din nou despre salariul bonelor
Raspunsuri - Pagina 4
AYSHA 2 spune:
in privinta asta, hotararea mea este luata, ramane ca ea, pt ca pt mine interesul copilului este primordial
iar daca poti sa stai cu el pana la 3 ani, nici nu te gandi, te supui unui stres inutil
Yagmur spune:
Eu cred ca am gasit pentru puiul meu exact ce avea el nevoie. Si eu ![]()
Deci are bona de cand avea 4 luni, eu fiind mamica singura am fost nevoita sa ma reintorc la serviciul. Este ca o bunica pentru el, ai mei fiind la peste 500 km de noi. II si zice mama Olimpia. Il iubeste foarte mult, de la ea a invatat cantecele si poezii. A fost plecat cu familia ei si la ei la tara de unde s-a intors incantat.
Are program de 12 ore/zi, face mancare, mai ajuta si la curatenie din cand in cand, eu lucrez si sambata uneori.. salariul 900 RON/luna mai lucrez si cate o sambata (atunci cresc la 1000 RON), cadouri de sarbatori, zile de nastere dar si cate o atentie din cand in cand.
Dar si el primeste cadouri mici de la ea, de ziua lui, sarbatori, ziua copilului sau cand vede ea ceva dragut.
Sta si peste noapte daca am nevoie...
Sincer, nu stiu cum m-as fi descurcat fara ea... este cel mai mare sprijin pentru mine si nu voi renunta la ea nici cand va merge Luca la gradinita.
In concluzie, imi ofera ceea ce am dorit: are grija de el si cel mai important, se vede ca tine mult la el...
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
AYSHA 2 spune:
Yagmur, da asa este mult prea rar asa ceva
deci se poate, daca vrea, sa mai faca si ceva in plus. daca Yagmur este parinte singur, ce-ar insemna cand vine de la serviciu, inloc se se joace cu copilul, sa-l lase la televizor si sa faca mancare !
lidsta spune:
La fel este si cu bona fetitei mele. Pentru 17 mil pe luna program de cca 11 ore, pe langa faptul ca are grija de copil (o scoate afara de 2 ori pe zi, ii citeste, se joaca cu ea, ii face dus daca e vara dupa ce vin de afara) mai face mancare si pentru noi si mai si calca.
O mai ia pe fetita si pe la ea in timpul zilei, nu ma supar ba dimpotriva are ocazia sa vada si alte case, si alte obiceiuri, nu este nici o problema.
Acum insa o sa o dam la gradinita program prelungit si nu stiu cat sa ii ofer pentru un program de la cca 3 dupa amiaza pana pe la 7-8 seara. Zic trei pentru ca pana ia fetita de la gradi, poate mai calca si mai fec si ceva de mancare. Plus ca daca se imbolnaveste as vrea sa fie disponibila nu sa aiba un job de zi si unul de seara la noi.
O sa vad cat ii oferim si sper sa o pot pastra ...
Porumbita spune:
17 milioane? 
felicitari pt salariile/veniturile voastre../.
am auzit si eu in parc o tipa care are 2 bone:
-una la bb de 5 luni - 10 ore -12 milioane +2 milioane pt gatit/facut piata usoara (in drum spre parc sau spre casa)
- una la fratele mai mare 3 ani -10 ore- 12 milioane + 2 milioane curatenie/calcat
da tipa e director de banca si castiga fff bine
Porumbita spune:
in alt parc am auzit si de 7 mil pt 8 ore (dioar cu copilul)
am ajunsla concluzia ca depinde si de zona si de cat e dispusa mama sa dea,...
Helenutza23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Porumbita in alt parc am auzit si de 7 mil pt 8 ore (dioar cu copilul) am ajunsla concluzia ca depinde si de zona si de cat e dispusa mama sa dea,... |
oo da, iti garantez ca depinde mult de zona, e mai rau ca la imobiliare
ca si cum ceea ce trebuie sa faca o bona depinde de zona...
lidsta spune:
Nu e zona, Obor nu e nici Primaverii nici Cotroceni. Si nici ea nu e fost pprofesor sau educator dar ne-a cam prins. De la 10 milioane a vrut dintr-odata 15-17. I-am oferit 16 si parea nemultumita. Nu mi-a convenit sa o schimb asa ca ... ce sa facem. Cam asta e cu bonele, daca vrei sa se poarte ca o bunica tb sa plusezi serios. Doar daca nu ai noroc cu carul.

17 mil pe luna? hm, mi se par enorm chiar daca ar fi sa stea 24/24...