Scoli in Brasov !? - de stat/private/cu specific

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka1 spune:

Raluca, hai ca povestim cand vin din concediu ca maine noapte plec in Croatia cu familionul :-) Sunt tare bucuroasa ca plec in vacanta.

Cand vin, iti dau un semn si povestim despre scoala 5, nu am decat un an de experienta cu Vlad in aceasta scoala, dar iti pot povesti si ce-i bine si mai ales ce nu-mi place :-)

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

mersi mult!vacanta placuta,cu mult soare

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005)si Ana Iasmine(06.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sibip spune:

Stiu ca aici este vorba de scoli dar.. copilasii vostri au fost mai intii la gradininita. MI-ati putea da detalii despre vreo gradinita buna in Brasov, cu predare in germana?
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Sanziana, multumesc mult pentru informatie. Se pare ca numai din clasa a V-a e scoala de arta. Mai am un pic pana atunci, poate am si timp sa ma interesez si de reyultatele absolventilor

made in Brasov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Sibip, pe Aurora este o gradi in limba germana cu recomandari. Dar iti trebuie o "pila de unghii" babana pentru admitere acolo. Mai este una pe langa Poarta Schei. Nu stiu exact unde.

made in Brasov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

@sibip, uite si aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71736

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Anca,astept impresiile tale.

si..daca vreo mamica are copilasul la scoala 22,o rog sa-mi spuna si mie parerile ei despre scoala,invatatoare,profesori,etc.

Momentan oscilez intre 5 si 22.

Multumesc.

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005)si Ana Iasmine(06.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flexi spune:

Am sau nu nevoie de un centru After / Before School pentru copilul meu ?
1. Ce face copilul dvs dimineata, dupa ce plecati la serviciu?
A - se trezeste si se apuca de teme,
B - doarme pana pe la 10, apoi mai sta pe messenger si apoi pleaca la scoala,
C - nu stiu, uneori doarme cand eu plec
2. Dar la pranz ,dupa ce vine de la scoala( daca merge dimineata la scoala )?
A – il asteapta cineva, il aduce acasa, ii da sa manance si-l ajuta la lectii,
B – ma invoiesc eu/sotul de la servici si-l ducem repede acasa, unde ramane singur,
C – vine singur si ne asteapta pe noi in casa pana la 19 cand venim de la servici sa facem temele
3. Cand si ce mananca copilul dvs?
A - dimineata eu pregatesc micul dejun si mancam impreuna iar la pranz isi incalzeste singur mancarea la microunde si mananca singur
B – mananca la Fast-Food, e mai comod asa !
C - eu ii pregatesc cate un pachetel insa de multe ori il uita pe masa in bucatarie.
4. Are prieteni copilul dvs?
A – la fiecare sfarsit de saptamana ne intalnim cu mai multe familii care au copii.....!
B – are multi prieteni pe msg
C – la noi in cartier nu prea mai sunt copii cu cine sa se joace
5. Care vi se potiveste?
A - eu o am pe mama care vine la mine se ocupa ea de copil pana venim noi de la servici
B - copilul meu se descurca singur...si eu m-am descurcat cand eram de varsta lui cu cheia de gat.
C - copilul meu nu se descurca singur, am nevoie de o bona, de cineva care sa-l ajute si la teme, sa-l traverseze strada si sa-l duca la scoala!
REZULTAT:
• Majoritatea A: felicitari , nu aveti nevoie de un centru After / Before School!
• Majoritatea B si C: noi va putem ajuta, aveti nevoie de programul After / Before School
Pentru detalii legate de programul nostru, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon : 0724.377069
In cadrul programului Before School, Chris Schule ofera urmatoarele servicii:
• 07.30-08.00 – primirea copiilor
• 08.00-08.30 - mic dejun ( optional )
• 08.30-11.30 - efectuarea temelor
• 11.30-12.30 – masa de pranz + desert
• 12.30 – transport catre scoala ( optional )
In cadrul programului After School, Chris Schule ofera urmatoarele servicii:
• 11.30-12.30 – primirea copiilor
• 12.30-13.30 – program recreativ si pregatirea pentru masa de pranz
• 13.30-14.00 - masa de pranz in conformitate cu normele de igiena si nutritie, furnizata de o firma de catering
• 14.30-17.30 – efectuarea temelor, lecture suplimentare, teste,etc
• 17.30-18.00 – preluarea copiilor de catre parinti

Mergi la inceput

am primit avertisment. de ce ? n=am unde sa postez acest anunt.

Mergi la inceput

si daca stau si citesc tot subiectul este plin de link-uri si nr de tel, adrese. Scuze, dar daca am gresit spune-mi si unde as putea posta acest anunt.

Mergi la inceput