dr. TUTUNARU cap.(28)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Si eu am crezut ca Tutunaru e deosebit dar.... mi-am schimbat parerea. Probabil ca daca nu era a doua sarcina credeam in continuare acelasi lucru. Si Tatiana, colega mea, care pana la urma a nascut a doua oara cu tutunaru a avut o intreaga aventura la nastere.

Nemora, spune-mi si mie, daca poti cu ce dr ai nascut in Filantropia.

12 + mamica lui Alexandru (04.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

vai ce oroare da....groaznic...cum manca covrigei??? si votca era in pahar langa??? hai ca asta-i buna!
uite si eu am mancat covrigei de fata cu el in timpul travaliului probabil ca de aia si-a permis,a invatat chestii din astea groaznice de la paciente nesimtite ca mine. baaai te doare capu ce issue-uri au unii oameni

stiti care e buna cu dr T??? nu suporta prostia!!!

eu mi-am scris povestea aici pe forum si toate ciresele si vishinile enumerate mai sus la mine nu s-au intamplat....deci....depinde si de pacienta.

asa cum am mai zis aveti subiecte speciale de aruncat cu roshii in el. distrati-va acolo daca tot e asa nenorocit.

anaconda - asa cum am mai zis in lanul cu porumb nasc daca e el acolo

p.s.-cat despre gluma cu pasarica mie mi se pare foarte tare
dar asa sunt eu mai a dracu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

pt mine, faptul ca a fost copilul meu bine, a fost cel mai important lucru si nici nu m-a interesat altceva
Nici langa mine nu a stat, dar a tot trecut pe la mine cand eram in travaliu, a observat ca ceva nu este in regula cu bebe si le-a spus moaselor sa opreasca administrarea de oxitocina (parca asa se cheama).
Da, se poate spune ca am avut noroc, ca totul a iesit bine. Nu el m-a cusut, ci o doctorita, o rezidenta, dar a fost ok in final, desi a durat cam mult operatiunea. Auzisem ca asa o sa fie, stiam ca nu sta langa tine, am auzit ca alti medici, nici la expulzie nu vin
Imi pare rau pt cele care au trecut prin experiente neplacute cu el.
Intr-adevar, el este un pic altfel, mai ciudat, dar pe mine nu m-a deranjat niciodata comportamentul lui. Pare ursuz, dar nu e daca-l intelegi.
Cred ca exista pareri pro si contra pt. toti medicii, insa cu cat ai mai multe paciente si esti mai cunoscut, cu atat mai multe "plangeri" apar!
Eu sper ca si la a doua nastere sa fie cel putin la fel ca la prima!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

vai ce oroare da....groaznic...cum manca covrigei??? si votca era in pahar langa??? hai ca asta-i buna!
uite si eu am mancat covrigei de fata cu el in timpul travaliului probabil ca de aia si-a permis,a invatat chestii din astea groaznice de la paciente nesimtite ca mine. baaai te doare capu ce issue-uri au unii oameni

stiti care e buna cu dr T??? nu suporta prostia!!!

eu mi-am scris povestea aici pe forum si toate ciresele si vishinile enumerate mai sus la mine nu s-au intamplat....deci....depinde si de pacienta.

asa cum am mai zis aveti subiecte speciale de aruncat cu roshii in el. distrati-va acolo daca tot e asa nenorocit.

anaconda - asa cum am mai zis in lanul cu porumb nasc daca e el acolo

p.s.-cat despre gluma cu pasarica mie mi se pare foarte tare
dar asa sunt eu mai a dracu

nici eu nu inteleg, de ce se scriu lucrurile urate despre el, aici si nu in alta parte!
aici este un topic pt. pacientele lui!!!

mie de la prima intalnire mi-a zis "marineasca" si nu m-a deranjat nicio clipa si de atunci asa mi-a zis!
Si cand m-am prezentat la el acum, cu a doua sarcina m-a luat cu "the marinescu", dar nu am cum sa ma supar pe el!!!
Cred ca multe persoane sunt deranjate de stilul lui, dar asa cum am mai spus, tb sa ajungi sa-l cunosti ca sa il intelegi

Mergi la inceput

cata - FELICITARI sa ai o sarcina ushoara si un bebelush perfect. iti doresti pereche sau tot baiat?
asa e,trebuie sa il cunosti,dar sunt sigura ca nici nu se lasa cunoscut de oricine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

cata - FELICITARI sa ai o sarcina ushoara si un bebelush perfect. iti doresti pereche sau tot baiat?
asa e,trebuie sa il cunosti,dar sunt sigura ca nici nu se lasa cunoscut de oricine

mercic
desi toata lumea imi spune ca ar fi bine sa fie fetita, mie chiar imi este indiferent. Ma bucur orice ar fi si stiu ca pt Robert baietelul meu, o sa fie bine chiar daca o sa fie fetita sau baiatel!
Sincer, cu baietii sunt obisnuita, de fetite mi-e un pic teama, cred ca e un pic mai complicat cu ele!!!
Vom vedea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

E clar ca nu poti multumi pe toata lumea, sunt oameni si oameni, fiecare are alte asteptari... Eu personal am fost de la inceput pe aceeasi lungime de unda cu el, si asa am ramas. Cu glume, mistouri, suparari (ca am avut si din alea), am trecut peste toate IMPREUNA, l-am simtit alaturi si asta a contat cel mai mult pt mine.

In alta ordine de idei...Aris ti-am citit povestea si ma bucur mult ca ai avut parte de o nastere ca si a mea, cu zambetul pe buze. sa va traiasca "grecoteiul" si sa va aduca numai bucurii!

Cata felicitari!

Va pupam

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

si cel mai grav e ca nimeni nu-l suporta in spital iar personalul e cam satul de pacientele lui. o colega, careia i s-a umplut peridurala de sange, nu avea nimic in perfuzie decat ser, si a stat intr-un travaliu cumplit nebagata in seama (pacienta lui) a auzit o discutie intre medicii si asistentele adunate acolo pe hol pe care nu vreau s-o relatez.
si mie mi-a placut mult de el si l-am recomandat cu drag
dar prea a fost o trauma povestea nasterii mele.
ma bucur de orice medic care are paciente multumite.
si eu am fost pacienta lui, asa ca topicul este si pentru mine. nu am vazut ca titlul topicului sa fie "pareri pro tutunaru".
ma bucur ca il iubiti asa mult incat sa ajungeti la a insulta pe cineva care are o parere contrara, e clar ca persoanele de genul lui, sictirite si psihopate, au priza la femeile cu oedipul fracturat

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nemora
e clar ca persoanele de genul lui, sictirite si psihopate, au priza la femeile cu oedipul fracturat

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

hai ca ne-ai dat pe spate...ai citit si freudtot respectul
si nu ma face cu nervi ca schimb acum titlul subiectului
da,se pare ca il iubim suficient cat sa il aparam mereu deshi sunt aici pe forum cateva persoane care vaneaza orice subiect ca sa mai spuna cate o vorba urata despre el,il iubim pentru ca s-a purtat exemplar cu noi. de fapt asta cred ca va scoate din minti.oare nu v-a placut pe voi???pentru ca nu vad alt motiv suficient de serios ca sa faci pshihopat si sictirit un om care te-a ajutat sa faci un copil. sau poate 9 luni(de fapt mult mai mult) a fost bun si brusc in cateva ore de travliu ai avut o revelatie si ti-ai dat seama cat de josnic este?!
hai ca mi-am pus mintea cu tine aiurea si tu ai obtinut ce ai vrut,un pic de scandal in jurul acestui nume.
gata! inchei subiectul ca nu am chef sa iti dau apa la moara.

Mergi la inceput

cata - asa zic si eu, ca e mai ushor cu baietii dar e frumos si pereche mai ales ca eu am senzatia ca fetele sunt mai cuminti.mai aveti un pic si aflati...sa ne anunti si pe noi

madau - multumim multsi voua sa va traiasca printesa,sa fie sanatoasa si norocoasa. pe cand o surioara sau fratior?

Mergi la inceput