dr. TUTUNARU cap.(28)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanima_i2002

Vad ca subiectul acesta a cam fost abandonat.
M-ar interesa si pe mine cum mai este pe la cabinetul domnului doctor. Nu am ami fost de mai bine de un an si jumatate la dansul, am preferat sa merg in Pitesti la controale periodice si analize , insa as vrea sa ajung pentru niste probleme mai serioase tot la dansul. Imi este insa urat de aglomeratia de la usa cabinetului, de aceea as vrea sa cunosc cum mai sta treaba pe acolo, daca s-a mai schimbat ceva, in bine.
M-ar interesa de asemena daca stie cineva de fostul lui rezident: dr Alexandru Bogdan pe unde lucreaza la vreo clinica, m-as orienta catre el ptr un consult mai lejer.
Sper ca pacientele dansului mai sunt inca pe forum.
Pupici.

Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) si Miruna (1 febr 2009)

Este la Regina Maria, uite aici http://www.reginamaria.ro/ro/spitale/medic/bogdan-alexandru

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Madau, ce mai faceti, ce face Mirunica? Va pregatiti pt scoala anul viitor, nu? Prin 2007, cand mi se apropia sorocul, iti citeam povestea nasterii....
N-am stiut de Alexandru Bodgan ca-i la Regina Maria... Mai e si in Elias? Eu l-am prins la ambele nasteri si l=am cam zapacit de cap. Dar omul, calm fiind, nu mi-a purtat pica

Miha, sarcina usoara! Da, te inteleg, e mai greu cu deplasarile la cabinet, daca nu esti din Buc. Bafta multa!

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madau

Este la Regina Maria, uite aici http://www.reginamaria.ro/ro/spitale/medic/bogdan-alexandru

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

mada, multumesc de informatie. ma tenteaza opinia unui medic care a lucrat foarte bine cu tutunaru si care a invatat ce este mai bun de la el.
Momentan sunt intr-o perioada super aglomerata dar iau in calcul si un drum la bucuresti special pentru problemele mele de sanatate.
Monica, copii sunt bine, multumesc la fel, cresc frumos si ca orice frati se cearta si se pocnesc toata ziua si eu ca orice mama am capiat urland la ei si despartindu-i si impacandu-i. Tu cum te descurci cu doua fetite asa de mici si apropiate ca varsta?
Mihaela, sa ai parte de sarcina usoara si nastere fara probleme. Decizia ta de a merge tot la Tutu a fost si a mea la momentul respectiv, desi nu imi placea ca trebuia sa astept pe la usa nu am avut incredere in nici un alt doctor, pe sarcina a fost cel care mi-a rezolvat problemele si am facut cea mai buna alegere.
Daca as sti ca merg la cabinet si intr-o ora intru, ma tenteaza sa merg tot la Tutu, dar experienta controalelor din sarcina cand stateam si cate 4-5 ore cateodata (daca se intampla sa aibe si nasteri) ma sperie, asa ca o sa aleg o varianta mai comoda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

4-5 ore nu am asteptat niciodata la el...
cel mai mult am asteptat vreo 2 ore si jumatate
ce sa zic, oi fi avut eu noroc, nu stiu
Intr-adevar daca are cate o nastere, se mai lungeste asteptarea

Ma intrebai de copii, cum ma descurc... ce sa zic, a fost tare greu la inceput, e diferenta de doar 1 an si 4 luni intre ele.. am stat in CIC cu amandoua, pana mi-a expirat perioada... si a fost grrrreu, nu am mai avut timp de nimic... Nu am avut ajutor permanent, parintii mei mai treceau si m-a mai ajutat mama cu mancarea pt ele cand putea si era mare lucru pt mine.
Acum fete au crescut, merg gradinita (cea mare a inceput anul trecut, cea mica de anul asta) si eu practic am intrat intr-o etapa noua, m-am reapucat de serviciu, lucrez, si mi-a prins tare binie ca si stare de spirit. Si dupa amiaza/seara, dupa gradi, le petrec cu fetele.
In rest, fetele se inteleg, se joaca impreuna, vorbesc, insa se si cearta din te miri ce... uneori intervin, daca degenereaza conflictul, daca nu, le mai las si pe ele sa se descurce...
Casa arata ca si cum au navalit barbarii, jucarii peste tot... ma mai apuca si pe mine sa mai fac ordine la jucarii, le mai sortez pe caprarii, mai arunc ce s-a mai stricat, sau chestii incomplete, le aranjez frumos, si in 2 h e dezastru

Bafta multa, sanatate

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput