...![]()
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
MadameBovary spune:
Miha, foarte dragut iti sta cu breton!!
sa-l porti sanatoasa si cu mandrie ![]()
iau drumul somnului. deeeci... somn usor, mahala! 
rhoneea spune:
| citat din mesajul lui mihaela77O my new look andata,merge si socru,daca soacra nu e... MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! A&M BAZARUL LUI MIHAITA |
Suuuuuuperrrrrr

Aloooooooo!!! Mahalau??? Sunteti acasa? Sau esteti busy cu toatele???
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">

*Miracolul nostru*

***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"
MadameBovary spune:
| citat din mesajul lui rhoneea Aloooooooo!!! Mahalau??? Sunteti acasa? Sau esteti busy cu toatele??? |
auzi, cocoana, da' tu somn n-ai?