Cauzele opririi din ev.a sarcinii -TROMBOFILIA- 8
Raspunsuri - Pagina 21
ingeras26a spune:
Buna,
Am primit si eu deocamdata doar 2 rezultate: factor II si factor V negativi ambii.
Va tin la curent cu restul.
Pup.
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
mihaele spune:
Mcrissa te asteptam cu vesti bune!
Miki unde estie? ne este dor de tine
Ala77 iubita nu stiu ce sa-ti spun dar cu siguranta ati vor raspunde fele noastre bune si inimioase bafta sa fie fiv-ul norocos
Puisori dragalasi
catalina2307 spune:
Nu este treaba mea, si nu vreau sa interpretezi gresit, dar din experientele mele de rahat, eu ti-as sugera sa mai stai putintel. Doua luni este mult prea repede pt un alt protocol, stimulari, punctie...
Se pare ca eu am pierdut a doua sarcina din acest motiv.....m-am grabit, iar organismul nu a fost pregatit. Stiu ca este greu, nerabdarea, frustrarea, disperarea....dar mai stai putintel. Lasa macar 4 luni daca nu vrei 6 cum scrie la carte.
Te rog macar gandeste-te la ce ti-am spus, pentru ca ti-o spun din tot sufletul.
coltul meu de rai
ala77 spune:
Catalina
Ma gandesc si ma tot gandesc. Sunt 3 luni de la ultima punctie. Am fost la control si totul a fost ok. Dr a zis ca pot incepe la urmatorul cm.
de mutatii ce crezi? Ca asta era problema acuta.
catalina2307 spune:
ala - nu stiu, eu am pierdut a doua sarcina fara nici o mutatie. Pur si simplu a fost prea repede. Eu am pierdut prima sarcina pe 28 iunie, m-a recuretat in iulie si am inceput protocolul in octombrie, desi mi- s-a explicat ca ma grabesc, ca in mod normal ar tb sa astept 6 luni, ca exista riscuri...m-am incapatanat prosteste. Si am regretat.De aceea iti spun si insist....mai stai putin.
coltul meu de rai
danny1 spune:
ala, rez tale nu sunt deloc bune.imi pare rau, ca sunt directa.mie mi-a spus medicul gine ca tre sa fac cel putin 3 luni tratament si apoi sa incerc un bebe, iar.pt ca altfel, riscul unui avort e mare,aproape 100%.geneticianul a zis chiar 6 luni de tratament.acu, ce sa zic?nu te supara pe mine.dar daca nu ai facut tratam deloc.....la ultima sarcina am luat din prima clipa tratam si nu a fost de ajuns. le-am intrebat si pe fete si au zis ca tre cel putin o luna si juma ca sa-si faca efectul.sfaturi, nu dau.
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()