*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (53)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Bertha, noi avem acelasi tip de carucior.Doar ca eu am luat teapa ca l-am luat si cu landou (pe care nu l-am folosit) si cu scoica (asta mi-a folosit )dar per total il puteam scoate mai ieftin. Cand imi revin din calvarul acestor nopti te provoc la o intalneala,ca-mi esti aproape, in zona.Tu te plimbi prin Sebastian?
Camelia si Brianna mai are show-uri in carut sau scoica. Pentru scoica ma blindez cu o punga de jucarii si-i distrag atentia auncandu-i in spate cate una.Cand se plictiseste ...alta si tot asa.
De cele mai multe ori adoarme in carucior dupa 30-40 min,dar se intampla cateodata sa se puna pe un plans...de zici ca nu se mai opreste.Si atunci singura solutie este sa ne indreptam spre casa.Prefer sa n-o iau in brate si sa bag viteza pana la bloc,chiar daca trezesc tot cartierul si aud remarci gratiute de la babutzele de pe marginea drumului.Eu nu ma vad in poza asta: cu ea in brate si impingand la carucior- pai cate maini sa am.
In ultima perioada n-a mai plans, o fi realizat ca e-n zadar.

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flowers
A mea o tine asa de la 5 luni,deci de mai bine de o luna.Din cauza asta am si inceput dive de la 5 luni si o sapt, credeam ca nu-i ajunge laptele.Acum e diversificata bine:dimi fructe cu cereale, pranz piure de legume cu carnitza sau ou/ulei sau unt,apoi iaurt(facut in casa) cu biscuite (17-18) si apoi cereale cu lapte-dupa baita.Mananca putin din fiecare max 100 ml , in completare .

Ce biscuiti ii dai tu Briannei?Eu am cautat biscuti pt 6 luni si nu am gasit nimic.Am gasit ceva de la Organix, dar sunt pt 7 luni, asa ca mai asteptam.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

[blue]Tudor Alexandru[blue] de ayaana sa iti traiasca cozanacelul.

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
Ne acordati si noua un vot?
Multumim anticipat!
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/21829/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Mirtha, super alegere este Croatia! Am fost inainte de a ramane insarcinata, in 2007, vara. Cu autoturismul personal, vreo 4.000 de km. Am parcurs-o aproape de la un capat in altul: Zagreb, Split, Rezervatia naturala Plitvice, Coasta Dalmatiei (am stat in Makarska), pana la Dubrovnik. Singura zona in care nu am ajuns a fost Pen. Istria. Este o tara civilizata, foarte curata, cu oameni draguti, cu autostrazi extraordinare (sapate in stanca muntelui km intregi.
Tu unde vrei sa ajungi? Daca am fost acolo iti trimit poze, pt. informare, daca te intereseaza mai multe imagini .

Oricum, eu tot consider ca este destul de dificil cu bb atat de mic, sa parcurgeti atata drum fetelor!

http://community.webshots.com/user/annes06

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Buna ziua, mamici!

Ne laudam si noi ca in weekend am devenit crestine. A fost frumos dar foaaarte cald, n-a mancat si n-a dormit deloc toata ziulica. Noi acasa inca stam bine cu temperatura, n-a depasit 24 grade. In schimb cu umiditatea am avut mari probleme au fost nopti in care urca la 75-80% Acum parca s-a mai reglat si asta.

Anca sa-ti traiasca si tie micuta crestina si sa te bucuri de ea. Si noi am uitat certificatul acasa , noroc ca am botezat-o in parohie si ne cunoaste preotul.

Olivia, mi-au placut tare mult noile locuri prin care umblati. Si Davidut e un scump.

Mirtha, cum te mai simti?

Cameliam, Flowers, bafta la control, sa scapati fara probleme.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)

Teodora

Mergi la inceput

Oliv, ai ajuns in Finlana!!! Super peisaje! Mie-mi plac peisajele astea verzi si temperaturile potrivite! Lasa net-ul fugi si exploreaza, dar mai intra din cand in cand si pe la noi sa ne povestesti!
Bravo lui Davidutu` ca a fost asa de cuminte! Adaptare usoara va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Malinas, uite c-am aruncat cutia . I-am luat din carrefour.Pe pungutza din interior, ca-s ambalati cate 2 ,scrie: Bis Kids, Bio Korn Biscuits -sunt pentru +6 luni.De la standul cu dulciuri.Sa fi fost vreo 10-12 biscuiti in cutie-15 ron

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

cutiutza pt calatorie
alergie: zyrtec (xyzal), cicalfat, calciu gluconic
raceala: nurofen, panadol, diclogesic supo, ser fiziologic, opthamesone, batista bebe, termometru, antibiotic cu spectru larg. tantum verde puf,
enteroviroza (Doamne fereste) hidrasec, grisine, sticksuri,
pansament steril, apa oxigenata,

pt noi: homeovox, tantum verde, paracetamol (io fac laringita la prima respiratie in AC), augmentin( o mastita pe luna, nu eli?)
algocalmin fiole ( 90% il apuca pe barbati-miu durerea de masea- se intampla 1 data pe an, in concediu)
spirt, si laveta (piticii de pe creier vor sa stterg io cu manutzele mele toata baia ... kiar si la 5 stele)

laptele se face cu apa la temp camerei.. vretzi sa moara plod de cald?
(de sterilizat nu sterilizez... pe bune ca voi mai sterilizati inca?- la mine plod mic bate toata casa, in lung si in lat, nu mai are piedici, omida, ce mai)

gata, s-au luat la bataie pe niste ace de rufe
asta fu pauza

pup

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Mergi la inceput

anca, sa va fie de bine crestinarea!

cameliam, am patit si eu o data la fel... eram cu mama. A inceput sa urle de nu mai avea aer. L-a luat mama in brate, eu am tras pe dreapta pana la urma, dar tot nu s-a linistit. Cand am ajuns acasa parca nimic nu s-a intamplat. Pe mama a afectat-o f. tare vazandu-l asa. N-am nicio explicatie pt. manifestarile lui!

Otilia, si Remusica al meu este alergic la insecte. L-a piscat un tantar pe fata acum 8 zile si i s-a facut o blanda mare cat o moneda de 5 bani, care supura . Si acum are semnul! Seamana inclusiv la asta cu tac`su!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui malinas

[quote]
Ce biscuiti ii dai tu Briannei?Eu am cautat biscuti pt 6 luni si nu am gasit nimic.Am gasit ceva de la Organix, dar sunt pt 7 luni, asa ca mai asteptam.

Eu am gasit de la Humana praf de biscuite si cereale (zic ei). Inca nu i-am dat biscuiti inca. Probabil ii voi da sapt. viitoare dupa ce termin cutia actuala de cereale.

Flowers, Amalia, Vai de voi fetelor, mai ales ca mai aveti un copil de care trebuie sa va ocupati!

Mergi la inceput