Vine ziua fiului meu (facem 2 anisori) si vrea bunica sa-i faca tortul (de obicei ea face la toate aniversarile) si nu avem idei de forme de tort.
Cunoaste cineva de unde pot cumpara forma de tort? De obicei cofetariile au dar nu dau, ca sunt pentru profesionisti..
Poate s-a mai discutat, nu stiu, dar indumati-ma va rog si pe mine!:D]
Multumesc frumos
Mama lui Matei Alexandru
Tu in forma de ce, ai vrea sa fie tortul?
Pe aici sunt multe mamici care au facut torturi pentru zilele aniversare ale copiilor si nu au avut nevoie de o forma speciala....totul tine de imaginatie.(trenulete, chipurile unor personaje animate)
Uite eu aseara am facut pt baietelul mau (il cheama Costin) un tort in forma de arici.....sau macar aduce cu un arici plecand de la ideea asta http://www.bucataras.ro/retete/42/tort_arici_pogonici.html
Pe acest site vei mai gasi si alte forme.
Bafta iti urez si multa sanatate piticului
Nu iti trebuie o forma speciala, doar imaginatie si sa nu iti fie teama ca gresesti...
Daca te ajuta cu ceva, uite aiciniste torturi pe care le-am facut mai demult si au fost foarte apreciate de copii.
La multi ani baietelului tau si distractie placuta!
Citat: |
citat din mesajul lui Happy_in_TO Daca te ajuta cu ceva, uite aiciniste torturi pe care le-am facut mai demult si au fost foarte apreciate de copii. |
Happy in To
Din pacate eu nu vad formele... mi le poti trimite pe mail te rog! (nu stiu ce calc am dar nu le vad)
mail popmadalina@yahoo.co.uk
Mama lui Matei Alexandru