Puiuti de Randunici 2008!! (263)
Raspunsuri - Pagina 10
ramo_cata spune:
vad ca de o ora nu a mai intrat nimeni pe crengutza...simo imi pare rau de galagia vecinilor
...ma duc si eu sa calc ca e mai racoare..maine nu am timp ca vreau sa merg la tara la bunica mea ,nu este bine deloc si macar sa o mai vad si eu in viata ca cine stie ce urmeaza...
am vorbit pe seara cu mami si mi-a zis ca nu mai recunoaste pe nimeni,nu mai vorbeste ..e nasol ca trece de la o faza la alta,cand e binisor cand nu e bine deloc si nici nu stii ce sa faci...off...
va las ..merg la ale mele..pupici multi pt toata crengutza
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny inca una, gasita de sor-mea, ce 'aud' americanii, am lesiiiinat de ras! ![]() ![]() ![]() Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Bai Luny, acum am deschis asta...e de groaza

Nota 10 pentru sor'ta 

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
Nicoleta spune:
Salut.
Inca sunt terifiata de ideea de scarlatina... Sper sa nu fie! Sa nu fi luat streptococcul!!!!!! 
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
bubu05 spune:
Scriu repede ca ma striga...n-a adormit nici acum Vlad...la 10 jumate avea 39,5 in fund, i-am pus supozitor cu nurofen si la 11 avea 39,7
. I-am dat picaturi de algocalmin si vad ca-i scade, dar stau langa el...am stat pana acum cu comprese reci si ciorapi cu otet...
A venit mama pe la mine dupa-amasa si a stat pana pe la 9 cu noi, mi-a calcat toate rufele...Stefu e un cuminte si nu prea am avut timp de el, stand numai langa Vlad...haraie si el in piept de imi vine sa moooor...va pup 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
Nicoleta spune:
Bubule, prin ce treceti si voi!
Sa treaca repede!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
mimonix spune:
Bai Nicoleta, dar chiar scarlatina 
Fereasca Dumnezeu!
Simo ce porcarie, nu mi se pare normal nici macar daca ar fi anuntat inainte...galagie se face la ora asta numai in spatiile amenajate pentru asta 
Bubueu vin sa vad minunatiile alea musai...nu-mi pasa de Mall
Doamne ce "dus " e Piedone ala
Sper ca sunteti bine!
Incarc niste poze de azi, sa vedem cat dureaza 
Inainte de baie Vladutz zise: "Tete?" Si eu i-am zis ca Tete nu-i acasa ...dupa care m-a luat de mana si m-a dus la usa camerei ei 
Asa m-am emotionat ca dupa ce l-am culcat am venit sa sun repede odorul, sa-i spun
Si surpriza...Tete avea telefonul inchis
Am sunat de-am capiat , pana la urma mi-a raspuns si mi-a zis ca n-are semnal
Cine stie ce hruba viziteaza ea la Sibiu la ora asta
Mi-a trecut emotia intr-o clipita 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Vai Bubu, imi pare rau
Sanatate multa lui Vladutz!
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
tonic spune:
Eu pe aici, Simo am terminat de copt placintele si de intins rufele, mi se inchid ochii de somn, dar tb sa se raceasca budinca sa o bag la frigider si apoi ma culc. La mine "petreceri" de genul acesta au loc zilnic in spatiul verde dintre blocuri. Isi fac oamenii gratare, joaca tabel, remi, beau, vorbesc de se aude peste strada si asculta muzica la maxim. Si nu de oricare muzica, de-aia tiganeasca de jale si dor
de te baga in depresie.
Bubu
cum mai sunteti? Lui Vladut nu i-a zis nimic de polipi? Antuca de la asta tusea si facea otite, ca ramanea infectia si ii curgea ba pe gat si se ineca, ba o lua spre ureche. Ea era sensibila la microbii de primavara, fara antibiotic nu scapa. asa am tinut-o primii doi ani de gradi, apoi la 6 ani am operat-o ca nu se mai vindeca si incepuse sa-i afecteze si auzul.
Sper sa va faceti bine repede. Dar tu nu erai spre mai bine? de la ce ti se infunda iar nasul?
Mimo si Luki la fel face in masina, zici ca il pui pe ace. Am avut noroc la ultimul drum la Braila ca a dormit si la dus si la intors, dar asta presupune tinut in brate la tzitzi, apoi pus in scaunel, apoi intors pe partea cealalta ca transpira ingrozitor...
Cand vom pleca la mare nu stiu cum vom face. Acesta este unul dintre motivele pt care am optat sa mergem la noi pe litoral.
Luny dixtractie placuta in club! 
Rami
harnicuta ca totdeauna. Ai noroc cu Andru, dar eu nu-mi permit sa-l las pe jos in masina nici in Bucuresti la circulatia care este, nici la drum lung ca nu se stie ce manevre tb sa faca soferul si se mai da cu capul de ceva. In plus el trage de toate cele si vrea sa se suie in cap la tat-su, ceea ce e periculos ca-l distrage si pe el de la condus si mai patim altceva. Mai bine urla sanatos in scaunelul lui, ii mai dau tzitzi, mai o jucarie...Cand va creste le punem dvd, dar acum el nu are rabdare sa se uite.
ma duc la nani ca mi se inchid ochii si nici creierul nu-mi mai functioneaza, nu-mi aduc aminte nimic din ce-am citit si cui vroiam sa-i mai scriu.
si naopte buna!
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an
mimonix spune:
Si mi-am adus aminte
Studiam eu oferta de la gradi si ma gandeam asa ...ca suna cunoscut...hm Bambi, bambi, bambi...si deodata BLINK! Pai la Bambi e finutul meu Matei, la grupa mica!
Si surioara lui (Ilinca)la pregatitoare ! Sa ai grija de ei Valentina ,da? ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
poze
tonic spune:
Bubu acum am citit, mi-a sarit somnul pe loc. Dar ce antibiotic v-a dat, ca e cam mare febra aia cu atata tratament. 
Rami imi pare rau pt bunica ta, macar sa nu se chinuie saraca.
Mimo Luki la fel face, dimineata cand se scoala, la Ania in camera, ii spun ca-i la scoala, o cauta sub patura sa se convinga, seara nu se culca pana nu-i da pupic si ii spune pa, e ritualul lor, dunt asa duuulci, mai fac sa treaca urletele de peste zi cand Antuca tipa la el si Luki o trozneste. ![]()
Las-o pe Tete in pace, daca n-aveai incredere in ea banuiesc ca nu-i dadeai voie, nu?
Astept pozele, ca m-a speriat Bubu cu Vladut si mi-a sarit somnul. Parca nu-i OK febra aia asa mult, sa nu cedeze cu nimic.
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an

MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)