dr. TUTUNARU cap.(28)
Raspunsuri - Pagina 14
mayaione spune:
Maine va duceti vreuna la cabinet, am auzit ca nu ar mai avea in fiecare zi, stiti ceva? Eu parca sunt urmarita de ghinion sa nu ajung la el, de cate ori va intreb imi vine menstruatia. Acum intreb pentru o prietena, vrea maine sa se duca.
Mada28 spune:
Fetelor care ati nascut recent cu Tutunaru am si eu ceva intrebari:
- stiti ceva de fostele rezerve CMU de la Elias. Am inteles ca nu mai sunt ale CMU dar se inchiriaza cu 150Euro/noapte.Stiti cumva cum se procedeaza sa stai intr-una? Eu am mai nascut acum 2 ani la Elias tot cu Tutu, am stat intr-o rezerva cu 2 paturi ca rezervele cmu erau ocupate. Nu a fost rau dar noaptea nu puteam dormi iar colega de camera nu suporta lumina aprinsa si nici macar sa citesc nu puteam.Plus ca erau gandaci care misunau doar noapte. Ca sa nu mai zic de conditiile la baia de pe hol.
- Cum ati procedat cu recoltarea de celule stem? L-ati anuntat pe Tutu inainte. El ce parere mai are. Acum 2 ani nu era f convins.
Va multumesc
As putea sa-l intreb si pe el dar stiti ce repede merge consultatia si sincer intrebarile pe care apuc sunt legate de sarcina
Mada 28 mami de Luca (26.09.2007) si bb2 27+
babytza spune:
Fetelor am si eu o intrebare : cat costa monitorizarile in perioada de ovulatie ? Am o prietena care ar vrea sa mearga la dr T si as vrea sa stiu cat costa. Si un numar de telefon pentru programare ar fi excelent Va multumesc
Babytza si puiiValentina David
aris26 spune:
era 200lei pana nu de mult o monitorizare(adica din ziua 10 pana la confirmarea ovulatiei)
tel: 0720099299-Ramona
sa ii spuna exact pt ce vine si cand o sa pice ziua 10.
dar de saptamana viitoare, deocamdata nu este
gashca
Citat: |
citat din mesajul lui babytza Fetelor am si eu o intrebare : cat costa monitorizarile in perioada de ovulatie ? Am o prietena care ar vrea sa mearga la dr T si as vrea sa stiu cat costa. Si un numar de telefon pentru programare ar fi excelent Va multumesc Babytza si puiiValentina David |
25 martie 2009
aris26 spune:
pentru rezerve, daca nashti programat atunci vorbeste cu T din timp, sau poate o prinzi pe Ioana, daca nu, atunci trebuie sa te descurci la fatza locului...cum iti e norocul.
despre celule stem, iti pot spune ca nici acum 10 luni nu era mai convins. eu eram la fel de putin convinsa ca si el asa ca nu am recoltat, dar nu e nevoie de anuntz prealabil, oricum in timpul nashterii te intreaba daca recoltezi sau nu. daca ai trusa la tine doar o inmanezi moasei.
sarcina ushoara in continuare
Citat: |
citat din mesajul lui Mada28 Fetelor care ati nascut recent cu Tutunaru am si eu ceva intrebari: - stiti ceva de fostele rezerve CMU de la Elias. Am inteles ca nu mai sunt ale CMU dar se inchiriaza cu 150Euro/noapte.Stiti cumva cum se procedeaza sa stai intr-una? Eu am mai nascut acum 2 ani la Elias tot cu Tutu, am stat intr-o rezerva cu 2 paturi ca rezervele cmu erau ocupate. Nu a fost rau dar noaptea nu puteam dormi iar colega de camera nu suporta lumina aprinsa si nici macar sa citesc nu puteam.Plus ca erau gandaci care misunau doar noapte. Ca sa nu mai zic de conditiile la baia de pe hol. - Cum ati procedat cu recoltarea de celule stem? L-ati anuntat pe Tutu inainte. El ce parere mai are. Acum 2 ani nu era f convins. Va multumesc As putea sa-l intreb si pe el dar stiti ce repede merge consultatia si sincer intrebarile pe care apuc sunt legate de sarcina Mada 28 mami de Luca (26.09.2007) si bb2 27+ |
25 martie 2009
sibip spune:
Am fost la eco de 14 saptamini la Iosup, dar am uitat sa intreb: trebuie sa merg la triplu test? Merge toata lumea sau numai daca exista o recomandare speciala?
Eu am mai nascut in 2005 si 2007, si pe atunci.. mergea toata lumea :)
Apoi, cind tre sa mai trec pe la Tutu? Ca am pierdut firul.
Merci
anaconda2 spune:
E recomandat de facut ! Regula este ca la ecografia de 12-14 sapt sa se faca si triplul test , eventual in aceeasi zi sau a doua . Apoi se merge cu rezultatul la T . Eu asa am facut , asa mi-a zis .
aris26 spune:
pai ordinea la mine a fost asa:
eco la Iosup, apoi direct in cabinet la Tutu pt verificare si el te trimite le triplu test, iti explica si unde anume. cu rezultatul la triplu test ori te duci la el, ori il suni si ii spui ce a iesit.
triplu test se face in aceeasi zi sau maxim a doua zi dupa morfofetala, pt ca se coreleaza valorile din sange cu masuratorile ecografice.
sarcina ushoara in continuare
anaconda - ce mai faceti? cum va merge?
25 martie 2009
anaconda2 spune:
Facem f bine Aris , voi...?
E un mancacios , papa tot , nu refuza nik ! Ai vazut pozele recente ?