Puiuti de Randunici 2008!! (263)
Raspunsuri - Pagina 9
clauclau spune:
Mimo, am fost aseara in parc dar nu am stat la Fantani ca-i tare aglomerat acolo, merg dincolo de toneta de inghetata, putin mai in fata pe dreapta e un parculet mai micut dar mai linistit si mai umbros. Si nici n-am stat mult ca a venit randunoiul si ne-a luat la cumparaturi.
Ce drumuri ati avut si voi azi.
Nici Rebe nu rezista mult in masina, maxim 20-30 de minute si gata linistea! Ii urez mult, mult succes Teodorei cu dieta de la nutritionist, mi se pare excelent ca ati fost acolo si ca nu tine ceva de capul ei , din auzite sau asa de pe net. 

gudinde spune:
Ramo_cata
bine ca mi-ai adus aminte
Mimo vezi de nr de date cerute depinde si de banca. Intereseaza-te si la alta banca de ce date ai nevoie pt transfer.
Stiu ca atunci cand am facut un transfer de la BRD mi-au cerut o multime de date.
ramo_cata spune:
mai spre surprinderea mea andru de ce creste deaia ii place tot mai mult in masina...sta intre scaune,intre picioarele mele ca nu mai vrea in scaunelul lui si se uita la masinile din fata..il pipaie pe ta'su ,vb cu el,se joaca...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
cami33 spune:
gudinde, daca vrei sa se coaca mango mai repede pune-le langa niste mere
- efect garantat pentru orice fruct mai crud
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
PARTY 1 AN
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
gudinde spune:
Cami merci de info.
Mango-ul este un fruct deosebit, nu degeaba este numit in Asia fructul zeilor. Insa trebuie mancat atunci cand e copt: nu prea crud, nu prea rascopt. Asta-i partea dificila.
La fel si papaya. Din pacate papaya aia adevarata si mare (si care are niste proprietati deosebite), nu astea de la noi care-s mici pt ca au fost taiate muuuuuult prea devreme si care nu s-au copt cum trebuie si se coc fortat pe vapor sau hale speciale la destinatie.
Simo spor la cules si mancat de cirese. Desi imi plac foarte mult ciresele, de cativa ani nu am mai mancat, pt ca mie-mi plac doar cele pt vegetarieni.
Simo27 spune:
Gudinde,sunt sigura ca ,ciresele alea nu sunt cu "carne"
!
Eu stiam ca orice fruct se coace mai repede daca este pus intr-o punga de hartie alaturi de o banana
!
Simo-Mimo ,succes Teodorei cu dieta!trebuie multa,multa vointa mai ales daca ea isi facuse un stil asa de viata!tinem pumnii sa treaca cat mai repede cele 3 saptamani
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
gudinde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo27 Gudinde,sunt sigura ca ,ciresele alea nu sunt cu "carne" Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002, si de SAMUEL -1 martie 2008 |
In acest caz

Iti urez pofta buna!
bubu05 spune:

Mimo, pai fata, palmierii aia sunt la Brancoveanu, la 6 statii de tramvai de mine...asa ca...nu prea ma incanta cu nimic...iar caleasca aia e chiar la Tineretului, la Sincai...so...la 3 statii de metrou
. Dar am la big iar o caleasca si niste barcute, dar s-au cam ofilit frunzele 
Eee, in toamna se da drumul la Mall-ul de la BIg, poate veniti si voi si ne intalnim mai des
sa faca astia loc de joaca misto pe-acolo ![]()
Gudinde, nu am fost la medicul de care ai zis tu, era altul, dar super ok si de treaba. 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
Simo27 spune:

un vecin tine o petrecere
!si e muzica tare de tot,chiuieli,tipete
!
Bineinteles ca nu a anuntat,sau nu asa ar trebui sa faca???
off,mama mea
Ia zi Oana ,cum se mai simte Vladut??dar tu?
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008