Sezatoarea canadiana (144)
Raspunsuri - Pagina 19
Podeanu spune:
Nelia si Carmen ca m-ati lamurit si ca nu v-am deranjat cu intrebarile mele mai directe.
Chiar asa, ca aduse Diana vorba, pe noi ne citeste vreun moderator pe aici? (in afara de Try, cind avea functia si participa la discutie) sau suntem tare cuminti si ei nu intervin niciodata aici?
ange spune:
bey colegelor!ce va picara pe mine?ange in sus ange in jos
de la un simplu cuvant ati facut o intreaga istorie
si da! care-i problema? asa cred eu ca unii se prefac ca le este bine in Canada.Ce sa va spun! voi chiar nu cunosteti astfel de oameni?!ma indoiesc...
Roxana,fain.ce norocoasa esti!sejur placut.inca nu am vazut pozele dar am sa o fac imediat.
maru,la magazinele romanesti gasesti seminte din alea negre cum vindeau tzigancile cu paharelul in fata stadioanelor
monicutza,mama vine cu ciomul si nu sta mult.putin peste o luna.dar de ce nu o vizita!?ne organizam pe p.m. stai intai sa o vad intai in prag.
nelia,merci.am rezolvat-o cu UQAM-ul.
asta seara imi schimb contuarele la bucatarie.am niste emotii ca daca nu ies drepte,daca nu sunt asa cum mi-am imaginat eu,daca,daca...
mimitete,ce rochie si ce bal? bal la primara?
carmen,mai zi.mie-mi place de mor cum povestesti.
simona,si fimea se va distra saptamana viitoare cu testul ministerului.Dar lamureste-ma si pe mine,ce e cu testul asta?Maia nu a inteles nimic din ceea ce le-a explicat la scoala.Se da numai la clasa a 4-a sau de la a 4-a in sus.Pana acum nici nu am auzit de asa ceva.
katrinel,ma bucur ca esti bine si ca te-am zarit.pupici.
monicutza_bb spune:
Dana este o singura cale de a afla cu siguranta... hai sa ne luam noi doua la paruiala si sa vedem daca sare cineva. Neah... imi esti prea draga sa ma cert cu tine, chiar si ca experiment .
Acum serios vorbind, probabil ca nu citesc chiar tot, ca ar fi prea mult, dar jignirile si ofensele (daca apar) sar imediat in evidenta si atunci intervin
nelia spune:
Ange, adica vom fi colege de facultate din toamna? La ce te-ai inscris, daca nu-s indiscreta... si cred ca sint, iti dau voie sa nu raspunzi daca nu vrei. Eu voi avea cursuri in fiecare seara, de luni pina joi, poate ne salutam in pauze.
ange spune:
nelia,de ce sa fi indiscreta?nu am nimic de ascuns ca doar nu m-am inscris la NASA
Continui bac-ul in educatie.Mi-a ramas un certificat jumate si parca-i pacat sa abandonez la jumatatea drumului.Numai ca eu imi iau cursurile aici la Laval.Un singur curs o sa am miercurea sau martea la Mtl.Poate ne zarim.Stai sa primesc aprobarea sa vad incotro ma intrept.Am facut o cerere speciala(pt bacu-ul din certificate dar cu un certificat care nu face parte din lista cele aprobate) intelegi tu te tin la curent
reeditez,
nelia,4 cursuri si 3 copii?!!! vai Doamne!
pucku,nu stiu daca ai citit dar l-am lasat pe Pufy fara mostenitori.Ai avut dreptate ca sunt si cabinete pe bani mai putini.
mimitete spune:
ange, balul de sfirsitul scolii primare, un fel de prom dar la aia mici, oops, ca ei numai mici nu se cred... numa' limo le lipseste. Inca nu mi-a cerut s-o duc la coafor, acum duce munca de lamurire cu tat'su s-o lase sa-si intinda parul cu fierul ca i l-a ascuns deoarece ea are un par ondulat natural si evident ea il vrea intins . Eu sint precum Elvetia,neutra ca si eu vroiam par intins (si mai vreau) asa ca nu prea pot sa fac pe lupul moralist.
Dar nu au un bal, au doua, unul organizat de scoala in cadrul scolii si altul organizat de niste parinti in Vieux Port. Pai te poti duce imbracata la fel la cele doua baluri desi se tin in aceeasi zi la citeva ore distanta?
Nelia, nu e cu nimic diferit sa-ti doresti casa la tara fata de oras, numai ca atunci cind iti alegi scoala te gindesti si la cit de aproape e de servici (ca nu are sens sa filozofam pt cazurile in care nu ai nevoie sa muncesti ca ai venituri din alta parte), de o scoala buna, de gradinita,etc. Pai e esimplu daca esti doctorul satului, profesorul, farmacistul,etc, dar daca de acolo trebuie sa bati drum serios catre un centru urban pt ca acolo iti gasesti de lucru, zic eu ca e mai putin pitoresc dar pe unii nu-i deranjeaza sau mai bine zis e un compromis pe care il fac pt ca avantajele sint mult mai mari.
BTW, padurea aia de la Sutton are un mare dezavantaj, copacii aia nu stiu sa se dea la o parte din fata skiorilor
maru spune:
sarut mana de idei cu semintele. Sansa mea e la trocul cu mQQm, ca noi la tara nu avem decat un polonez si doi italieni. Nici macar un neamt nu avem. Dar avem Oktoberfest
maru spune:
daca tot vorbiti de promuri, si Andrei are promul de sf de clasa a 8-a!
Am primit lista de la scoala asa da si asa nu!
la asa nu:
nu limuzina
nu tux inchiriat ori mai rau cumparat
si mai multe...
acu eu unde imbrac stalpul asta de cupchil, inalt de nu se poate si slab ca un tar? are nevoie de pantaloni 28/32! sugestii? incercat sears, incercat the bay, incercat offf nici eu nu mai stiu ce...
Donia spune:
Mai oameni m-ati innebunit cu promurile! (a se citi speriat! ca eu numai pentru repetitia, repet REPETITIA pentru recitalul de la irish dancind am alergat de mi-a iesit sufletul!)
Pai asa ma bate gandul de un home schooling! Ce zici nelia, ne dam intalnire intr-o padure, la jumatea drumului... ba mai bine veniti voi aici ca e tara viilor, barbatii sapa via, noi facem HS...
Asaaaaa... nu mai stiu ce vroiam sa zic, ca ati scris fulgerator! Doar ca am ras de n-am mai putut la faza cu Pamela si calul scrisa de miki, eu tin minte ca acum cum s-a intamplat, s-a speriat calul de un sarpe cu clopotei care se afla pe partea dreapta a drumului, cum mergea Pamela calare, iar Bobby a gasit-o cand isi conducea masina rosie decapotabila catre casa... sau era masina Pamelei? Ma rog... pe-acolo...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Daiopri spune:
Salutare, salutare.
am revenit pe ecrane
Mare distractie am avut ca am cules si eu stomach flu-ul dupa "vouiton":))
Vai de ... mine, greu tare. Si exact ce nu imi trebuia.
Acuma parca am doar raceala, ca tusesc si ma smiorcai
Deja ma simt brand new doar cu atat. detalii despre restul la subiectul celalalt.
Lasa ca nu se cearta nimeni aici, si daca da rezolvam noi:))
Si eu i-am zis lui sora-mea sa imi aduca covrigi:) Si kaiser
Carmen imi pare bine ca va este bine acolo.
Si sotul meu zicea daca nu vreau sa mergem la o casuta in padure:)))
Ana, cum mai esti cu durerea? Ai rezolvat cu dr?
Aveti grija de voi.