din nou despre salariul bonelor
Raspunsuri - Pagina 8
nicdavi spune:
Draga Aysha2,eu sunt bona,pe 8 ore iau 900,care este salariul de baza,acum intra activitatile care din punctul mei de vedere ar trebui platite.Ar trebui sa se ia in vedere si activitatile care se fac cu acel copil.Nico
Gwendoline spune:
Multumesc SORANA pt raspuns!!
Da ar fi in fiecare zi 8 ore pe zi . 7 ron pe ora e bine atunci?
Acum ramane unde pot gasi o bona de incredere daca pun anunturi in cartier eu stiu mi cam frica . Si am vazut agentii dar nu stiu ce sa zic , a mai luat cineva o bona cu ajutorul agentiilor?
Gwendoline si Kylian
Dariana,mamica de Gwendoline(16.06.2005) si Kylian (20.02.2009)
nicdavi spune:
Draga Aysha,eu sunt bona,pe 8 ore iau 900,dar avand in vedere ca am studii superioare,experienta pedagogica,pentru activitatile ludice si cele pedagogice pe care le fac cu copilul,iau 1000,chiar daca e un singur copil este o mare responsabilitate si se depune un mare efort.Daca ai nevoie de bona poti sa ma suni la 0726315882,Nicoleta.
ingridnen spune:
Gwendoline, vad in semantura ta ca ai 2 copii... sa-ti traiasca !
Daca bona trebuie sa stea cu amandoi se schimba datele problemei.. si pretul.
Nu stiu cat se "percepe" pentru doi copiii, poate te sfatuiesc alte mamici de pe forum.
Noi pentru luat copil de la gradi, plimbat in parc, dat sa manance, culcat dupa amiaza - cam 5-5,5 ore pe zi - platim 6 mil / luna.
In afara de asta calca toate rufele. In rest nimic altceva ca menaj.
Ingrid si Cristi 6 ani
Gwendoline spune:
mersi!!
da ar fi sa stea cu baietelul pana la 13h la inceput si dupa pana la 16H30 numai cu el dar de la 13H(16H30) va fi si fetita care vine de la gradi, va trebui sa faca curat o data pe saptamana, mancare pt copii plus calcat stiu e mult ar eu reusesc sa le fac pe toate si cu cei doi copii non stop acasa , asa ca ma gandesc ca si o bona va putea face
Gwendoline si Kylian
ymca spune:
gwendoline, poate n-ai rabdare sa citesti toate paginile asa ca iti spun ce-am mai zis; eu am bona pentru 2 copii, 9 ore/zi de luni pana vineri, 1100 RON.
dar eu zic sa fii pregatita pentru mai mult pentru ca din pacate trb sa platesti si un pret pentru zona in care stai
...la mine e pret de sectorul 6

si am vazut ca doresti si menaj...oricat de usor ar fi menajul, si chiar daca le vei spune ca ajuti si tu, tot vor solicita sa fie platit separat si serviciul asta.
noi avem pe cineva pentru menaj, pentru apt cu 3 cam, 70 ron/ sedinta si vine de 2 ori pe saptamana.
parerea mea e sa te inarmezi cu rabdare, sa cauti atenta dar sa fii pregatita psihic sa ti se ceara niste preturi mai mari decat ce au cunsotintele tale, sau ce vezi pe la noi. eu am colege care stau in pipera si sunt socata de cat platesc ele...si gradinitele (unele, ca sa nu generalizez) sunt mult mai scumpe decat in alte zone.
Gwendoline spune:
da , asta nu inteleg de ce difera pt o bona ptetul de zona, inteleg pt gradinita chiria mai mare ... dar la bone?
separat pt menaj? pai atunci iu pe cineva sa_mi faca doar menaj o data pe sapt , ma rog am inpresia ca vor prea mult!! Cum mai spuneau si alte mamici pai mai bine ne facem bone castiga mai bine decat noi o bona , nu zic ca e doar o bona sigur are o responsabilitate dar pretutile sunt extrem de mari , sotul spunea ca nici un responsabil de atelier de la el de la firma nu castiga atat si are studi si mai vine si sambata !!
bine sunt dispusa sa dau maxim 9 roni pe ora binenteles un salariu ce corespunde in fiecare luna dar sa faca de toate!!!curat, calcat, copil ca cea mare o va avea o ora doar , mancare pt el atat!!
Credeti ca e prea putin??
Am in cartier o familie care are 2 bone pt fiecare copil! Cum poti sa_ti permiti asa ceva ? Una dien ele e platita 15 Roni pe ora dar face de toate si mancare pt toata familia, dar totusi 2 bone 8 ore pe zi? vine multi bani!!
Sunt uimita , credeti ma!!
Gwendoline si Kylian
ymca spune:
da. cunosc 2 mamici din zona Pipera, care au cate 2 bone! care au ore de venire putin diferite...cea pentru copilul mai mare, care merge la gradi, vine putin mai tarziu si se apuca de facut mancare...ia copilul de la gradi...cea pentru copilul mic vine dimineata si pleaca la 5-6...cealalta pleaca pe la 7-8 si ele isi impart intre ele menajul si calcatul...si stiu ca platea f mult anul trecut. mi-a fost jena sa o mai intreb anul asta daca le-a mai crescut salariul.
gwendoline, e teren minat discutia cu cat castiga bonele si daca e corect pretul...s-au iscat certuri pe aici de fiecare data.
ce am remarcat eu; toate cunostintele mele din Pipera au angajat numai prin agentii, probabil de aceea si costa mai mult. eu am angajat prin anunt dat de mine la ziar, prin interviuri facute de mine (dupa ce m-am antrenat 3 zile cu o prietena care lucreaza in resurse umane
) si dupa criterii numai de mine stiute
. asa ca dupa ce am ales, n-am mai avut altceva de facut decat sa fiu multumita de alegerea mea, ca doar nu ma criticam singura
. asa ca lipeste anunturi prin zona, da sfoara printre rude, prieteni, cunsotinte, pune un anunt online in care mentioneaza tot ce vrei si pretul oferit (ca altfel primesti telefoane multe dar doritori putini) si organizeaza o selectie.
mult succes!
off-topic: da, sala de fitness de acolo e cam scumpa
Gwendoline spune:
Mersi mult!!
Cred ca vorbim de aceasi familie !!
Da ar fi o idee buna am sa incerc, cu anunturile, ca prieteni familie ,cunostinte nu avem aici in bucuresti suntem noi veniti!
Sper ca voi gasi o bona buna si sa nu regret alegerea pe care o fac , va multumesc pt sfaturi si nformati daca cunoasteti vreo bona s_mi recomandati, va rog
N_am decat sa caut acum !!
Gwendoline si Kylian
AYSHA 2 spune:
pai uite mai sus, nicdavi parca isi ofera serviciile si pe aceasta cale ii multumesc pentru faptul ca si-a declinat in mod clar calitatea de bona !si chiar invit alte bone sa-si dea cu parerea la acest subiect, e mult mai fair asa !
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gwendoline Mersi mult!! Cred ca vorbim de aceasi familie !! Da ar fi o idee buna am sa incerc, cu anunturile, ca prieteni familie ,cunostinte nu avem aici in bucuresti suntem noi veniti! Sper ca voi gasi o bona buna si sa nu regret alegerea pe care o fac , va multumesc pt sfaturi si nformati daca cunoasteti vreo bona s_mi recomandati, va rog N_am decat sa caut acum !! Gwendoline si Kylian Dariana,mamica de Gwendoline(16.06.2005) si Kylian (20.02.2009) |