dr. TUTUNARU cap.(28)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

maya,ellis-e tare greu sa taci si sa iti mentii calmul atunci cand este jignit omul caruia ii datorezi in mare parte faptul ca astazi iti strangi copilul in brate(pentru ca indiferent de ce se spune acum,"psihopat si sictirit"sunt nishte insulte grave,directe...si gestul este cu atat mai grav cu cat vine din partea unei femei care ii datoreaza prima sarcina) si macar daca ar fi acuzat de lucruri plauzibile. mai rau e ca cine nu il cunoashte poate sa si creada asemenea enormitati
unul dintre motivele pentru care are tot respectul meu este tocmai faptul ca nu suporta prostia si fitzele

toate tutunaresele

Mergi la inceput

pai are dreptate sotul. Alexia e destul de mare in curand o sa te bata ea la cap si atunci sa te vad daca rezisti. e bine sa fie doi/doua...eu nu stiu ce m-ash face fara surioara mea draga

Citat:
citat din mesajul lui madau

Cata, Aris multumim pt aprecieri! Cat despre bb2, tati tot bate apa in piua cand ii mai fac o fetita, dar mi-a cam trecut curajul. Daca mi l-oi regasi....

Cata baga si niste Oscillo

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

oscilocopcilum face ceva treaba. bea mult lichide si mananca bine(supa,fructe,legume...)

sanatate multe

Citat:
citat din mesajul lui Cata_adr

eu am racit
in afara de lamaie, ceaiuri, bai la picioare si frectie cu spirt, ce-mi mai recomandati?

Cata - o mamica fericita
Robert Alexandru: www.keyweb.ro" target="_blank">Aici ma puteti vedea

Povestea mea
----------------
You really can change the world if you care enough!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

oscilocopcilum

Oscilococcinum

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

asa emereu mi-am scantit limba pronuntand denumirea asta...dar se pare ca imi scrantesc si degetele

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Citat:
citat din mesajul lui aris26

oscilocopcilum

Oscilococcinum

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

Multumesc fetelor
sunt mai bine acum, mult mai bine!!!
Nu am mai luat nimic!!!
Marti ma duc la el.

Si pe mine m-a recunsocut T. dupa 3 ani si s-a purtat super ok. Eu desi am tot citit diverse despre el in ultima vreme, mi-am ascultat inima si la el m-am dus din nou. Asa am simtit si nu-mi pare rau. in alt medic nu puteam sa am incredere si gata. Am incercat, am fost la unul inainte si l-a doua zile dupa m-am dus la T.

Si mi se par horror si povestile din spital, eu nu am patit asa ceva!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Nici nu pot sa va spun cat ma bucur de tare ca apare o parte din povestea nasterii Alessiei in Revista mami; si ma bucur tare ca mi-au publicat si finalul povestii, cel in care ii multumesc Dr. Tutunaru pentru viata fiicei mele!...tre' sa ajunga si la el un exemplar!

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Fetelor nu va mai suparati ,este un subiect despre dr.Tutunarul si fiecare-si spune parerea(buna sau rea).
Si eu am nascut cu el si nu am fost multumita dar nici nu vreau sa povestesc mai mult pentru ca simt ca nu este cazul.

adelina si piticii
Noemi 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

foarte frumos ca-i datorez prima sarcina, caci tot lui ii datorez faptul ca era sa-mi moara copilul.
am stat peste 8 ore in travaliu cu membranele rupte, si in toate cartile de ginecologie scrie ca in acest caz se administreaza antibiotic. copilul s-a infectat cu e coli si pyoceanic (imediat dupa ce am nascut eu maternitatea s-a inchis pentru pyoceanic, fapt pe care mi l-a comunicat chiar el telefonic).
la fel si eu, infectie, mi-am alaptat copilul o luna cu antibiotic, fetita a fost internata, perfuzii si 6 medicamente puternice la o saptamana;
era de garda si nu a venit deloc in travaliu sa vada ce fac, era vital sa mi se dea antibiotic
colul era lung si stramb si nu aveam cum sa nasc natural, noroc cu moasa care s-a uitat si m-a chinuit cumplit sa-mi deschida si indrepte colul, expulzia a fost atroce, el nu a binevoit sa ma controleze; daca era de garda, hai fata sa nasti, esti sa nu pregatita
si las ca nu crapi daca stai in travaliu 10 ore cu membranele rupte, cum ti-o fi norocul
epiziotomia a fost facuta preventiv, nu pe perineul intins, si pe taietura s-a rupt; nu s-a agitat deloc sa-mi tina perineul cu mana, a stat doar si s-a uitat cum nasc io si marai pe masa, ca m-au durut maselele 2 saptamani de la cat am strans din ele

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Eu tot nu inteleg de ce la topicul asta nu au voie sa-si spuna parerea si cele care nu au fost multumite de dr Tutunaru.
Cum indrazneste cineva sa schimbe firul subiectului spre parti mai putin placute (si pana la urma e normal, daca nu ar exista si paciente nemultumite ar insemna ca e medicul perfect. Ceea ce cred ca suntem toate de acord ca nu exista), sar n-spe alte foste / actuale / viitoare paciente si baga pumnul in gura.

Haideti sa acceptam ca nu e nimeni perfect, si eventual sa constientizam niste greseli facute la unele dintre noi, si sa speram ca nu se vor repeta.

Vehementa Nemorei vine si datorita replicilor de genul "NU TE CRED", referitor la luatul spagii. Pai, ok, nu te forteaza nimeni, dar si eu iti spun ca accepta.

Am nascut cu el prima data, si era sa-mi pierd copilul. Am povestit deja de n-ori, nu mai reiau, si eu la fel a doua oara am fugit cat m-au tinut picioarele de Elias si Tutunaru.

S-a purtat f frumos cu mine in sarcina, dar asta nu ma incalzeste cu nimic daca imi omora copilul la nastere sau mi-l lasa cu sechele dupa care sa trag toata viata. E suficient ca l-a lasat sa moara pe al altei paciente, de 21 de ani, internata in acelasi timp cu mine. De ziua tatalui copilului.

Anyway - Nemora, sa stii ca stiu prin ce-ai trecut cu granulomul / infectia de fir. Este cumplit, 3 zile pana am trecut pe antibiotice super strong am zis ca innebunesc de durere. Si tot rezidenta m-a cusut, nu era Bogdan, era o fata, am uitat cum o chema.
Gluma pe care a facut-o mie mi se pare de prost gust, dar na, nu toti avem acelasi simt al umorului.

Mergi la inceput