Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (119)
Raspunsuri - Pagina 10
gabi78 spune:
Rein ati lasat apa rece???? Bravo voua! Ati avut curaj! Eu nu cred ca indrazneam.
Sambata cand am botezat finuta apa a fost calda dar m-a pus preotul de am tinut-o in panza de botez pana la sfarsitul slujbei dupa ce a bagat-o in apa si i-am pus si un pled peste carpa aia uda si am tinut-o strans strans ca imi era tare frica sa nu raceasca. Dar nu a patit nimic. In apa rece nici pe al meu nici pe al altuia nu as fi avut curaj ...
Bravo voua din nou! Asa se caleste un barbat adevarat!
Sa il ajutam pe Andrei!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si DPN 28.06.09
stefimic spune:
buna dimineata fetelor, o
prezenta slaba mai fetelor, se vede ca va prieste vremea buna de afara si hoinariti toata ziua dar totusi o vorbulita ia mai bagati aici.
mai ce o fi cu DIANA FUDULU ca nu a mai dat nici un semn, spune-ne macar ca sunteti bine.
REIN sa va fie de bine crestinarea, sa creasca mare si sanatos, iar tu sa te bucuri in fiecare zi de intreaga familie minunata pe care o aveti.
SIUTA felicitari pentru reusita cu olita, noi inca ne mai luptam pana vom reusi definitiv.
SUZY78 felicitari pentru sarcina, sa fie usoara si un bebe sanatos .
de CERMEN94 mai stiti ceva, s-a mutat ca mi s-a facut dor de nazdravaniile lui DARIUS.
deci as face o strigare poate poate mai intra vreo una dintre voi:
AMMA, PAXELA, ANE2200, LUMINAG, MIHAEL@, BIKY, MIHAELAAA, ADELYNA, MAGDALENA76, RILOASA, IUNITA, BIANCAM, MAGDUTAH, RIANNA STEF haideti mai fetelor mai dati un semn de viata si mai spuneti-ne si noua de puiutii vostri.
v-am lasat, sa aveti o zi minunata!
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
ralualexandrei spune:
Ziua buna de la mine,iaca bag o vorba si eu.
Suzy felicitari pt sarcina.
Astazi e zi plina pt mine,dupa cum probabil stiti maine este inaltarea asa ca azi am de bucatarit pe langa ciorba(de burta) si felul doi si cozonaci si oua rosii,maine vreau sa merg la cimitir sa impart
Poze spre rusinea mea nu am apucat sa pun,poa
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Teledon pt Mihaitza
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
RaisaFudulu spune:
Salutare
Nu am citit nimic din urma...acasa PC stricat si la serv mult de lucru de nu mai am timp nici sa respir (2 colegi in concedeiu medical si trebuie sa facem si munca lor)
Tati a iesit din spital e bine...nu a venjit rez la analiza dar dr ne-a asigurat ca oricare ar fi natura nu vor fi probleme pt ca nu era lipita direct ci pe o pelicula
Raisa e tare maraita ,...s-a invatat cu taica-sau acolo si acum e deja a doua sapt cand ii maraie pe ai mei....se descurca ei...poze nu am
Muncesc cu drag si spor ca de banii sunt buni
Ultimu motiv mai sunt si in sesiuneca de imi mai tr mie inca o fac...asta e le trag pe toate usor dupa mine
Va pup si sper ca suntei bine toate si toti de acasa...cand o sa am timp probabil pe sapt viitoare citesc din urma
Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007
Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.
Mihaelaaa spune:
Dam si noi un semn de viata,ca tot am nimerit sa citesc tocmai cand ne-a chemat la apel stefimic.
Vreau sa spun ca pana nu demult va citeam dar nu apucam sa scriu nimik ,dar de ceva timp nici de citit nu mai am timp.
De Davidu ce sa zic...da din gura una-ntuna...
Olita am incercat sa o folosim dar nu prea merge,asa ca am hotarat sa mai astept o luna-doua.Sper numai sa reusim pana in noiembrie cand vine bb2....Deci...eu oricum de pampersi nu scap...nu curand
Sarcina asta mi-a fost mult mai rau ca la David,abia de cateva sapt m-a mai lasat raul,dar nu de tot.
Am fost la ultimul control cand aveam 14sapt,si am rugat-o pe dr sa-mi spuna ce banuieste ca e...si a zis ca se vede ceva intre picioare,dar tot nu e sigur ca e 100%baiat ca cica si fetitele la varsta aia nu sunt complet dezvoltate si au nu stiu ce mai mare....in fine,nu stiu ce-ati inteles dar io mi-am bagat in cap ca o sa mai am un baiat ...sa nu fiu dezamagita la urmatorul control cand imi spune ca sigur e baiat.
Am pus si niste pozici pt cine vrea sa ne mai vada...din concediu,am fost luna asta pe Rhodos/Grecia.
Am avut un timp minunat,doar ca David a fost muuult mai rau/neastamparat/neascultator decat acasa...desi i-a placut la nebunie...dupa ce am venit acasa a fost totul iarasi bine,am iar baiatul cumintel pe care-l stiam
Rebiana,nu demult am trecut si eu prin asta,si inca n-am uitat durerea aia...dar...uite-ma iar cu burtoiu la gura...Nu-ti pierde sperantele...Te imbratisesz si eu cu drag
Suzy78,felicitari...sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!
Gata,ajunge...ma duc sa mai fac cate ceva ca imediat se trezeste David si mergem afara.
Va pupacesc pe tooooaaaate,si sper sa mai intru macar din cand in cand sa va zic de noi
Mihaela de DAVID-29 martie 2007
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/03/11/2009/45/8/102/51/0.png" target="_blank"> 17+
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
Rebiana27 spune:
Mihaela Multumesc pentru incurajare. Vorbele tale si ale fetelor, credinta in Dumnezeu m-au facut mai optimista!
I can't fake with dignity so i'll not try!!
BiancaM spune:
Da, Stefimic, prezent si de la noi!
Suzi, felicitari pentru sarcina! Cat mai putine greturi!
Rein, sa va traiasca micul crestin!
Noi suntem bine... ne luptam cu suzeta la care nu vrea sa renunte nici sub o forma. Cand vine ora de somn trebuie sa apara altfel e jale; ne luptam si cu olita pe care iar nu vrea sa stea. Daca sta nitel nu da drumul deloc la pisu. Aseara dupa ce s-a ridicat i-a dat drumul pe covor, si s-a speriat cand a simtit ca ii curge....Nu stiu ce sa mai zic... Si cea mai mare lupta e cu crizele ei de personalitate si de 'neascultat'. Singurul mod in care o putem face sa se linisteasca e sa o amenintam ca o ducem la doctor. Sper sa nu fie nevoie cu adevarat sa o ducem, ca o sa ne stie tot orasul...
Ceva poze noi puteti vedea aici .
Burtica mea creste, deja a inceput sa imi 'scoata' buricul de la locul lui.
Cam atat, ca am mancarea pe aragaz. VA pupam!
Mami de Amalia si 22+
gaia.nevia spune:
salutari, salutari!
am fost cu muciosii la dr. astazi, in afara de faptul ca am obosit ingrozitor, am primit tot felul de tratamente complicate pe inca 7 zile, diferite per copil... am primit si o veste mai buna: il scot pe Teo din clubul silfidutilor... Are 12.5kg, cantarit pe toate cantarele de l-a putut aduna pediatra la CMU acolo, ca n-o credeam.
Mai bine n-o credeam data trecuta si nu ma mai stresam atata. Sau o fi pikovitul?!
In rest, fi-miu nu prea le are cu socializarea Ai vostri cum stau?
A vazut acolo in gramada de jucarii un personaj din "compania monstrilor", mike wazovski (ala verde cu un ochi) si a stat cu el non-stop in mana, strigand oricui il asculta "compania mostrilooooor" de vreo doomilioanedeori!
intre timp o fetita (2ani si 8luni am aflat ulterior) a sarit pe Teo "e mikey, e mikey" si incerca sa ii ia monstrul din mana.
Fimiu inclestat bine, de un picior, pitica si ea de celalalt, trageau de zor. Cum si monstrul se tinea bine si pitica s-a prins ca Teo e mai puternic, au inceput sa sara niste lacrimi din ea, zici ca era la teatru "oaaaa, il vreau, il vreau pe mikey, trebuie sa mi-l dai"
si da-i si lacrimi...
pe mine m-a facut, ca am incercat sa-l conving pe Teo sa-i dea si ei putin monstrul, dar asta nik, a fugit pe un coridor si oricum n-a mai lasat ala din mana inca vreo ora.
Tatal fetitei "vezi ca daca nu te potolesti, iar te scot afara" (ca in bancurile alea "hai sa ne masuram afara"...)probabil stia materialul ca nu era deloc impresionat...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri