Sezatoarea canadiana (144)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Multumesc pentru urari si aprecieri la adresa pozelor.

Inacanada2005, ai dreptate, nu erau cu Ploiestiul deloc dar am remediat greseala si, cu dedicatie speciala pentru tine, am adaugat cateva si am pus si titluri ca sa stiti despre ce e vorba.

O saptamana insorita!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

'neata asa, rapid, la o !

Am vazut poze frumoaseee! Roxana, foarte frumos acolo unde stai acum, genul ala de stradute sint preferatele noastre. Sa faci poze multe, sa ne mai clatim si noi ochii cu locuri frumoase!

Daisy, spune-mi ca nu tu ai facut toate pozele alea! Pentru ca daca tu le-ai facut, atunci meriti felicitari, sint absolut superbe! Am vazut ca stii si AdobePhotoshop, cred ca te-ai chinuit ceva sa lasi buzele alea rosii... Si alea cu mina mica in mina mare, mai ales cea sepia... si mai este una, cu tine sau alta fata pe banca... Ce mai, superbe! Dar lasa, ca si protagonistele nu-s mai prejos, e o scumpa fetita ta si ai prins-o in niste ipostaze care cred ca o caracterizeaza tare bine! Ca sa nu mai vorbim de peisaje...

Nu prea stiu cum vine relieful pe acolo (in Alberta parca spuneai ca stai, nu?) si acum nu am timp sa ma uit... dar as vrea sa stiu: muntii aia din poze sint fotografiati in vacanta sau stai linga ei!?! Sint atit de frumosi, si inalti, si albi... ca tot vorbeati despre ce ne lipseste din Romania!

OlgaT, nu am apucat sa te sun, iar acum astept sa se faca o ora decenta.

Ina, ce frumos ai povestit! Cred ca e minunat sa fii mamica de puiut mic si de domnisoara in toata regula! Bafta multa, sa fie o petrecere reusita, cu o tinuta si mai si, sa faci poze sa o vedem si noi pe printesa. Sa aiba o vacanta de vis si sa nu te gindesi prea mult unde este si ce face... Si felicitari pentru acceptarea la facultati. Dar acolo la voi nu e cu colegiu intii si apoi facultate? Aici asa este, mai ales la medicina. Fata ta vrea chiar medic sa fie sau altceva in domeniu?

Monicutza, ce frumos povesti tu acolo! Mame, bunici... Sper sa va intelegeti bine pina cind pleaca. Ma bucur pentru tine, pentru voi!

Noi sintem bine, doar ca eu sint tare-tare ocupata.
Monicutza, eu am predat doar temele la engleza (eu am doua cursuri si la amindoua am avut teme), test am astazi si simbata. Dar nu am avut inca timp sa pun mina ca lumea pe engleza, ca eu inca sint in sesiunea de iarna de la UQAM. Am avut ieri tema de predat si examen la psihologie sociala! Si joi am inca un examen, iar joia viitoare de predat o tema mare si grea... si gata!

Dar cel de ieri a fost cel mai greu examen pe care l-am dat pina acum! Ma simt testata psihologic, nu pedagogic! Nu stiu ce am facut, dar atit de mult am citit pentru examenul asta... si s-ar putea sa fie o nota mica in comparatie cu efortul depus. Dar daca va fi asa, nu e din nestiinta, ci din faptul ca nu am mintea organizata, ca nu citesc in alta limba printre rinduri... ca nu inteleg o gramada de lucruri asa cum ar trebui dintr-o asemenea disciplina. Dar nu conteaza nota, numai sa-l trec, ca la mine e optional...
Ohhh, am invatat in schimb atitea lucruri la cursul asta!!! E cel mai frumos curs pe care l-am avut pina acum, l-a intrecut si pe cel de religie din vara trecuta. Superb! Am aflat o gramada de chestii psihologice fine (ciudata fiinta si omul asta, mai ales cind e in grup!), despre trucuri si experimente psihologice interesante... ce mai, o meserie absolut superba!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daisy spune:

Dupa cum vedeti, incerc sa postez cat mai des, sa recuperez timpul pierdut:)
Nelia - fotograful este sotul nu eu, fac si eu poze dar nu asa elaborate, doar point and shut si da, ai dreptate, el este destul de talentat, adica a ridicat fotografia la ceva mult mai mult decat un simplu hobby...Nu ma intreba cat costa, insa...
Muntii sunt din apropiere, adica se vad din Calgary dar sunt la cel putin 1/2 h de ora de mers cu masina...nu e mult dar sa stii ca nu ii simt asa de calzi si primitori ca pe cei de acasa, sunt mai reci si mai semeti, ceva te tine departe, impun respect Rockies astia:)

Vreau si eu sa vad poze din Ro, poate cineva sa-mi dea si mie contul comun?
va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacanada2005 spune:

Pitilache...merci pentru "dedicatie"
Nelia,da, Sinzi face intai un colegiu, dar colegiul e in cadrul universitatii. Se numeste ca face undergraduate( 4 ani), in urma caruia obtine o diploma de Bachelor in Science. Si acest colegiu (Victoria College) e in cadrul lui U of T.Dupa asta merge la Medical School ( alti 4 ani) pentru a deveni medic. Si da, ea vrea medicina, respectiv Dentistry sau chirurgie maxilo-faciala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Mai vin si eu pe aici.
Eu sunt in plin proces de decontaminare de calculator. Asa ca am reusit performanta sa reduc totul la 30 minute pe zi. Fata de cele 7-8 ore in timpul scolii. Asta nu inseamna ca va las balta. Imi place de voi in asa hal ca am inceput sa citesc din urma ca sa va cunosc mai bine

Carmen multumesc pentru oferta. I-am gasit la profil adresa dar sincer imi e oarecum jena sa ii scriu pentru un subiect despre care a scris ea acum 5 ani.... E ciudat rau. Ca sa nu zic ca e infricosator ... of tehnica asta......
Sa vad poate imi fac curajul si o sa dau vina pe tine
Eu acum sunt intr-o faza de negatie a operatiei. Am luat niste carti de la biblioteca si ele pun cam mult accent pe inutilitatea si pericolele operatiei.
Dar cum suntem cam disperati nu prea stiu ce sa facem....

Monicutza am vazut ca a venit mamica ta!!! Ce bine pentru tine.Cred ca a fost foarte emotionant sa isi vada nepotii pentru prima data.

Pitilache mi-au placut pozele din Romania. Mi-a batut inima pentru cele din bucuresti. Dar lumea de pe strada si din piete nu prea s-a schimbat prea mult. Ma duc sa le vad si pe celalalte.
Inacanada uau ce emotii!!! Am vazut si eu mai demult un grup de fete care intrau la bal si am fost super impresionata. Veneau in limuzine.....Sanatate la fetita. Am uitat sa spun, dar eu abia saptamana asta am vazut pozele de la ziua ei. Si am ramas impresionata
lauramai tii minte balul nostru????

daisy superbe pozele tale.

Maru
bataita, tot spui ca revii si nu mai revii. Eu stau aici si astept. N-ai mila de noi astia fara nici o ocupatie.
Dairopi sper pisoiul si poseta se simt mai bine.
Neliabafta la examene.

va las, ca sunt in curatenie generala....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

mikiion, eu am revenit tu nu m-ai citit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Simona, am gasit scoala de care vorbeam la telefon.
http://www.northstaracademy.ca/

O pun aici poate mai e si altcineva interesat, deci, scoala secundara, bilingva in Laval.
Am primit pliant acasa, ca e f. aproape de noi.

Din pacate, pretul de 9000$/an ne tine departe de ea.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Sorry maru mi-a facut figuri Google reader-ul , ca nu m-a avizat ca tu ai continuat. Pentru el era un post vechi si nu l-a vazut schimbat. Sorry. Am citit acum. Spor la slabit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Ziua!

Rox... pot sa-ti pun eu tag-urile la pozele cu Brasovul :) Pozele alea cu `probably the best town``, ce-mi vine mie sa exagerez si sa spun `for sure!``... sint chestii legate de adolescenta si prima tinerete, o sa-mi fie dragi pina apoi... Nu-i frumos, ai fost tu pina la Honterus si n-ai ajuns la Saguna... bai, asa ceva NU se face! Objectif turistic curat, mai ales parcul si leaganele de linga statuia lui Porumbescu... Aia ca pe-acolo s-au desfasurat lucruri de mazima importanta precum first kiss si alte bazaconii... mi-ai iscat o mie de amintiri si eu sint in treburi pina peste urechi!

Nu ca m-ar obliga cineva sa le fac... dar e cazuyl, vine tata in doua saptamini si eu nici camera in care o sa stea n-o am amenajata :)

Doamnelor, m-a timpit vremea asta, imi dau demisia si ma duc sa-mi inchiriez comedii, ca altfel imi vin tot felul de idei! Oricum ma bintuie un soi de depresie pre-natala, cred ca am uitat ce mare si rotunda se face burta inainte sa se iteasca bebelina de-acolo, asa ca am tot felul de socuri cum ca blugii luati marimea sapte special pentru perioada de vara (dar nu de gravida) nu ma mai incap bine... Da`mi trece, insa porcaria asta de cer innorat nu ma ajuta deloc!

Daisy, m-am uitat la poze, la inceput pt. ca faceam un check-up daca nu cumva te cunosc, pe urma m-a luat valul si m-am tot uitaaat... Foarte frumos.
De cunoscut, no way!, cred ca erai la gradinita cind terminam eu liceul :)
Oh, by the way, enjoy clasa a doua, ca a treia e un fel de cosmar, face cit un master cu sapte stagii cu tot, specialitatea: Cum sa ramii serena cind 8 ori 7 fac 54 :)

Ana, sarmina de pdf-uri, plus ideea cu muzeul in piscina... deocamdata ma uit asa, minute in sir in albastrul ala si incerc sa fac abstractie de mediul ambiant, poate - poate mi se pare ca-s in vacante pe undeva... macar de-am avea o vara cumsecade!

Monicuta, tare bine iti face s-o ai aici pe mama ta... enjoy la max!

Gata, back to business, ca de trei zile imi tot propun sa pun deoparte caciuli si fulare, desi ma uit pe geam si nu-s asa de sigura...

Pupici,
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Repede, repede, ca tre' sa fug dupa copil, e pierdut prin casa (si ce ma ingrijoreaza e linistea...!)

Frati romano-canadieni, am nevoie de ajutor, de unde cumpar eu apret (starch?)?
Si daca nu il cumpar, cum il fac?

Hai ca am fugit dupa copil intre timp... era in camera sora-sii, cu o agrafa roz in varful capului, jucandu-se la Tinkerbellul de pe DS-ul Roxanei

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput