Prietenie la plesneala 46 - Soacrele reloaded!
Raspunsuri - Pagina 19
violeta69 spune:
Miha

tot de fericire 
eu nu stiu TV si presa,dar cu draga inima, pt Mihaita sun si eu la nr respectiv....
sa ne zici pana cand se poate folosi sa bagam apeluri 
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Dodo-pui spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui mihaela77O![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...dar de fecire,dupa ce am vb cu voi despre numere de teledon,mi-am zis sa vb cu fata de la fundatie,si?surpriza...!mi-a pus la dispozitie cele doua numere de teledon pe care le are fundatia,sa le folosim pt mihaitza,asa ca iata-le:0 900 900 320-10 euro 0 900 900 325-5 euro inca nu-mi vine sa cred...dar o sa am nevoie si de ajuotrul vostru,care credeti ca puteti sau stiti cum,ajutati-ma sa le mediatizez in presa si tv national,ca aici local ma descurc,dar national mai greu.... kay,vreo idee ceva?help... MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! A&M BAZARUL LUI MIHAITA |
Scriu acum pe Blog la noi si dau si la ISabelle si Andreea

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
mihaela77O spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Scriu acum pe Blog la noi si dau si la ISabelle si Andreea ![]() Blogul lui Bogdan-Andrei Varsta lui Donu' Bodo Varsta Isabella-Elena goblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! |
gand la gand,chiar voiam sa te sun,dar mi-ai luat-o inainte!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui violeta69 Miha ![]() ![]() tot de fericire ![]() eu nu stiu TV si presa,dar cu draga inima, pt Mihaita sun si eu la nr respectiv.... sa ne zici pana cand se poate folosi sa bagam apeluri ![]() Alaturi de SONIA ![]() si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA ![]() si nu in ultimul rand donu'Bodo ![]() Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
numerele sunt active..se vor folosi,cam 3-4 luni...multumesc,vio!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
andruskandu spune:

Bine v-am regasit!
Iaca am ajuns si eu acasa... dupa o zi de luni la munca. E una din cele mai solicitante ale saptamanii, ca parca se interneaza toti numa' lunea
. Eiii, dar a trecut.
Am facut piata, indecisa de ce sa gatesc, si pana la urma m-am oprit la o ciorbita de loboda. Si-acuma fierbe molcom. Am si
, rufele-s pe sarma.
Si v-am citit pe toatele.
Kokiy, am rezolvat atunci cu calculatorul. Pana la urma am reusit sa instalez noul antivirus, sper sa nu mai am probleme. Da' vezi ca n-ai citit
? Scrisesem de atunci. Uite cum te-am prins!
Imi pare rau de tatal tau, stiu ca e in firea lucrurilor sa ne ducem cu totii, dar de ce sa suferim asa...
.
Vio,
pe campionul la karate. Bravo lui! Si felicitari!
Dev, ce ma bucur ca ai reinceput sa scrii
. Ai fugit s-o iei pe Sara de la scoala. S-o
si din partea mea.
Mishule, mamica fericita, bravo pentru reusita la WC, a lui Alex. Eu nici pana acum n-am reusit sa-l convig pe Andrei sa faca kk la olita. Ii e bine in scutecel... sa nu piarda pe kk pretios
.
Mihaela OO7, ma bucur pentru numerele de teledon obtinute. Sa dea DD sa sune cat mai multi, sa se adune banuti de terapie.
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
violeta69 spune:
Andreea
spor la facut ciorba ![]()
Dodo,pai cum sa faci?iei copii si mergi in fata,pe buna dreptate ca doar nu te duci la policlinica de drag si cu doi copii in carca?! 
ceri voie,spui ca cea mica e prea mica si ar plange daca ar sta prea mult,intri cu Bogdanel si acolo se descurca tantile alea ...
bafta multa 
Misha,pup si eu mamica heriona si tata si mai heroin 
si copilul
din dotare care e mai al vostru decat daca ar fi fost al vostru(daca intelegi ce vreau sa zic
) si lasa soacra in pace,ca de fericire zice si 'mneaei asa!! 
Iulia,sa va dea DD putere sa treceti cu bine de toate 
eu tot mai dau o strigare la Gabi ca tre'be sa raspuna ea o data 
Irina,pai m-ai lasat sa fumeg singura aici?!
uite cum m-a bruscat micuta Delfinutza
(fac si versuri-in locul lui Diarux)
ma intrebai daca ne vedem,pai da,ne vedem dar unde ? ca io la rusi nu vin ca nu stiu limba ![]()
daca e si cu copii ...asta e cam nasba(vb lui Mihnea!) ca tb sa gasim o pauza in program...
oricum eu i-am ramsa datoate si Tantei(n-am uitat) dar nu stiu unde ce si cum 
gasim noi ceva...poate ne vedem mai multe....
mai dar fizica nu va invat 
Delfi,nici pe Max nu-l invat,ca la cate karate stiu io nu vreau sa ma risc 
pupici si pt Sorana si Monicutza 
Marami 
Ana
imi place costumatia Luanei 
inseamna ca te pricepi si la croitorie ![]()
poate faci poze sa vedem si noi fetita frumoasa si desteapta 
puppa,andata,andra
eu merg la sedinta cu parintii,asa ca ma pregatesc sufleteste de ce-or sa-mi auda urechiusele 
va
si sa auzim numai de bine
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
ralualexandrei spune:
Mihaela am sunat deja si ma angajez sa fac cat mai public cazul lui Mihaitza,atata cat imi sta in putintza.
Vio bafta la sedintza!
Dodo tin pumnii si pt tine sa rezolvi,dar chiar nu ai cu cine lasa micutza?
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui ralualexandrei Mihaela am sunat deja si ma angajez sa fac cat mai public cazul lui Mihaitza,atata cat imi sta in putintza. |
andra,multumesc din suflet!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
ralualexandrei spune:
Miha baga pe prima pagina a blogului nr de teledon si eu o sa-mi atasez pe mess linkul catre el.
P.S N-ai pt ce sa-mi multumesti,macar atat sa fac.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui ralualexandrei Miha baga pe prima pagina a blogului nr de teledon si eu o sa-mi atasez pe mess linkul catre el. P.S N-ai pt ce sa-mi multumesti,macar atat sa fac. Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3 |
andra,o sa ma ocup si de blog,dar nu am avut cand!
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM/red]
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********[red]0 900 900 325-pt 5 euro**********
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA