Sezatoarea canadiana (144)
Raspunsuri - Pagina 10
pitilache spune:
Si tot pe adresa comuna gasiti si cateva poze cu Maastricht-ul facute duminica.
cge spune:
Buna,
De cand cu vremea frumoasa (totusi friguroasa) nu mai apuc sa scriu pe DC de acasa
Repede cu raspunsurile:
1. Ana, am fost la Cayo Guillermo, la hotelul Iberostar Daiquiri.
Il recomand: mancarea f. buna, gogosi proaspete ca la bunica mea la tara, prajite in fata ta, peste, fructe de mare.
Prajituri multe, proaspete, totul facut de ei: checuri, torturi, tarte, inghetata.
Camere mari, f. curate.
Incluse nuci de cocos pe plaja, hidrobiciclete, catamaran, echipament de scufundat etc.
2. Nasuc, noi am emigrat dupa intrarea Ro in UE.
3. Dana, Victor e in perioada fara pieptanat, si numai cu pantaloni lungi si camasi.
Am dus o lunga munca de lamurire ca sa nu mearga in camasa la plaja si inchis la nasturi.
Si i se pune pata pe cate o pereche de pantaloni, camasa, pe care nu le 'tradeaza' nici cand sunt murdare.
Daiopri, cum esti ?
Ce fac baietii, li s-au reparat burticile ?
Carmen, frumos scrii despre Ro.
Noi am incercat sa crestem copiii acolo, si am avut destule experiente, care nu ne motiveaza sa ne gandim cu drag la ea
Mqqm, merci ptr. info cu Zara.
Simona, ce faceti voi fetele ?
La Multi Ani ptr. Radu, scuze ptr. intarziere.
La poze o sa ma uit de acasa.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
mimitete spune:
pitilache, superbe pozele, prinzi perfect atmosfera locului atit la fotografiile din Romania cit si cele de la Masstricht.
monicutza_bb spune:
Oh, dragele mele... este minunat. Baietelul meu este iremediabil atasat (lipit) de bunica lui. Printesa este mai retrasa inca, mai sfioasa, dar azi dimineata a dansat la buni in brate si apoi a pupat-o cu foc .
Mama a ajuns bine, nu a avut nici un fel de probleme (paranoica de mine, numai scenarii urate imi faceam). A imbatranit, s-a consumat mult in ultima perioada cu diverse, a si slabit, arata muncita (si pentru ce, ma intreb eu, sunt singurul lor copil, plecat la zeci de mii de km distanta ). Dar important este ca acum este langa noi, avem 5 luni sa ii intinerim sufletul, sa isi incarce bateriile, sa isi umple inima de iubire. Este ceva minunat, nu pot descrie in cuvinte, cand imi vad copilasii cum o urmaresc pe buni prin casa ca ratustele mici pe mama rata . Simt ca trebuie sa ii intorc toata iubirea si blandetea pe care am primit-o de la ea in copilarie si acum este momentul sa o fac. Imi pare rau doar ca nu este si tata cu noi.
Multumesc mult fetelor, m-au ajutat mult incurajarile voastre ieri. A trecut prea mult timp decand nu ne-am mai vazut (si asta ma durea cel mai tare legat de Romania - Canada, ca restul... prea putin important).
pitilache ma duc acum sa vad pozele. si stagiu placut.
Nelia cum a fost la test la engleza? Si eu l-am avut, am predat si primele mele asignmente, sper sa fie totul corect, ca eram cam obosita cand le-am facut si am bagat viteza
Va pupacesc, mai revin zilele urmatoare cu impresii
simi spune:
Monicutza, m-ai impresionat, ce frumos scrii despre mamica ta! Ii urez si eu sedere cit mai placuta, sa va bucurati de prezenta ei, savurati orice clipa!
Pitilache, superbe poze! Era sa zic vacanta placuta! STAGIU placut!
Ange, nici eu nu suspin dupa Romania! Doar am plecat de buna voie, nu m-a dat nimeni afara de-acolo! Asa ca, asta e. Imi lipsesc anumite lucruri (putine, ce-i drept), dar casa mea e aici. Iubesc Romania, dar ador Canada! Sa nu mai vorbim de Quebec, de unde n-as putea pleca in veci! Ador accentul! Fait que...c'est la vie! Moi je reste, c'est décidé!
Smile,tomorrow could be worse!
maru spune:
ange, mie imi lipsesc covrigii si semintele alea de floarea soarelui negre! Mor de dorul lor!
Dar nu sunt un motiv suficient sa ma intorc. Cel putin nu acum!
columbiana spune:
Roxana, multumim pentru poze ; enjoy vara europeana pentru ca aici nu-i cazul; cred ca transform piscina in muzeu(sau acvariu- ca tot mor pestii in acvariul din casa:))
nu stiu cum vine asta cu cine se preface ca nu-i lipseste Romania, dar nici nu-s curioasa sa aflu; mie-mi lipseste familia;
inacanada2005 spune:
Of Pitilache...ziceam ca nu-mi lipseste nimic din Ro...dar cand am vazut pietele cu legume in poze...mi-am dat seama ce dor mi-e de branza telemea de oaie proaspata (din aia din care inca se scurgea zer) , de covrigii aia pe sfoara, de pateurile calde, de loboda, de urzici, de rosiile mari si carnoase si de prajitura "ora 12". N-am recunoscut nici o poza din Ploiesti (de acolo sunt eu). Oricum...merci pentru poze...
Eu am citit pe sarite din urma, asa ca adresez un mesaj general de LA multi ani, pentru cine serbeaza ziua in perioada asta. Thea a fost bolnava toata saptamana trecuta: ziua ok dar noaptea cu 39,5-39,8 grade, temperatura care n-a cedat sub nici o forma la Tylenol ci la...Ospen...noroc , ca am avut adus din Ro. E prima data, in 3 ani, cand ii dau antibiotic, dar...dupa 2 doze nu a mai facut febra deloc iar acum e ok...mai slaba dar...se reface ea.
Iar zilele astea sunt ocupata tare ca Sinzi are Prom-ul joi...nici nu va ganditi ce va asteapta Ce pregatiri cu toalete, machiaje, si alte cele. Azi toata ziua am umblat dupa o banda adeziva care sa se lipeasca de piele si de rochie ca sa nu-i cada rochia cativa milimetrii fata de pozitia dorita.... Noroc ca...am gasit. Maine ma asteapta incercari de coafuri si de machiaje. iar joi sunt pe post de fotograf. Ma duc dupa ea ca fac poze intr-o anumita locatie si vrea neaparat sa fac EU poze pentru ea, chit ca mai fac si cu fotograf profesionist. Liste peste liste pentru bagaje ca dupa Prom pleaca la Wasaga Beach pana duminica...isi ia si perna si pilota cu ea...
Dar...ii fac poftele ca e copil bun. A primit oferte la universitati si de la Western si de la U of T si de la Brock. Toate pentru Life Science ca vrea sa faca Medical School. A acceptat, intr-un final oferta de la U of T...
Va las acum ca...urmeaza o noua "prezentare de moda"...sa vedem rochia cu al 5-lea sutien si cu banda adeziva
Daisy spune:
In sfarsit, un pic de timp liber doar pentru mine...
In primul rand vreau sa urez La Multi Ani sarbatoritilor, chiar daca e nitel cam tarziu si felicitari pentru micutii elevi silitori.
Donia, normal ca imi amintesc de tine si de ai tai, noi am si corespondat intr-o vreme...
Ana - si eu ma bucur ca ne reintalnim, poze poti vedea la:
www.stephend.smugmug.com, in special in galeria de portrete si vacante.
Laura, o sa te sun la inceputul saptamanii viitoare, te las sa te ocupi de pregatiri, la noi a iesit bine:)
Sanatate micutilor bolnaviori, promit sa revin mai des, in masura in care vampirul energetic (a se citi prunca din dotare) imi va permite...
Habar n-aveam ca clasa 1 poate fi un cosmar pentru parinti....mai bine mai faceam eu un master...