Cauzele opririi din ev.a sarcinii -TROMBOFILIA- 8
Raspunsuri - Pagina 14
goldi spune:
Mcrissa, eu zic asa : epistaxisul se datoreaza unei fragilitati capilare, de cele mai multe ori, tensiunii arteriale crescute - care poate apare in sarcina, dar nu la varste atat de mici si mult mai probabil in cazul tau, tratamentului cu anticoagulante.
Daca plangi si te stresezi nu faci decat sa maresti probabilitatea de a sangera, asa ca fii fetita cuminte si odihneste-te cat mai mult si mai ales, nu te mai gandi !!!
O sa fie bine
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
mcrissa spune:
goldi, cred ca am eu un vas de sange mai varicos intr-o nara, ca doar pe drepata imi curge sange mereu.mi-am luat si tensiunea, dar era mica, 10 cu ceva.si ai dreptate cu plansul, de cate ori ma apuca mai suflu un firisor rosu din nas.dar de, cred ca au luat-o hormonii la vale, ca ieri eram in Cora si a inceput sa cante un cor de copii si m-am pus pe o jale de ziceai ca cine stie ce am patit
6+
Puisori
Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
miki-miki spune:
Mcrissa du-te la ORL la un control. Tu iei Magne B6? Ala te mai calmeaza si face bine si la bb.
Goldi dar de unde stii tu mama atatea? Esti cadru medical? M-ai convins, revin la doza de 1mg /zi de )ciano) B12 Milgamma are prea multa vit B12, nu-i buna de noi. Dupa ce termin si borcanul neainceput de ciano imi comand metilcobalamina.
Profa tu cum mai esti? Au venit rusii?
Criss 85 pe unde umbli?
Fetelor stiti ce am obs? Imi creste mai greu parul in zonele care le epilez iar CM-ul vine mult mai bine. Pielea pe picioare nu se mai usuca f f rau, deci sunt pe drumul cel bun.
De azi m-am lasat definitiv de cafea, am citit ca impiedica asimilarea ac vitamine si cum stiu ca nu-mi face bine imi iau adio de la ea. Deja casc si ma doare capul dar ce nu fac eu pt bb.
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
miki-miki spune:
Mcrissa stiu ca sub tratam de heparina INR tb sa fie intre 2 si 3. Dc depaseste limita de 3 e grav , tb redusa doza urgent. Tu ai facut anal dupa o singura injectie si de aceea ti-a iesit 1,1 sau poate intervalul acela iese dc faci anal imediat dupa injectie. Dr stia ca faci clexan si dc nu ti-a zis nimic inseamna ca e buna anal.
DOAMNE AJUTA!!
goldi spune:
Miki, daca memoria nu-mi joaca feste, la un moment dat te interesai de analizele tiroidiene. Hipotiroidia poate da pielea uscata,caderea parului .
Apropo, CM a devenit mai consistent ?
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
miki-miki spune:
Da Galbenush(banuiesc ca esti blonda), CM ceva mai normal luna aceasta ca eram anormala pic-pic al meu de pana acum si sigur mi se trage de la vitamine pt ca luna trecuta am luat doar thrombo ass si nu a venit asa.
Cu anal de tiroida sunt in limite , o dr ma diag cu o usoara hipotiroidie si am facut at un tratam cu o tableta mica la 2 zile (nu mai stiu gramajul) de euthitox. Ulterior mi-am luat L-tirozina, precursorul tiroxinei, am luat un borcan acum o jum de an , ok, n-am simtit nimic ca fiind anormal. Luna asta am luat doua zile la rand cate 1/zi (ca mi-a ramas un borcan intreg prin sertar) si a inceput sa ma tzacane ceva in gat, simteam ca ma strage ceva si am lasat-o balta. Cred ca m-am reglat cu vitaminele si nu mai am nev de tratam pt tiroida.
Editai greselile ca scrisai cu picioarele
DOAMNE AJUTA!!
claudia79 spune:
miki, nici nu stii ce ma bucur ca te simti si tu mai bine .de cand iau aspirina si ac folic si vitaminele prenatale si eu am observat ca nu trebuie sa ma epilez atat de des si parul din cap nu imi cade. inainte era nasol, am crezut la un moment dat ca am pcos. sunt f incantata. ciclul vine superok, pe teste de ovulatie se vede ca ovulez lunar (dar eu am doar o trompa care nu stiu cat e de buna) sper sa iasa bine cu ochisori asa cum vrem toate.
eu inca nu pot lasa cafeaua, dar cat de curand. atunci o sa fie si mai si!!!!!!!!
miki-miki spune:
Claudia nici mie nu-mi pica parul din cap, mi-a picat f mult dupa FIV. Cafeaua si ceaiul nu se impaca cu MTHFR , distrug o enzima din stomac.
DOAMNE AJUTA!!
mcrissa spune:
io de cand sunt insarcinata sunt invers, a inceput sa-mi creasca parul foarte repede si ala din cap sa imi cada si nu imi cadea deloc.ma gandesc ca cel din cap cade de la Clexane, am citit ca e posibil , iar pe picioare creste foarte repede, banuiesc ca de la utrogestan ca iau 6 pe zi.si mi-a crescut un pufulet si pe burtica sub buricma transform in maimuta.
Edit:miki iau 2 Magne B6 pe zi de cand mi-a oprit hematologul Medyn.Si citind prospectul de la Elevit am vazut ca contine tot cianocobalamina
7+
Puisori
Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
profa spune:
miki,da,astazi mi-a venit CM...era de asteptat ,oricum...a venit cam repede,ultimul ciclu l-am avut intr-o sambata,teoretic ar fi trb. sa-mi vina vineri abia,dar cum am facut stimulare si ovulatia am avut-o miercuri,ar fi trebuit sa-mi vina maine,marti...poate ca a influentat si fotul ca am luat progesteron si de vineri n-am mai luat...in sfarsit,asta e.Voi face pauza luna asta poate o sa merg la o eco prin ziua 13 sa vad daca nu-s chisturi sau ceva nereguli,oricum,luna asta ar trebui sa lucreze OS,dar niciodata n-am obtinut sarcina pe OS,si,sa vedem de luna cealalta ce-oi face.
Si eu sunt convinsa ca vitaminele,omega 3 si laptisorul de matca m-ajutat,pt.ca de 2 luni am CM ca in tinerete,foliculii si endometrul super,la felsi progesteronul...acun voi fi curioasa luna asta cum vor fi hormonii,fara sa iau puregon.
mcrissa,sper ca te-ai linisti!!Referitor la INR,nu stiu daac iti va urca atat de repede,la mine zice ca sub tratament cu anticoagulante orale ajunge la 2-3,clexanul nu e oral,mie in sarcina cu heparina,cand am luat 4 luni heparina,mi-a fost INR-ul 1,3si cica era bine.Iar tatalui meu,de ex,care are probl. cu inima si are stimulator cardiac,i se da aspenter si inca un anticoagulant, sintrom, si abia dupa vreo 2 ani i-a ajuns INR-ul la 3.
LilianaFi,iti tin pumnii!!Sa vii cu o veste buna,te rooog!!!
Luca_lucasi tuuuu!!!Vrem vesti bune!!!
Goldi,!
la toate fetele!