dr. TUTUNARU cap.(28)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Catalina , acum am avut si eu timp , de am reusit sa-ti citesc povestea nasterii si sa-l vad si pe micutul tau in poze ! Povestea m-a impresionat f tare ...iar baiatul tau ...are un chip de inger ! E dulce rau ! Am vazut f multe din poze , inca de la primele lui zile .
Daca fac si-o fata ....pe-al tau il vreau de ginere !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Felicitari noilor bebelusi..am citit cateva povesti frumoase tare...
Am o intrebare pentru toate pacientele vechi/noi...a ramas cineva gravida fiind deja diagnosticata cu diabet? Daca da, as fi recunoscatoare pentru detalii - analize, posibile complicatii, cum a decurs nasterea, daca exista recomandari de cezariana sau dimpotriva, de nastere naturala...orice credeti caar fi util.
Multumesc fff mult.
Magda

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaconda2

Catalina , acum am avut si eu timp , de am reusit sa-ti citesc povestea nasterii si sa-l vad si pe micutul tau in poze ! Povestea m-a impresionat f tare ...iar baiatul tau ...are un chip de inger ! E dulce rau ! Am vazut f multe din poze , inca de la primele lui zile .
Daca fac si-o fata ....pe-al tau il vreau de ginere !

www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poze

Iti multumesc pt cuvintele frumoase
ok, tu fa o fata si mai vorbim, caci tot baiat am in burtica
Daca o sa-ti placa mai mult?

magghyc - imi pare rau, nu cunosc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Mai vreau si eu noutati de la cabinet. Cand va fi plecat, daca mai e aglomerat, eu sper sapt viitoare sa ajung.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

mayaione, si eu vreau sa stiu....am vb ieri cu dr, pt saptamana viitoare, deci cred ca nu va fi plecat; insa vreau sa vb cu asistenta pt o programare (ieri nu era la cabinet) pt vinerea aceasta daca se poate;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

heiii tutunici

nu prea am mai avut timp de cand s-a nascut printesica sa mai bantui pe forum dar acu' a luat-o tati sa o culce si mami isi face de cap
noi suntem bine,crestem mari:avem deja 3 lunite (pe 13Nov),am trecut de un vaccin,de o raceala usoara,ne-m obisnuit in noul format sunt si acum momente cand nu-mi vine sa cred ca o am langa mine este minunat vorbeste toata ziulica pe limba ei bebeluseasca,isi tine capul bine inca de la inceput,se intoarce de pe burtica pe spate,tine si jucarele in manute pt putin timp,papam laptic de la mami in continuare si o sa incepem diversificarea de pe la 6 luni
nasterea a fost mai usoara decat ma asteptam si ma bucur ca am ales Elias-ul pana la urma;totul a decurs fara probleme si in 2 zile am fost acasa Dr T a fost foarte cooperant, nu m-a lasat sa ma chinui prea mult cu toate ca l-am sunat devreme (5dimineata)si era ziua libera a dansului cezariana a decurs bine fara complicatii dureri dp am avut ~ 2 sapt,dar deja am uitat
acum sa-mi fac timp sa scriu si eu povestea nasterii

Vally de Aici 13.08.2009

Pozici

Mergi la inceput

sa-ti traiasca frumusetea Vally
Ma bucur ca ai fost multumita de Elias.

Tu stai cumva prin Buc Noi? Am recunsocut pozele cu parcul Balcescu

Mergi la inceput

eu pe 30.11 am programare la cabinet

Vally, eu cand am nascut prima data, am avut norocul ca dl doctor sa fie de garda.
Tu spui ca era in ziua libera. A venit la maternitate???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

Cata multumim pt aprecieri
da,stau in Bucuresti - Bucurestii Noi tu?
si da a venit dr T la spital! a ajuns la putin timp dp mine m-a ajutat f mult ca l-am vazut acolo asa repede

Vally de Gloria Adelina 13.08.2009

Votati Gloriuta ochioasa aici
Pozici Gloriuta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vally

Cata multumim pt aprecieri
da,stau in Bucuresti - Bucurestii Noi tu?
si da a venit dr T la spital! a ajuns la putin timp dp mine m-a ajutat f mult ca l-am vazut acolo asa repede

Vally de Gloria Adelina 13.08.2009

Votati Gloriuta ochioasa aici
Pozici Gloriuta

eu stau in Pajura, dar m-am nascut si am copilarit in Buc. Noi
Ma gandeam ca poate ne cunoastem si nu stim

Mergi la inceput