Sezatoarea canadiana (144)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ange, asa deci. Bravo tie! Sa te aprobe astia cu ce vrei tu! Eu asa vreau, sa-mi iau 4 ca sa ajung in stagiu anul viitor. Am doua solutii: ori imi iau un servici si ma intind cu facultatea - dar stii tu, ce spuneam mai sus, casa, padurea acum, nu cind cresc copiii mari, ori iau tot ce mi-a mai ramas in afara de stagiu la anul si termin cind termina si Octav si sintem liberi in alegerea unui loc de trait mai departe fara sa fim legati de orase, de facultati adica. Acum, daca gasesc un contract de citeva ore dimineata, pot sa ma duc si la munca, pentru experienta, ca toti trei copiii vor fi dimineata la scoala si gradinita, dar nu stiu cind imi va ramine timp sa invat... Vad eu, dar m-am inscris cind a fost perioada de inscriere ca sa prind loc, pot sa mai schimb in toamna, am o perioada anume la dispozitie...

Mimitete, pai, asta este! Noile meserii alese sint pe gustul nostru si nu ne leaga neaparat de un oras mare, numai ca scoala dureaza si sintem cam legati pe moment de Montreal. Dar le terminam noi si posturi, poate mai modeste un pic daca e oraselul mai mic, sint cam peste tot. Acum, ce-i drept, era mai bine daca aveam altele si mai direct legate de viata la tara... dar, na, nu le poti avea pe toate.

Deci ai fost acolo, la Sutton! Iti place? Pe mine m-a impresionat rau Suttonul, am fost si toamna si era padurea absolut superba. Tudora era micuta, de citeva luni cind am fost si nu am urcat pina sus, Octav si cu prietenii cu care am fost au urcat pina la Refugiu... In ultimele duminici am luat muntii la rind si peste doua saptamini ajungem din nou la Sutton, dar de data asta urcam toti, si eu cu copiii. Dar chiar daca nu am ajuns in virf, atit de mult mi-au placut casele alea de pe acolo, rasfirate si asa, mai de tara... Si apoi am coborit spre lacul Magog parca ii zice, atita calm, atita liniste... Ce mai, frumos rau! Din tot ce am vazut pina acum din Quebec, este locul unde mi-ar placea sa traiesc, dar sint sigura ca mai sint si alte locuri la fel de frumoase.

Daiopri, cind ma intorc cu copiii de pe unde sint, citesc si revin. Pina atunci te si iti doresc sanatate!

Donia, ce frumos ar fi! Si seara sa ne bem ceaiurile sau paharul de vin de dupa cina, la tine, ori la mine, pe ceardac, in apus de soare, cu dealul/padurea/muntele/lacul in fata! Iar copiii sa se bata pe cauciucul legat de copac... Acum, daca merg mai departe, am putea sa o chemam si pe Maru si sa mincam seminte si covrigi... Si mai departe? Fiecare cu laptopul ei si scriem pe DC!

HS la mine ar face Octav, ca pe el nu-l prinzi nici la vie, nici la pamint. Dar la vin e primul!

Ah, legat de vacante, m-am uitat pe site-ul pus de Cge, frumos si acolo! Si noi avem cite ceva in plan dupa ce termin scoala, adica dupa 8 iulie. Vrem sa mergem in expeditie pe muntii din Vermont si apoi cu cortul vreo patru zile in Parc National Mauricie... a fost cineva pe unde zic!?!

Imi place, s-a inviorat atmosfera! Plec sa-mi culeg plodutzele!

Ah, stai ca nu plec. La voi in scolile copiilor, sint clase alternative pe linga cele obisnuite? Revin cu detalii, ca sa stiti de ce intreb!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caro spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

daca tot vorbiti de promuri, si Andrei are promul de sf de clasa a 8-a!
Am primit lista de la scoala asa da si asa nu!
la asa nu:
nu limuzina
nu tux inchiriat ori mai rau cumparat
si mai multe...

acu eu unde imbrac stalpul asta de cupchil, inalt de nu se poate si slab ca un tar? are nevoie de pantaloni 28/32! sugestii? incercat sears, incercat the bay, incercat offf nici eu nu mai stiu ce...

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

pentru tzaru' tau de copil inalt incearca: Tristan, H&M si Zara. Toate trei in Eaton's centre, da o fuga in pauza de pranz, ca nu-i departe de tine. La primele 2 precis gasesti pantaloni 28,29, 30, ca de acolo i-am gasit si eu lui fiu-meu cel mare (tot inalt si tot tzar). Si felicitari pentru baiet asa mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

sarut mana caro! Ma duc sa il provoc pe Glen, poate merge cu mine marti o fuga prin Eaton. Ca luni si vineri ma spinnesc!

Citat:
citat din mesajul lui caro

Citat:
citat din mesajul lui maru

daca tot vorbiti de promuri, si Andrei are promul de sf de clasa a 8-a!
Am primit lista de la scoala asa da si asa nu!
la asa nu:
nu limuzina
nu tux inchiriat ori mai rau cumparat
si mai multe...

acu eu unde imbrac stalpul asta de cupchil, inalt de nu se poate si slab ca un tar? are nevoie de pantaloni 28/32! sugestii? incercat sears, incercat the bay, incercat offf nici eu nu mai stiu ce...

pentru tzaru' tau de copil inalt incearca: Tristan, H&M si Zara. Toate trei in Eaton's centre, da o fuga in pauza de pranz, ca nu-i departe de tine. La primele 2 precis gasesti pantaloni 28,29, 30, ca de acolo i-am gasit si eu lui fiu-meu cel mare (tot inalt si tot tzar). Si felicitari pentru baiet asa mare!

Mama mandra de Dan Andrei (24/03/1996) si Thomas Adrian (18/01/2004)
http://community.webshots.com/user/lidia67

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Ce fain cu prom-urile astea…eu tocmai ma primit poze de la intalnirea de 11 ani de la terminarea facultatii ..( ca nu s-au putut organiza ca lumea la 10 ani si am sarbatorit 11 )…apai ce amintiri mi-au trezit, ce emotii, mi-as fi dorit sa zbor pana acolo pt cateva ore ..imi amintesc cu ce eram eu imbracata : intr-un costum mulat ( dar mulat , de sus pana jos ) cu imprimeu imitatie de leopard sau tigru, ce era …hahaha…..ce atatea rochii…

Simi, am citit ca te plangeai de papadii….care aveti multe , multe…nu va mai rupeti mainile degeaba ….ca nu mere si pace..decat daca vreti bataturi cu orice pretz …fara tratament nu se duc, mai ales daca mai sunt si viermi albi …cel mai bine e sa puneti intr-una pamant si seminte, peste gazon, sa il faceti cat mai des posibil…atunci nu mai apar balarii…dar trebuie pus cu nemiluita ..

Stiu despre ce covrigi vorbiti, dar nu-s chiar asa ca aia din tara…in primul rand ca ii fac prea grosi …dar in fine, mai bine decat deloc.

Carmen, deci tu ai fost din categoria : nu-ne-prea-lipseste-nimic-am-auzit-ca-e-misto-acolo-avem-la-ce-ne-intoarce.., ca viitor mai bun pt copil toti vrem…de-aia v-a fost usor sa va intoarceti si bine ati facut !!

Donia, ce mai face ginerica ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Haideti la noul capitol 145.

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput