Prietenie la plesneala 46 - Soacrele reloaded!
Raspunsuri - Pagina 2
sorana spune:
Deci Vero ![]()
Soacra-mea e nebuna cu studii. Superioare. Superioare mie, tie si tuturor pe lumea asta. Asta ca sa ne fie clar ![]()
Cu tot cu studiile ei cand era fi-mea bebelus si am iesit sa-mi cumpar paine, lasandu-mi (in prostia mea) copilul de 5 zile cu ea timp de 30 min si lasandu-i lapte muls de la mine ... ea a considerat ca e fix momentul sa-i dea Monicai lapte praf. Si pentru ca eu (mama denaturata, cum imi spunea ea) nu vroiam sa-i dau lapte praf ci doar de la san ... a considerat ca e cel mai bine sa-l faca mai concentrat, ca sa se sature copilul.
Proasta cum e, s-a laudat la mine de cum am intrat pe usa 
Evident ca eu am luat-o razna instant, pentru ca laptele praf, daca il dai mai concentrat decat normalul poate provoca blocaj renal.
Dar "tanti studii superioare" nu se gandise sa citeasca pe cutie (unde scria si chestia asta 
).
NB: Eu nu mai vorbesc cu soacra-mea de 4 ani. Dupa acele (multe) faze de cand am locuit la socri 4 zile dupa ce am nascut n-am mai vorbit vreo 2 luni cu ei, apoi am zis ca pot sa trec peste. Asa ca am mai vorbit cu ea inca vreo 2 ani. Dar am realizat ca nu pot nici sa uit si nici sa iert faze de gen "Esti o mama denaturata. Da-i copilului lapte praf, tu nu vezi ca nu-i ajunge laptele de la san?" - asa ca am hotarat sa nu mai vorbesc deloc cu ea.
Pana sa fac copilul si sa stau acele 4 zile la soacra-mea nu m-am crezut capabila sa urasc pe cineva. Ei bine pe soacra-mea o urasc cu toata fiinta mea.
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
Delphinas spune:
sorana esti de-a mea. si eu o urasc.
eu una nu o sa-mi las copilul cu ea nici macar o secunda. nu concep sa il las cu ea si gata. nu a fost in stare sa isi creasca cei 6 copii dara`mite sa aiba grija de al meu. pe max l-a indobitocit de tot, sora lui mai mare a plecat de acasa numai sa scape de ea, ceilalti victime ale mintii ei tampe. acum se lauda cu ei ca deh...sunt in tari straine si ii trimit bani. e o intretinuta care nu a muncit o zi in viata ei.
nu ar tine o pasare sau o vaca la casa....tine caini. si aici vine replica mea pt cele cu caini...oana stie de ce ![]()
imi amarasc sangele si mai tare daca vb despre ea...dar ceea ce nu o sa-i iert vreodata sunt fazele care mi le-a facut la nunta. a reusit sa ma enerveze la propria nunta.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
kay spune:
neatzaaaa ![]()
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay neatzaaaa |
ca bine zici,mama...ma simt ca dimineata,dupa o noapte nedormita...buimaca si am o lenneee,de ma doare....
mahalllaaaaa,pe unde umblati?
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
kay spune:
eu ma uit la timisoara-steaua
microbista mi-s...
************************************************************************************
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
Puppa spune:
Eu ca o sotie buna ce sunt, am uitat sa ii fac sotului meu de mancare 
A venit azi acasa de unde era plecat si cand ne-am intalnit in parc...mi-a zis ca a mancat doar un covrig azi...
Sa intru in pamant, nu alta! Ieri chiar m-am gandit sa fac ciorbitza, dar asa cum m-am gadit asa am si uitat.Eu nu mananc mancare gatita si toata saptamana ma hranesc cu salate si iaurturi si am uitat de el...Revin si eu cu soacra...dar mai ales cu mama, care atunci cand vrea....e chiar soacra...
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
kokiy spune:
Eu umblu' dupa fimiu prin casa,dupa ce am umblat toata ziua dupa el prin curte ![]()
Am primit in dar un calcan
...da' nu seamana neam cu ala de l-am mai mancat eu ...asta are tzepi
... l-am kilarit si l-am aruncat la cuptor 
Mey, ce draq mi-ati adus aminte de soacra
...noroc ca vaz prin ea
...Delphi ,la momentul cand povesteam la fete de soacra tu nu erai plesnita ![]()
Si o dedicatie pentru www.youtube.com/watch?v=XSYGTwFqTZg" target="_blank">mine
...Oana,ia vezi,te aranjeaza si pe tine ![]()
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar 
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Si ingerii au nevoie de ajutor ! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
MadameBovary spune:
Mi-am facut prezentarea pentru maine... fata cuminte ce sunt!
Kokilyeaso, marisoara Diva aia... marisoara bine de tot! Dar piesa... ma rog, nu ca ar fi mare lucru de capul ei
, dar fiecare dintre noi sigur are cui sa o dedice ![]()
kay spune:
vaaai, iulia, eu sunt fata cuminte, nu vb asa de urat
... mi-e un soooomn, de nu vad tastele... oricum e si intuneric...
mai stau 2 tigari si ma culc...
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S
rhoneea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay mai stau 2 tigari si ma culc... ************************************************************************************ Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara : 858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone www.inimacopiilor.ro oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
Si cum fata?? Stai asa pe doua tzigari??
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">

*Miracolul nostru*

***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"