Cauzele opririi din ev.a sarcinii -TROMBOFILIA- 8

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

ala si eu cred ca ar trebui inceput taramentul inainte.eu am inceput in februarie si am ramas insarcinata in aprilie.

mihaele suntem bine, am fost de dimineata la ecograf si bebe este mai mare cu 4 zile, deja se misca si se vedeau manute si picioruse.maine ajung si la hematolog sa vedem ce zice de masuratorile de la eco si sa-mi repete analizele de coagulare.

miki pe unde esti?

8+ Minunea din burtica

Puisori

Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Mcrissa ma bucur ca sunteti bine tu si bebelasul tau DD sa va aiba in paza lui

Puisori dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

Va multumesc de raspunsuri. Imi spuneti si mie ce tratament ati facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

ala, trat e afishat pme prima pag la suplimente nutritive+aspenter.cred ca n-am uitat nimic

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

mcrissa, iupiiiiii.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Salut !

Nu stiu daca aici este locul potrivit sa intreb .
Dar o sa incerc : Cele care ati fost la Dna Dr Uscatescu la fundeni, ati avut nevoie de adeverinta de la munca, cum ca sunteti salariate ?

Eu am trimitere de la medicul internist , mi-a spus ca analizele sunt gratiute , dar ma intreb nu-mi trebuie ceva de la locul de munca sa dovedeasca ca platesc taxe ?

Eu am pierdut 2 sarcini, obtinute foarte usor , din prima incercare . Din pacate s-au oprit amandoua in evolotie la 6s si 4 zile. Inca caut motivul...

Mi-a dat de facut :
- anticoagulant lupic
-anti cardiolipidici
-anti beta 2GT 1
-Pc
-Ps
-APC -R

Sa mai cer ceva suplimentar ?

Va doresc la toate sa va tineti bebelusii in brate cat mai curand

Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Va rog foarte mult sa-ma ajutati si pe mine cu o problema,(cand o sa vedeti ce,o sa spuneti ca am probleme cu capul, dar oricum am )maine 11.06.09 am o programare la ora 13 la Sp.Coltea ptr.recoltarea unor analize Sindromul antifosfolipidic (SAFL) + Trombofilie +Mutatia factorului V Leiden,problema care este, pot sa mananc sau nu? (este foarte grav daca nu pot sa mananc i-mi scade glicemia ma aduna sotul de pe jos).In speranta ca o sa-mi raspundeti va multumesc si chiar de nu veti raspunde tot va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

denisa220972 si eu am facut analizele la coltea si nu ai voie sa manaci.pe mine ma chemat la ora 13 si nu am mancat nu am baut sfatul meu este sabnu manci sa nu bei.Bafta

Puisori dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

denisa
nici eu nu am mancat su nu am baut nimic atunci cand am facut analizele de trombofilie , e drept le-am facut la ora 11.
Fetelor
care dintre voi stie sa deschida un nou capitol!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Va multumesc foarte mult,(ma-ti lovit unde ma doooooare-glumesc)Cred, ca o sa luminez ca o lampa, daca era sa fie noapte, nu mai trebuia sa aprinda luminile cei de la electrica in Buc. Am suportat eu atatea,
darami-te o jumatate de zi fara mancare.Va pup. O seara buna

Mergi la inceput