Puiuti de Randunici 2008!! (263)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

multam fetele de soare...incep sa ma mai incalzesc.

Cred ca ne asteapta o iarna grea ca prea a venit frigul asa deodata. Anul trecut numa pe la sf de iulie, inceput de august am umblat asa imbracata.

Clodute, rugaminte...Asa ca nu ii mai spui BEBE lui Patrick? E ditamai flacaul de 1 an si 3 luni!!!! Si ce te mira ca il atrage apa...ca doar e "Pesti"!!! Ce nu inteleg eu e de ce si "BERBECUL" de fiu'miu e toata ziua cu popoul in apa?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gecko, esti mortala!
Ti-am raspuns si eu pe Bucataras
Sa stii ca asa imi vine sa nu mai iau nimic...dar nu pot sa respir de nas infundat...nu cred ca sunt alergica dintr-o data...e de la raceala, mama ei
Vladut de o saptamana si ceva nu mai ia nimic!!!!!
Acum Stef are cateva chestii de luat. Dar mi-e groaza sa nu ia iar de la mine, ca ne pupam in bot non-stop

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ei hai...vine buni si-mi aduce suc, Teo i-a cumparat lui Vladut un lego cu piese mari pe care am vrut sa-l iau ieri si n-am mai avut bani, incepe sa se faca lumina Dar pe mail dau refresh de nebuna si nimic....mai gasesc cate un mail haios primit cine stie cand si necitit inca si uite asa mai trece vremea , ofof
Bubu uite ca nu ma mai dau cu capul, e bine? Si da-i naiba de muci, sunt doar muci Copilul meu nu mananca nimic cu lingurita daca nu e pasat fin si suficient de fluid . Cred ca el a invatat ca ce vine din lingurita se inghite instant, nemestecat
Luny hotelul nu-i in statiune, e in capatul peninsulei ...vezi pe net, ca-l gasesti sigur. Va vizitez, ne vizitati...nu cred sa fie mai mult de maaaaxxxxxim 50 de km intre noi...juma de ora acolo

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Bubulina, la mine functioneaza ff bine Biorinil, cand am nasul infundat. Sa va faceti bine repede!

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

PARTY 1 AN
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Stelaacum citesc din urma si am ajuns la simtamintele tale , f frumos Si f adevarat Adica , daca in ciuda tuturor greutatilor simti ca sufletul tau are pereche, are Zici HELP! Iote sfat aici de la bunica Inceteaza sa te mai gandesti ca-i "ceva pt el", du-te ca la intalnire , pregateste-te sa-TI daruiesti ceva frumos Si bucura-te apoi la gandul ca esti o mama tanara si moderna Vorba cantecului ala, il stie Zoze :I'm a beach, I'm a lover...Merge garantat, de la cap incep toate!
M-am gandit la ai mei cand citeam ce-ai scris...la noi e ca in reclama aia la bere Eu sunt seful ala care urla, el e ala care se maimutareste in spatele meu si ma face sa rad Si pe urma Teo il cinsteste Uite asa pleaca ea in excursie Ups, iar m-am dat cu capu' ...Bubu
Cu imbracatul...eu cu imbracatul, el cu dezbracatul
Zoze sper sa fie bine bunelul, sa fie numai ulcer si sa se opereze bine si fara probleme

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hai ca mi-am mai facut de lucru prin casa...intins rufe, impachetat si pus la loc altele, spalat vase...s-a trezit si Vlad si o astept pe soacra-mea sa vina sa-l ia, ca o ramana la ei in we

Cami, mersi mult, o sa intreb la farmacie! numai din asta nu aveam daca vedeti sertarele mele cu medicamente, va cruciti

Mimo, hai ca se rezolva si cu otelu', stai linistita! ce frumos trebuie sa fie in capatul peninsulei

Luny, acum ma mai laud si eu , dar si lui Stef ii mai pasez...de exemplu spanacul, ala trebuie sa fie pasat, nu crema, dar pasat. In rest, carnita i-a tai cu cutitul si o pun in piureuri, legumele din ciorba cu furculita pasate...Aaa, fructele tot pasate, ca altfel nu mananca mult din ele. Banana musca, dar cam jumate, daca o pasez toata cu cereale sau branza mananca tot. Ieri a mancat un 5-6 capsuni, a muscat din ele, dar azi i le pasez cu branza.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Tuchita Catalina

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ca tot se poarta...mama lor de dinti si masele, tare-mi chinuie baiatul, si eu ziceam ca a fost subtire la el partea asta...am fost afara si daca tot face figuri in carut, nu l-am mai luat, si am mers pe jos de la Nerva Traiana pana la Alba Iulia, drept urmare, a cazut lat acum 15 min, cu bibele in cioc, pe care l-am recuperat acum si a apucat sa bea doar jumate..
mimo vad ca hotelul e 'lipit' de Toroni, am fost la plaja acolo, e misto!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

maine seara ne-a invitat cumnata-mea in club! nu prea mai stiu eu ce se face acolo, dar ma orientez.. sper sa gasesc ceva haine sa intru in ele!

Mergi la inceput

...ma duc in pat..we placut tuturor!

Mergi la inceput