dr. TUTUNARU cap.(28)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

"...si cel mai grav e ca nimeni nu-l suporta in spital.."

Stii cumva si de ce nu-l "suporta" nimeni la spital...?? Pentru ca le strica piata , ptr ca NU IA NICIODATA SPAGA !! Never ever ! Iar la cabinet mi se pare logic si normal sa perceapa taxa de consultatie ,sau pentru vreo procedura .

28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Mai fetelor dar va si puneti mintea cu cine nu merita! Zau asa! "Sictirit si psihopat"? Pare asta mai putin o insulta doar pentru ca e imbracata in cuvinte din dex?!? Doctorul nostru, ala minunat, ala cald, ala profesionist, ala care stie sa iti arate calea spre visul tau, care nu se bate cu pumnii in piept ca a facut-o si nici nu casca buzunarul, ala care stie sa glumeasca cand ti-e rau si stie sa te faca si sa razi, ala care de ani de zile face femei si barbati fericiti (ca altfel n-ar fi holul plin non-stop), doctorul ala ar rade de s-ar sparge de cum il murdaresc unele pe aici.

"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

de la mine a luat.
din partea mea sa mearga la el tot bucurestiul. io una mi-am zis parerea. cu asta am gatat.

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

Mada, chiar ma gandeam la tine, inca esti aici pe metereze. Si eu ma intrebam pe cand un frate sau o sora pt. printesica ta!!!

Aris26 - da, mai am putin si va anunt. Ar fi frumos si pereche, dar nu cred ca fetitele sunt neaparat mai cuminiti. Din contra, mie mi se par mai indraznete si mai zvapaiate!!!

da, Tutu le strica piata alora din Elias. Pai cine a mai pomenit sa nu ia bani la nastere? Toti medicii iau bani la consultatii si cu toate astea asteapta si plicul la nastere!!! El nu. I-a zis sotului meu sa plece cu banii de acolo, cand s-a dus la el cu plicul. Oricum, eu i-am luat ceva, pt ca a fost dorinta si placerea mea

Mergi la inceput

eu am racit
in afara de lamaie, ceaiuri, bai la picioare si frectie cu spirt, ce-mi mai recomandati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Cata, Aris multumim pt aprecieri! Cat despre bb2, tati tot bate apa in piua cand ii mai fac o fetita, dar mi-a cam trecut curajul. Daca mi l-oi regasi....

Cata baga si niste Oscillo

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

mada, te inteleg, nici eu nu aveam curaj si a venit singur!!!
cred ca asa a vrut d-zeu!!!
si iti spun sincer ca nu banuiam nimic, eram convinsa ca e o perioada sigura, dar cred ca a vrut sa reziste!!!
Mi se pare incredibil, mereu am zis ca nu ii inteleg pe cei care spun: "s-a intamplat"!!! Ma gandeam ca tb sa fi beat sa nu-ti dai seama...Uite ca eu nu am fost nici beata, nici adormita si totusi, s-a intamplat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

De cand il stiu pe tutunaru l-am vazut in toate pasele posibile si suparat si fericit si obosit etc. Dar in unele povestiri nu-l regasesc pur si simplu. Chiar mi se par relatari SF. Nu-l vad privind relaxat una chinuindu-se sau razand de nu mai poate de suferinta persoanei respective. Eu eram mereu depresiva si tremuram la orice chestie si, avea, nu avea timp, imi ridica mereu moralul ba vorbind serios, ba glumind. Ce sa zic, eu l-am vazut mereu spalandu-se si dezinfectandu-se pe maini, o face asta numai la pacientele care sunt pe placul lui??? Glumesc, logic ca o face mereu. Cinismul si ironia lui intotd. mi-au placut, cine nu le apreciaza e liber sa plece dupa prima consultatie. Eu l-as recomanda mereu, cu bune si rele, e un doctor deosebit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

off, am mai dat si eu pe aici, tare ma intristez cand vad mesajele astea denigratoare si nedrepte...

NEMORA - poti sa spui de alea 10 mil si un an ca NU te cred! eu am ramas datoare la Tutu de cateva ori la cabinet ca nu avea schimbat si n-a vrut sa-mi ia mai multi bani, iar la amniocenteza mi-a refuzat taxa de 5 mil pana primeam rezultatul si numai daca era bun rezultatul trebuia sa ii platesc...ce cabinet particular mai procedeaza asa?...NU TE CRED SUB NICIO FORMA!

acum trei sapt am fost cu sora mea la el si m-a recunoscut, desi am mai bine de un an jumate de cand nu l-am mai vazut si s-a comportat ireprosabil;

iar sa nasc cu el si echipa lui, as mai face-o si de 10 ori; pentru ce a facut pentru mine si copilul meu cuvintele sunt prea putine ca sa ii pot multumi; de conditiile din spital nu comentez.

referitor la covrigi, te-ai gandit ca aia putea fi singura masa pe ziua respectiva? pe mine nu m-a deranjat ca a indraznit sa manance un covrig in timp ce imi facea eco, spunea ca numai asa apuca sa manance ceva!

mie mi-a zis dupa cezariana "te-ai scremut bine!", vai ce ar fi trebuit sa ma supar, insa a reusit sa ma faca sa rad printre lacrimi;

Nemora, mama, mai esti si dezinformata...pai de ce nu il suporta personalul din spital, cumva ca nu ia spaga si le strica trampa? sau e prea destept si ii depaseste? esti sigura de intelesul termenului "psihopat"? atat poti, madam? ce e ? nu ti-a stat sa te gadile in...cat ai fost in travaliu....linisteste-te...oricum noi , cele care ii suntem recunoscatoare pt viata copilului nostru , il vom apara mereu; nu mai fi frustrata! BINE CA AI GATAT!

ARIS - ai dreptate ca nu suporta prostia si fitzele!

Imi pare rau pentru celelalte fete, de postarea asta, dar , stiind prin ce am trecut impreuna cu el, nu pot lasa asa lucrurile.

CATA - sigur ti-a trecut raceala, insa sa stii ca mai poti lua homeopate , ex paragripe, homeogene, homeovox, chiar si paracetamol ca nu cumva sa faci febra. sarcina usoara!

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

Ellis, eu nu am jignit pe nimeni.
L-am placut si eu mult pe tutunaru, pana am nascut cu el. Este profesionist, se pricepe, l-am recomandat tuturor prietenelor. Si apropo, la cabinet, la controlul de 6 saptamani, a luat banii de la toate; in spital nu ia bani. Totul pana am nascut, a fost o trauma pe care nu i-o iert niciodata. Si compar si parcursul cu copiii, ca mult a diferit, prea mult.
Si lumea nu-l suporta fiindca are foarte multe paciente pe care le lasa in grija cui e la spital si probabil nu le convine. El pleaca ca are treaba.
Din partea mea fiecare sa faca ce vrea, sa nasca cum vrea. Eu sunt fericita ca am avut o a doua nastere asa cum mi-am dorit, cu moasa care m-a ajutat, cu medic care m-a salvat de epiziotomie, care s-a luptat sa-mi fie super bine. Iar tutunaru, chiar daca eram ultima proasta si fitoasa de pe pamant, trebuia sa lase aprecierile personale la o parte si sa fie doar medic. Altceva nu-mi trebuia. Ma bucur ca voua v-a fost bine cu el.

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Mergi la inceput