*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (53)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brie spune:

fetele pt aprecierile si felicitarile la adresa Briannei

mirtha, pai budincile le fac super simplu. am la congelator pachetele micute facute exact pt o portie din spanac/stevie/urzici oparite.un pachetel il dezghet il pasez bine amestec cu jumatate de pachet de branzica Milli albastru ca este mai grasa si pe asta il accepta cel mai bine (pachetul arata ca un pachet de unt.....probabil ca stii), pun si un galbenus de ou crud, amestec bine bine si bag la cuptor intr-un castron aproximativ 20-25 min.Acum depinde de cuptor.

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI pt Raphael

fetelor a mai ramas vreun cozonacel necrestinat? Noi inca nu am botezat-o pe Androniki cred ca o sa mearga in picioare si o sa alerge preotul dupa ea prin biserica sa o bage in cristelnita si o sa si raspunda cum o cheama daca o intreaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

neatza fetelor!
vis-a-vis de alaptat am si eu o parere ... cred din experienta ca e bine sa suga bbii pana spre 2 ani , eu nu am avut norocul asta cu raisa, s- a intarcat singura la 1,5 ani si tare greu mi- a fost ... psihic parca s- a rupt ceva pt ca nu mai exista momentul acela magic in care simteam ca e numai a mea si eu numai a ei ...dar beneficiile s- au vazut si asa.
felicitari pentru progrese tuturor, avem copii mari daca stau ei singuri in funduletz ...
am si eu o intrebare - cat dam fierul ? mie dr mi- a zis sa- i dau 2-3 saptamani dupa care sa- i facem o hemoleucograma ...sa- l intep de acum doar pt atat? la raisa stiu sigur ca i- am dat 3 luni de fier, fara analize si e ok si acum cand ii fac analize dar cum am schimbat dr de atunci hop am dat de alta parere ... nimic ciudat, nu ?
voi cum procedati?
va pup pe toate si va doresc o vara speciala cu bebelusii langa voi!

mama de Raisa Maria si Rares Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Laura mie tocmai asta mi se pare ca ar putea fi problema, faptul ca si caruciorul nostru e cam spatios, sezutul mai ales. Si mi se pare ca mai aluneca in el, desi acum de cand sta binisor in poponeata pare un pic mai bine. Ma tot uit la carucioarele cu scaun mic si alea mi se par acum mai confortabile la bebelusi. Gen www.stokke-stroller.com/ro-ro/stokke-xplory-stroller.aspx" target="_blank">asta. Noi avem scaun de masa de la aceeasi firma si sta super super confortabil in el, fiind pe aceeasi idee, cu sezutul reglabil sa fie foarte scurt. Insa cand eram gravida si cautam ce carucior sa luam, asta stokke mi se parea o porcarie scumpa pe degeaba . Nici scaunul de masa nu l-as fi luat de la ei ca mintea mea avea alte idei despre ce e comod pentru un bebe, noroc ca au fost nasii mai destepti si ni l-au luat ei.

Eu cu caruciorul am avut ceea ce se cheama un moment de nebunie de gravida, in sensul ca am stat o luna sa ma hotarasc daca sa luam www.quinny.com/quinny/productdetail.aspx?id=3" target="_blank">asta sau ce am luat pana la urma: www.quinny.com/quinny/productdetail.aspx?id=24" target="_blank">asta si dupa ce l-am luat bineinteles ca am inceput sa regret ca nu l-am luat pe primul

Alra ai dreptate, nu prea am scos fata in lume. Tre' sa recuperam. Cu statul in carucior nu stiu ce sa zic daca-s fitze sau nu. Poate nu ma pricep eu sa-i distrag atentia sau poate e ea mai dificila, habar n-am. Sper ca pe masura ce creste sa fie mai ok.
Oricum, incurajator sa citesc ca alti copii stau, asa macar ma gandesc si eu ca are sens sa perseverez .

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

la multi ani pentru bb de babyzapi, sa cresteti mari ca frumosi sunteti !

Mergi la inceput

offf, cunosc cu caruciorul. fetitza tot asa nu statea in carucior, mai avea putin si sarea din el. si ne tot minunam de parintii ai caror copii stateau , dormeau in el ... ma gandeam 'ce viata'...dar la al doilea copil nu s- a mai repetat, fara sa schimbam nimic rares doarme in carucior, priveste, se joaca e biiiiine... asa ca ati inteles solutia asa- i ?

Mergi la inceput

referitor la subiectul slabit ma 'atasez' si eu.tocmai am cumparat cartea lui Montignac-mananc, slabesc si ma mentin. sa vedem ce randament voi avea, pare placuta. spun asta pentru ca eu sunt destul de reticenta la diete stricte. imi place stilul prin care stii ce mananci, cat ai voie sau nu dar fara prea mari interdictii. sunt pofticioasa si nu suport restrictiile definitive
nu m- am masurat pt ca nu vrea sa va speriati ...

Mergi la inceput

cameliam, fetita mea cea mare nu a stat in carucior decat in prima luna de viata cand nu stia nimic. dupa aceea nu a mai vrut si pace, urla si se incovoia si se zbatea de parca ziceai ca are ace. ieseam prin parc cu ea si caruciorul, pe ea o tineam in brate si cu cealalta mana impingeam la carutzul gol. imi venea sa-mi trag palme cand vedeam cum ceilalti copilasi stau in carut, mananca, chiar si dormeau in el. si imi ziceam "cum Dumnezeului? poate nu stiu eu cum sa-i fac si cum s-o fac sa o atraga caruciorul".Asa ca pe la 4 luni am renuntat la carucior si a fost carata doar in brate sau in ham. Brianna nu suporta nici in masina imediat i se facea rau si chiar daca mergeam 10 min cu masina ea voma o data sau de doua ori pana la destinatie. iti imaginezi daca mergeam la munte ce chin era pe mine.
la al doilea copil doar de asta mi-a fost teama ca o voi lua de la inceput cu caruciorul, dar nu a mai fost asa. Androniki IUBESTE caruciorul. acolo ii place sa doarma sa manance sa se joace.
....deci...depinde de fiecare copil in parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui cameliam

Eu cu caruciorul am avut ceea ce se cheama un moment de nebunie de gravida, in sensul ca am stat o luna sa ma hotarasc daca sa luam www.quinny.com/quinny/productdetail.aspx?id=3" target="_blank">asta sau ce am luat pana la urma: www.quinny.com/quinny/productdetail.aspx?id=24" target="_blank">asta si dupa ce l-am luat bineinteles ca am inceput sa regret ca nu l-am luat pe primul

stii ca buzz-ul nu are spatar reglabil,nu?ala ar fi un carut de la 6+ si eventual al doilea...adica sa ai altul de toata ziua.daca a adormit copilu',chiar si la 1 an,sta tareee aiurea.doarme in fund,practic...

edit:din cate stiu eu,nu are nici bara din fata!in poza se vede altceva...

..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Futuremother, eu am tinut Montignac-ul dupa prima nastere. Mie mi-a placut mult, am slabit cateva kg bune. Ideea este ca trebuie sa te tiii de principiile lui, daca dai pe alaturi, rezultatele nu sunt spectaculoase decat daca ai exagerat de multe kg de dat jos.
Io zic ca e destul de stricta dieta, insa nu mi s-a parut foarte greu....cred ca depinde si de obiceiurile alimentare de dinainte de dieta, adica de cat de mult ai de schimbat si de resrtrictionat. Succes!!

Citat:
citat din mesajul lui futuremother

referitor la subiectul slabit ma 'atasez' si eu.tocmai am cumparat cartea lui Montignac-mananc, slabesc si ma mentin. sa vedem ce randament voi avea, pare placuta. spun asta pentru ca eu sunt destul de reticenta la diete stricte. imi place stilul prin care stii ce mananci, cat ai voie sau nu dar fara prea mari interdictii. sunt pofticioasa si nu suport restrictiile definitive
nu m- am masurat pt ca nu vrea sa va speriati ...

Mergi la inceput